KOJIMA و انفجار بمب خبری در آخر هفته!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SaDrA-HhH

Loyal Member
kojima.jpg

خالق شاهکار MGS در صفحه tweeter خود اعلام کرد:قبل از TGS يک رونمايی بزرگ انجام خواهد داد آن هم در آخر هفته!

او گفته است: که حال خوبی ندارد و تا زمان رونمايی بزرگ تجديد قوا ميکند امّا هر چه که اين رونمايی هست شک نکنيد ZOE نيست!

ميتوان منتظر بازی ادنچر او يا بازی اول شخصی که برای PS3 گفته بود ميسازد باشد يا بمب خبری اين نسل يعنی: METAL GEAR SOLID 5!

پ.ن: من سکته زدم!

خسته شدی 1 بار گفتی خوب دیگه وقت که اسم MGS یا کوجیما میاد تو تاپیکش پیدات نشه برو بازی دیگه بازی کن نه این که به حالت این که نه باید این جوری باشه یه هو همه دور بالا بزنن چون بعضی ها که بازی های کوجیما رو بازی نکردن برای اون حس ... شون بعض ها هم که اصلا MGS ها رو درک نکردن باید براشون بازی جدید بسازه که از بیخ تازه بفهمن اوضاع از چه قرار هستش .
خوب اصلا به من چه! هر چی میخواد بسازه!:دی
بی درک هم شدیم چون من هم شاهکار ابر استاد کوجیما دنده فلزی رو نمیتونم درکش کنم.
منظور من هم کلا این بود که درست با هم بحث کنین که فهمیدم فضولی نکنم.

منظور من هم کلا این بود که درست با هم بحث کنین که فهمیدم فضولی نکنم.

رامین حق با تو هستش اما تو که فضولی نکردی .:d نظرت رو در مورد صحبت ها گفتی که الان که فکر میکنم میگم قبول دارم تند نوشتیم جفتمون هم من هم ماکان .

ببخشیدا انتظار مثل این میمونه "خیلی دوست دارم بره یه بازی جدید بسازه ببینم بازی جدیدش چی میشه " نه مثل این " بازی MGS خسته کننده شده باید بره بازی جدید بسازه MGS 4 پایان بازی بوده "
شما میتونی بگی من کجای پستم گفتم MGS خسته کنندس؟؟؟من دقیقا دارم حرف اولی رو میزنم دوست دارم یه بازی جدید با شخصیتای جدید و درگیر کننده مثل MGS بسازه(یه جورایی شخصیتای MGS برام اون جذابیت اولیه رو نداره)
شما پایان بازی رو مشخص میکنی یا سازنده بازی و خالقش ؟
اتفاقا نظر شخصی من اینه که بازیکننده و کسی که به خاطر بازی پول داده پایان بازی رو مشخص میکنه این نظر شخصیمه

مشکل دوستان اینه متوجه نیستن MGS بزرگترین IP کونامی ـه و به این سادگی ها ازش نمیگذره! چون بدون MGS سود انچنانی براش باقی نمی مونه (رجوع شود به گزارش مالی Konami)
پس اگه کوجیما هم MGS نسازه میدن یه نفر دیگه بسازه، درست مثل Rising... چه خوشمون بیاد چه نیاد Konami شیره این بازی رو میکشه. مثل خیلی از شرکت های دیگه...

منم دوست نداشتم بعد از MGS4 دیگه این سری ادامه داشته باشه اما PW ساخته شد و خیلی هم عالی بود، الان هم مشتاقم ادامه PW ساخته بشه. اگه قراره باز هم متال گیر ساخته بشه من ترجیح میدم خود Kojima سازندش باشه تا اینکه بازی رو بدن به کس دیگه و کیفیتش افت پیدا کنه...

• Like
Reactions: Fëanor
حالا شما وکیل وصی کوجیما هستی که اینطور دور ورداشتی؟الان دیگه فکر کنم بیشتر اعضا به این نتیجه رسیده باشن که ایشون باید بره سراغ یه IP جدید چه انحصاری باشه چه نباشه حالا درک این موضوع اینقدر سخته که بیای به بقیه کاربرا به همین راحتی توهین کنی تو پستات؟
از عضو های تحریریه سایت انتظار دیگه میره(ادب)
شما هم وکیل وصی دیگران نیستی بخاطر همین خواهشا الکی دعوا راه ننداز.
ضمنا ماکان هیچ توهینی به کسی نکرد...
ظمن خودم عاشق این سری هستم و همشون رو چند بار رفتم اخرش ولی به نرم پایان MGS4 پایان این سری بود و اگر بخواد ادامش بده خودشو لوس کرده بهتره دیگه ادامه نده
شما که عاشق سری mgs هستی حتما باید بدونی بر فرض اینکه داستانش رو دیگه نشه ادامه داد هنوز جا داره که چند تا ریمیک و اسپین اف برای این سری ساخته شن.
پس اگه بازی جدید کوجیما mgs هم باشه هیچ مشکلی نیست،چون یا ریمیک قبلیاست یا اسپین اف هستش.
پس حتما عقده ای نام بردن بخش اعظمی از کاربران توهین نیست عجب!
اعطای لقب جهادگر به بنده از سوی دوستتون تو همین تاپیک به بنده هم حتما توهین نیست!:)

آخرین ویرایش:
ضمنا ماکان هیچ توهینی به کسی نکرد...

حالا شما وکیل وصی کوجیما هستی که اینطور دور ورداشتی؟الان دیگه فکر کنم بیشتر اعضا به این نتیجه رسیده باشن که ایشون باید بره سراغ یه IP جدید چه انحصاری باشه چه نباشه حالا درک این موضوع اینقدر سخته که بیای به بقیه کاربرا به همین راحتی توهین کنی تو پستات؟
کاربران سايت در سطحی نيستن که بخوان تعيين کنن اين سری ادامه داشته باشه يا نه!

در ضمن سری MGS به اندازه کافی نکات مبهم و تاريک داره که دنباله های زياد و جذابی ازش ساخته بشه!

رنگ رخسار خبر دهد از سر درون!

رفتار و گفتار شما کاملاً نشان دهنده اينه که مبتلا به سوختگی درجه 3 شديد از ناتوان بودن در انجام شاهکار های کوجيما!
من خودم عاشق این سری هستم و همشون رو چند بار رفتم اخرش ولی به نظرم پایان MGS4 پایان این سری بود و اگر بخواد ادامش بده خودشو لوس کرده بهتره دیگه ادامه نده
MGS شناس شما 15 تا شخصيت MGS رو اسم ببر!

در ضمن بگو ميهن پرستان رو چی صدا ميزنن و علتش چيه؟

• Like
Reactions: MN Prince
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or