KojiPro در رابطه با عدم وجود نخستین MGS در کالکشن HD توضیح می دهد .

Kavigne

کاربر سایت
درود ...

86905133488780370131.jpg

Metal Gear Solid HD Collection که اخیرا عرضه شد شامل نسخه های دوم و سوم به همراه Peace Walker از این سری محبوب و پرطرفدار بود ؛حال طرح این پرسش اجتناب ناپذیر است که چرا بازسازی نخستین Metal Gear Solid یعنی MGS :The Twin Snakes در این مجموعه جایی ندارد ؟
در جدیدترین پادکست ،Sean Eyestone از Kojima Productions در این باب توضیح می دهد :

"The Twin Snakes در واقع باز سازی نسخه اول بود که توسط Silicone Knights (سازنده Too Human) ساخته شد ؛درست است که ما در ساخت آن نظارت داشتیم ،اما می بایست محتوای کالکشن HD قانونی باشد ،این بود که تصمیم گرفتیم MGS :TTS را در این کالکشن قرار ندادیم .
هر آن چه در این کالکشن وجود دارد بطور مستقیم و تمام و کمال به دست KojiPro و شخص آقای Kojima ساخته شده و این دلیل عدم وجود MGS :The Twin Snakes در این کالکشن می باشد ."

[منبع خبر]

خوب چرا MGS1 اورجینال رو بجاش نذاشتی کوجیما؟! :(
اون نسخه گرافیکا" خیلی اِسقاطه الآن :دی ! اچ دی کردنش خیلی زمان و هزینه بر بود .
الآن توجه کنی اکثر (بالای 90درصد) HD Coll. ـهایی که عرضه میشن مال زمان PS2 به این ور هستن نه PSOne .

ما آخرش هم آرزو به دل این Twin Snakes می مونیم ! :(
این همه بازی Gamecube رو میشه قشنگ با دلفین اجرا کرد ، بعد دقیقآ Twin Snakes به مشکل میخوره و توی cutscene ها میترکه ! نصف لذت MGS هم که به همین cutscene هاش هست.

من همچنان امید دارم استاد یه بار دیگه و اینبار به دست خودش MGS1 رو ریمیک کنه. اگه این کار رو بکنه یکی از آرزو هام رو برآورده کرده :دی

پ.ن: فک نکنم کلا نشه بازی های PS1 رو HD کرد :-/ یا اگه بشه هم فک نکنم جالب در بیاد.
پ.ن2: MGS1 رو از PSN بگیرید خب :دی فک کنم یه کد هم برا دانلودش گذاشته بودن تو همین کالکشن :-?

آخرین ویرایش:
امكان HD كرن بازي هاي PS1 وجود نداره چون وضوح تصوير پايين هستش با افزايش وضوح تصوير تعداد پيكسل هاي موجود تو صفحه نمايان ميشه و باعث ايجاد مشكل ميشه;)

امكان HD كرن بازي هاي PS1 وجود نداره چون وضوح تصوير پايين هستش با افزايش وضوح تصوير تعداد پيكسل هاي موجود تو صفحه نمايان ميشه و باعث ايجاد مشكل ميشه;)
نه. اتفاقا با افزایش پیکسل های صفحه و تراکم اون ها، جزئیات بافت ها هم بالا میره و با یه شیلترینگ و یه AA بالا و اجرای بازی در رزولوشن 1080P میشد کیفیت خیلی خوبی به دست آورد.
اما مطمئنا مسائل فنی یا اقتصادی مطرح بوده...

حسام جان عزيزم براي بازي هاي PS1 ديگه بايد يه نسخه ي ريميك بسازن اگه مال PS2 بود فرمايش شما درست بود ولي بازي هاي PS1 توانايي HD شدن رو ندارن
yahoo_3.gif
از نظر تئوری که مشکلی نیست. در هر صورت این بازی رو میتونید در شبیه ساز epsxe در رزولوشن 1920x1080 بازی کنید.:d
البته به دلیل 4:3 بودن Aspect Ratio این بازی شاید مشکلاتی به وجود بیاد. امتحان نکردم خودم
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
نه. اتفاقا با افزایش پیکسل های صفحه و تراکم اون ها، جزئیات بافت ها هم بالا میره و با یه شیلترینگ و یه AA بالا و اجرای بازی در رزولوشن 1080P میشد کیفیت خیلی خوبی به دست آورد.
اما مطمئنا مسائل فنی یا اقتصادی مطرح بوده...
حسام جان عزيزم براي بازي هاي PS1 ديگه بايد يه نسخه ي ريميك بسازن اگه مال PS2 بود فرمايش شما درست بود ولي بازي هاي PS1 توانايي HD شدن رو ندارن;)

فکر کنم قبلا هم گفته بودن که به خاطر اینکه ماله ps1 و اچ دی کردنش دردسر داره قرار ندادن.بحث فقط گرافیک نیست گیم پلیش رو هم میبایست درست کنن برای همین بیخیالش شدن

ما آخرش هم آرزو به دل این Twin Snakes می مونیم ! :(
این همه بازی Gamecube رو میشه قشنگ با دلفین اجرا کرد ، بعد دقیقآ Twin Snakes به مشکل میخوره و توی cutscene ها میترکه ! نصف لذت MGS هم که به همین cutscene هاش هست.

من 3 سال پیش با همین دولفین TS رو تموم کردم . عجیبم بهم چسبید نه مشکلی برام پیش اومد و نه کات سین ها میترکید :d پیشنهاد میکنم یبار دیگه با این rev های جدید یه تست بکنی احتمال زیاد ایندفعه حاجتتو میگیری :>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or