KOJIMA و انفجار بمب خبری در آخر هفته!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SaDrA-HhH

Loyal Member
kojima.jpg

خالق شاهکار MGS در صفحه tweeter خود اعلام کرد:قبل از TGS يک رونمايی بزرگ انجام خواهد داد آن هم در آخر هفته!

او گفته است: که حال خوبی ندارد و تا زمان رونمايی بزرگ تجديد قوا ميکند امّا هر چه که اين رونمايی هست شک نکنيد ZOE نيست!

ميتوان منتظر بازی ادنچر او يا بازی اول شخصی که برای PS3 گفته بود ميسازد باشد يا بمب خبری اين نسل يعنی: METAL GEAR SOLID 5!

پ.ن: من سکته زدم!

حس روانشناسیم میگه هر چی هست آی پی جدید نیست.چون آی پی جدید نیست گفت ZOE نیست. اگر IP جدید بود حرفی از ZOE نمیزد و ملت رو سردرگم میون IP های قدیمی میزاشت و حسابی کیف میکرد:d

شاید هم رسما میخواد از صنعت بازی بکشه کنار.=))
به به.خوب کاری میکنه.نه اینکه همش ضرر میده و هیچ کمپانی تو هیچ استدیویی راهش نمیده...بهتره بکشه کنار

آخرین ویرایش:
تجدید فراش یعنی ازدواج مجدد که ربطی هم به زن و بچه دار بودن نداره.

شاید توی مملکت گل و بلبل ربطی نداشته باشن، ولی جایی که انسان های civilized زندگی میکنن بهم ربط مستقیم دارن.
----------------
لطفاً اسپم کاری رو دیگه تمومش کنید...

من خودم احتمال میدم MGS Collection باشه که میخواد تو این زمان معرفیش کنه احتمالاً تو Gamescom هم نمایش بدن. اگه بازی یا IP جدید بود نگه میداشتن برای TGS

تجدید فراش یعنی ازدواج مجدد که ربطی هم به زن و بچه دار بودن نداره.

خیلی از منتقدین بازی سنتر هم همزمان یا بعد از عرضه snatcher متولد شدند ودر کل اکثر گیمر ها ایشون را با سری دنده فلزی می شناسند. اینکه چطور اجازه میدی به خودت از دیگران ایراد بگیری جا سواله.
حالا باز اگر 35 سالت بود یه چیزی نه با 20-21 سال سن از اسنچر حرف بزنی.
مگه از یه بازیساز فقط بازیایی که در دوران حیات یه سری گیمر ساخته میشه جزو بازیهای ساخته شده ای اون فرد به حساب میاد ؟! پس چون ما الان کوجیما رو با سری MGS می شناسیم یعنی کوجیما هیچ بازیه دیگه ای نساخته ! عجب استدلال فوق العاده ای ! ممکنه یه سری بازیا رو آدم خودش ندیده باشه ولی با یه کم تحقیق می تونه از اونها مطلع بشه نه روی کارهای یه نفر سرپوش بذاره و بگه طرف هیچ کاری نکرده

مگه از یه بازیساز فقط بازیایی که در دوران حیات یه سری گیمر ساخته میشه جزو بازیهای ساخته شده ای اون فرد به حساب میاد ؟! پس چون ما الان کوجیما رو با سری MGS می شناسیم یعنی کوجیما هیچ بازیه دیگه ای نساخته ! عجب استدلال فوق العاده ای ! ممکنه یه سری بازیا رو آدم خودش ندیده باشه ولی با یه کم تحقیق می تونه از اونها مطلع بشه نه روی کارهای یه نفر سرپوش بذاره و بگه طرف هیچ کاری نکرده
دقیقا.حالا اینم باید در نظر گرفت که چند نفر تو این کشور هستن که اونموقع این بازی رو انجام داده باشن؟:دی
این موضوع هیچ ربطی به سن و سال نداره...
ویرایش:
سرعت عملتون در ویرایش پست بنده قابل تحسینه...(البته من چیزی نگفته بودم)
توصیه ام اینه که از این ببعد به دوستانتون (کارشناسان صنعت گیم با سنهای +50 سال) گوشزد کنید که تو تاپیکها با تمسخر به زشت ترین شکل به دیگران توهین نکنند و خودشون رو خیلی بالا ندونن تا در نتیجه کسی مثل من بهشون جواب دندون شکن نده و شما هم مجبور به انجام چنین عملیاتهای برق آسایی نباشید:)

آخرین ویرایش:
همینا رو برو به اون رفیقت بگو که مدعیه توانمنده تاریخ گیم هست!اینم فریدون به عنوان تیکه گفته بود.
حدیث نیست..واقعیته..:)..دلیل وجود نداره که کسی بخواد کوجیما و آثار ارزشمندش رو تخریب کنه.!
وا...-من نمیگم بده -اشغاله مضخرفه -فلانه -بهمانه!(اگه گفتم خواهشا نشونم بدید که اصلاحش کنم)
میگم چرا یه IP دیگه نمیسازه که MGS نباشه -متاسفانه به معده دوستان نساختش:)
پ.ن:حِسّ مالکیت بر کوجیما رو نمیدونم از کجا میارند این عزیزان.سندی هست ما رو هم مطلع کنن،بخدا خوشحال میشیم...

حالا باز اگر 35 سالت بود یه چیزی نه با 20-21 سال سن از اسنچر حرف بزنی.

متاسفانه به هیچ وجه به شما ارتباطی نداره من درباری چی صحبت میکنم.

خیلی از منتقدین بازی سنتر هم همزمان یا بعد از عرضه snatcher متولد شدند ودر کل اکثر گیمر ها ایشون را با سری دنده فلزی می شناسند. اینکه چطور اجازه میدی به خودت از دیگران ایراد بگیری جا سواله.

من از هر کسی که ببینم داره از روی هوا و باد معده مزخرف میگه ایراد میگیرم. به شما هم اصلا ربطی نداره. ان رفیق شفیق تو امده میگه کوجیما بلد نیست به غیر از MGS بازی بسازه که البته فقط بی اطلاعاتی خودش رو اثبات کرد اما من برای اینکه بیشتر از این در این اشتباه باقی نمونه لیست بازی هایی دیگه ای رو هم که کوجیما ساخته آوردم.

بعد تو Snatcher و شماره های بعدیش رو بازی نکردی دلیل نمیشه بیای اینجا پست بیخود بدی!

میگم چرا یه IP دیگه نمیسازه که MGS نباشه -متاسفانه به معده دوستان نساختش

کوجیما منتظر صدور دستور تو بود. در اولین فرصتی که پست های تورو توی این ترد بخونه دست به کار میشه.

پ.ن: متاسفانه برخی از کاربران اینجا چون کوجیما برای کنسول محبوبشون بازی نمیسازه عادت دارن تو همه تردهایی که مربوط به ایشون هست از این پست ها بدن و به بازگشایی عقده های 20 سالشون بپردازن.

متاسفانه به هیچ وجه به شما ارتباطی نداره من درباری چی صحبت میکنم.

من از هر کسی که ببینم داره از روی هوا و باد معده مزخرف میگه ایراد میگیرم. به شما هم اصلا ربطی نداره. ان رفیق شفیق تو امده میگه کوجیما بلد نیست به غیر از MGS بازی بسازه که البته فقط بی اطلاعاتی خودش رو اثبات کرد اما من برای اینکه بیشتر از این در این اشتباه باقی نمونه لیست بازی هایی دیگه ای رو هم که کوجیما ساخته آوردم.

بعد تو Snatcher و شماره های بعدیش رو بازی نکردی دلیل نمیشه بیای اینجا پست بیخود بدی!

کوجیما منتظر صدور دستور تو بود. در اولین فرصتی که پست های تورو توی این ترد بخونه دست به کار میشه.

پ.ن: متاسفانه برخی از کاربران اینجا چون کوجیما برای کنسول محبوبشون بازی نمیسازه عادت دارن تو همه تردهایی که مربوط به ایشون هست از این پست ها بدن و به بازگشایی عقده های 20 سالشون بپردازن.
حالا شما وکیل وصی کوجیما هستی که اینطور دور ورداشتی؟الان دیگه فکر کنم بیشتر اعضا به این نتیجه رسیده باشن که ایشون باید بره سراغ یه IP جدید چه انحصاری باشه چه نباشه حالا درک این موضوع اینقدر سخته که بیای به بقیه کاربرا به همین راحتی توهین کنی تو پستات؟
از عضو های تحریریه سایت انتظار دیگه میره(ادب)

آخرین ویرایش:
حالا شما وکیل وصی کوجیما هستی که اینطور دور ورداشتی؟الان دیگه فکر کنم بیشتر اعضا به این نتیجه رسیده باشن که ایشون باید بره سراغ یه IP جدید چه انحصاری باشه چه نباشه حالا درک این موضوع اینقدر سخته که بیای به بقیه توهین کنی تو پستات؟

ببخشیدا بیشتر اعضا یعنی کی ؟ کسای که از MGS خوششون نمیاد یا کسای که اصلا از شماره 1 رو بازی نکردن یا اصلا دلشون میخواد همیشه به این عنوان کوجیما گیر بدن طرفدار های واقعی کوجیما کار به این ندارن که هی به کوجیما دستور بدن که فلان کار بکنه که شما داری انجام میدی یا برو IP جدید بساز کوجیما هم هیچ وقت بازی بد نساخته که بخواد اگه MGS5 هم باشه بد بشه بعدشم وقتی یکی داره یه بازی خدا میسازه که همیشه طرفدار های زیادی داره مگه بازیش پس رفت کرده یا طرفدار هاش کم شدن که یا بازی نمیفروشه بره یه بازی جدید بسازه که بعدم معلوم نباشه که کی به کی باشه حتی اگه بسازه هم بازی خدای میشه چون هیچ وقت بازی بد نساخته .

برای مثال چرا انقدراینفینیتی وار COD مسازه ؟ تا الان به این فکر کرده بودی چرا نمیرفتن یه عنوان دیگه باسازن؟ چرا سرانش بعد این همه وقت به فکر یه عنوان دیگه نیفتادن ؟

انقدر هم از روی معده حرف نزنین میاین هی دستوری باید بره بازی جدید بسازه خوب شما کجای استدو یا سرانش نکنه قلاده کوجیما دست شماست ؟

آخرین ویرایش:
ببخشیدا بیشتر اعضا یعنی کی ؟ کسای که از MGS خوششون نمیاد یا کسای که اصلا از شماره 1 رو بازی نکردن یا اصلا دلشون میخواد همیشه به این عنوان کوجیما گیر بدن طرفدار های واقعی کوجیما کار به این ندارن که هی به کوجیما دستور بدن که فلان کار بکنه که شما داری انجام میدی یا برو IP جدید بساز کوجیما هم هیچ وقت بازی بد نساخته که بخواد اگه MGS5 هم باشه بد بشه .
اخه چه ربطی داره به این که یکی از کوجیما یا متال گیر بدش میاد؟!:d
یکم دیگه mgs ساختن تکراری شده.کوجیما باید قدرت خودشو توی یه بازی دیگه هم توی این نسل نشون بده.خودش هم چند بار گفته که شماره اخر mgs رو داره میسازه بعد فرت فرت دوباره میده بیرون.:d
کسی هم پدر کشتگی نداره که.بیاین دوستانه و مثل ادمهای شهری با هم حرف بزنیم تا اینکه همش به هم توهین کنیم.:|
کسی نظری داد بهش مثل انسان خلافشو ثابت کنیم نه اینکه به هم بپریم فقط!

ببخشیدا بیشتر اعضا یعنی کی ؟ کسای که از MGS خوششون نمیاد یا کسای که اصلا از شماره 1 رو بازی نکردن یا اصلا دلشون میخواد همیشه به این عنوان کوجیما گیر بدن طرفدار های واقعی کوجیما کار به این ندارن که هی به کوجیما دستور بدن که فلان کار بکنه که شما داری انجام میدی یا برو IP جدید بساز کوجیما هم هیچ وقت بازی بد نساخته که بخواد اگه MGS5 هم باشه بد بشه بعدشم وقتی یکی داره یه بازی خدا میسازه که همیشه طرفدار های زیادی داره مگه بازیش پس رفت کرده یا طرفدار هاش کم شدن که یا بازی نمیفروشه بره یه بازی جدید بسازه که بعدم معلوم نباشه که کی به کی باشه حتی اگه بسازه هم بازی خدای میشه چون هیچ وقت بازی بد نساخته .

برای مثال چرا انقدراینفینیتی وار COD مسازه ؟ تا الان به این فکر کرده بودی چرا نمیرفتن یه عنوان دیگه باسازن؟ چرا سرانش بعد این همه وقت به فکر یه عنوان دیگه نیفتادن ؟

انقدر هم از روی معده حرف نزنین میاین هی دستوری باید بره بازی جدید بسازه خوب شما کجای استدو یا سرانش نکنه قلاده کوجیما دست شماست ؟
مشکل شما همینه تا یه کسی میاد یه انتقاد کوچیک از این اقا میکنه شما خونش رو حلال اعلام میکنید و فکر میکنید که از MGS حالش بهم میخوره
من خودم عاشق این سری هستم و همشون رو چند بار رفتم اخرش ولی به نظرم پایان MGS4 پایان این سری بود و اگر بخواد ادامش بده خودشو لوس کرده بهتره دیگه ادامه نده
شخصا حق ندارم انتظار یه ip جدید رو از این اقا داشته باشم؟این کارم جرمه؟که با یه نظر سیل توهین ها به سوی کسی میاد که یه انتقاد کوچیک کرده؟فقط میتونم بگم واسه خودمون متاسفم
چه ربطی داره؟COD که اصلا فاقد داستان قوی و غنی هست و میشه تا ابد ادامش داد در ضمن اون یه محصول تجاری هست نه یه اثر هنری مثل MGS
پیشنهاد میشه مارو بیشتر با این مقایسه هاتون به خنده نندازید خود شما داری میگی من ترجیح میدم MGS مثل COD بشهLOL

آخرین ویرایش:
اخه چه ربطی داره به این که یکی از کوجیما یا متال گیر بدش میاد؟!:d
یکم دیگه mgs ساختن تکراری شده.کوجیما باید قدرت خودشو توی یه بازی دیگه هم توی این نسل نشون بده.خودش هم چند بار گفته که شماره اخر mgs رو داره میسازه بعد فرت فرت دوباره میده بیرون.:d
کسی هم پدر کشتگی نداره که.بیاین دوستانه و مثل ادمهای شهری با هم حرف بزنیم تا اینکه همش به هم توهین کنیم.:|
کسی نظری داد بهش مثل انسان خلافشو ثابت کنیم نه اینکه به هم بپریم فقط!

رامین بله بعضی از دوستان تا دیروز اسم MGS میومد حالت تحوع میگرفتن بعد عرضه MGS :R الان MGS :R شده خدای هرچی بازی بعدشم

چیش تکراری شده مثل این میمونه که بگی اوه فقط تو دنیا یه بازی میاد انم MGS هستش خوب خسته شدیم از 100 تا MGS بعضی ها از HALO و COD وFFو BFو NFS و ... خسته نشدن باییم از 4 تا MGS خسته بشیم حرفیه میزنی .

رامین من هم با تو پدر گشتگی ندارم:d

اخه رامین اخه کسی که حتی شاید تو عمرش کل سری MGS رو از هر دورش 10 بار هم بازی نکرده باشه با کاری که با PW کرد انتظار داره MGS 5 هم بیاد اون وقت یه عده این جا نشستن به حالت دستوری که آقای کوجیما باید شما بری بازی جدید بسازی ما خسته شدیم از MGS .=))

خسته شدی 1 بار گفتی خوب دیگه وقت که اسم MGS یا کوجیما میاد تو تاپیکش پیدات نشه برو بازی دیگه بازی کن نه این که به حالت این که نه باید این جوری باشه یه هو همه دور بالا بزنن چون بعضی ها که بازی های کوجیما رو بازی نکردن برای اون حس ... شون بعض ها هم که اصلا MGS ها رو درک نکردن باید براشون بازی جدید بسازه که از بیخ تازه بفهمن اوضاع از چه قرار هستش .

مشکل شما همینه تا یه کسی میاد یه انتقاد کوچیک از این اقا میکنه شما خونش رو حلال اعلام میکنید و فکر میکنید که از MGS حالش بهم میخوره
من خودم عاشق این سری هستم و همشون رو چند بار رفتم اخرش ولی به نظرم پایان MGS4 پایان این سری بود و اگر بخواد ادامش بده خودشو لوس کرده بهتره دیگه ادامه نده
شخصا حق ندارم انتظار یه ip جدید رو از این اقا داشته باشم؟این کارم جرمه؟که با یه نظر سیل توهین ها به سوی کسی میاد که یه انتقاد کوچیک کرده؟فقط میتونم بگم واسه خودمون متاسفم

چه ربطی داره؟COD که اصلا فاقد داستان قوی و غنی هست و میشه تا ابد ادامش داد در ضمن اون یه محصول تجاری هست نه یه اثر هنری مثل MGS

شما پایان بازی رو مشخص میکنی یا سازنده بازی و خالقش ؟ یه واقعیت هستش که این جا شما داری مشخص میکنی چون شما احساس کردی باید این پایان کار باشه دلیل نمیشه که خالق و سازنده هم همین فکر رو بکنن شاید شروع یه تغییر بزرگ باشه .

شما سریال یا بازی زیاد نمیبینین و انجام نمیدین اگه میدین از کوچکترین چیز ها در بیشتر بازی ها و سریال ها داستان جدید و به چه با شکوهی میسازن .

از این آقا شما انقاد نکردین شما برو بازی هاش رو بیار بگو چه ایرادی داره اگه ایراد داشت MGS 4 از کلی سایت 10 نمیگرفت و بازی سال هم نمیشود درسته خودم به امتیاز اهمیتی نمیدم اما این کلی بازی بوده که به صورت خدای بوده که هنوز که هنوزه یکی از بهترین بازی های PS3 هستش که بقیه نتونستن یا نخواستن بازی کنن .

ببخشیدا انتظار مثل این میمونه "خیلی دوست دارم بره یه بازی جدید بسازه ببینم بازی جدیدش چی میشه " نه مثل این " بازی MGS خسته کننده شده باید بره بازی جدید بسازه MGS 4 پایان بازی بوده "

تفاوت کلام خیلی فرق داره شما داری دستور میدی فرقش با نظر زمین تا زیر زمینه .

آخرین ویرایش:
:))
وای میفهمی اینجا فرومه؟میفهمی نظر یعنی چی؟میفهمی اینجا نظر میدن+ نظرات رو جواب میدن؟میفهمی دروغ چیز بدیه؟زشته؟خسته نباشی:d
:))

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or