KOJIMA و انفجار بمب خبری در آخر هفته!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SaDrA-HhH

Loyal Member
kojima.jpg

خالق شاهکار MGS در صفحه tweeter خود اعلام کرد:قبل از TGS يک رونمايی بزرگ انجام خواهد داد آن هم در آخر هفته!

او گفته است: که حال خوبی ندارد و تا زمان رونمايی بزرگ تجديد قوا ميکند امّا هر چه که اين رونمايی هست شک نکنيد ZOE نيست!

ميتوان منتظر بازی ادنچر او يا بازی اول شخصی که برای PS3 گفته بود ميسازد باشد يا بمب خبری اين نسل يعنی: METAL GEAR SOLID 5!

پ.ن: من سکته زدم!

خواهشا اساتید گرانقدری که تمام متال گیرها رو 10 بار رو درجه سختی "اکسترم" تموم کرده ان جو تاپیک رو آشفته نکنند.
کوجیما هر چی تا الان ساخته شاهکار بوده...هر کی بخواد شان کوجیما رو پایین بیاره فقط یه چیز رو ثابت می کنه و اونم سوختگی بسیار شدید از شاهکارهای کوجیماست.

اون مجله دوزاریش خیلی کج بوده چون کوجیما گفته بود در آینده کنسولها تغییر اساسی می کنن و PC هم ازشون جلو می زنه.
خدایی هرچی از یادم بره این یکی نمیره....
هم تو بازیسنتر نوشته شده خبرش
هم تو دنیای بازی
تغییر اساسی که هرروز شاهدش هستیم...:d

حالا میاد میگه بمب خبری من این بود که قراره تجدید فراش

ایشون هم زن داره هم بچه...

یادش بخیر اون موقعا تا خبری میشد همه میریختن و میگفتن اخ جون MGS4 برای 360 تایید شد!:دی
یادش بخیر!:دی

سر همون پاور سبز یه کاربر عزیز که تو همین تاپیک هم پست داده میگفت من 20000 تا صلوات نذر میکنم اگه MGS4 برای 360 بیاد :)) خیلی تاپیک باحالی بود کلی خندیدیم :دی

مگه جز MGS ساختن هم چیزی بلده :-/

پ.ن:منتظر تایمر و شماره معکوسش باشید-یا جنگولک بازیهایی از این دست
اگه یه IP دیگه نباشه جدا من یکی مغزم هنگ میکنه!فکر کنم جهت تفریحم که شده باید یه چیز دیگه درست کنه...
منظور اینه که بعد از ساهتن 3 تا MGS و یک Remake بهتره یه IP دیگه یا یه عنوان دیگه هم بسازه.

پ.ن:
الان باز خالی بند میاد داستان جدید میگه

خوبیش اینه که مثل ... آدم نیست بیاد هی حرف بزنه بعدش یه چیز دیگه در بیاد و... .یا چرت و پرت بگه مثل خیلی ها .
100% مخالفم!ایشون این یه تیکه رو تو گفتنش سلطانند:دی
هر کی بخواد شان کوجیما رو پایین بیاره فقط یه چیز رو ثابت می کنه و اونم سوختگی بسیار شدید از شاهکارهای کوجیماست.
حدیث بود؟:))از کدوم leader؟

آخرین ویرایش:
خدایی هرچی از یادم بره این یکی نمیره....
هم تو بازیسنتر نوشته شده خبرش
هم تو دنیای بازی
تغییر اساسی که هرروز شاهدش هستیم...:d
عزیزم دقیقا همینیه که من می گم
گفته بود کنسولها طوری تغییر می کنند که همه جا بشه باهاشون بازی کرد (یعنی قابل حمل می شن) و PC هم پیشرفت می کنه...وقت سرچ کردن ندارم وگرنه لینکش تو vg رو بهتون می دادم...
شما کلا نباید حرفهای مجلات ایرانی رو جدی بگیری...
ضمنا اگه کسی بخواد سوژه خنده شه همانا گرین برگ هستش که بعد معرفی PS3 اسلیم تو اقدامی انتحاری گفت ما پیروزیم...تاپیک قفل شده این اظهار نظر تو bc تا قبل از اینکه پاک شه خنده دار ترین تاپیک موجود بود...

شاید MGS 4 substance(چون واسه همه ی MGS ها یه Substance اومده) باشه شاید MGS collection شایدم هیچکدوم:d

مگه جز MGS ساختن هم چیزی بلده

چون شما محدوده اطلاعاتت بیشتر از 10 نوع بازی خاص نمیشه اصلا دلیل نمیشه چنین حرف هایی بزنی!

ان زمان که هنوز خیلی از این بازی سازان افسانه ای (!!) هنوز مشغول یقل دوقل بازی بودند ایشون با ساخت Snatcher و Policenauts همه منتقدین رو مجبور کرد جلوش تعظیم کنن! Zone of the Enders عنوانی هست که شاید توی ایران کسی نشناستش اما محبوبیت و میزان فروشش از خیلی از بازی های AAA که بهترین استدیوها میسازن بیشتره! Boktai عنوانی هست که هر وقت خبری ازش بشه جماعتی سکته خواهند کرد!

بابا بهش میخوره یه زن دیگه بخواد :دی
باید مسلمون شه که دو تا با هم داشته باشه :دی
-----------------------------------------
اقا این کوجیما ماشالله کاره دیگه ای بلد نیست جز این که هی چشم انتظار بزاره ملتو بعد یه تریلر از چاقو و قاچ کردن بزاره :دی

MGS 1 Remake for PS3
MGS 2 Remake for PS3
MGS 3 Remake for PS3
Or maybe:
COLLECTION که این نسبت به بالایی به درد نمیخوره اما خودش عشقه:x

مگه جز MGS ساختن هم چیزی بلده :-/
هر کی بخواد شان کوجیما رو پایین بیاره فقط یه چیز رو ثابت می کنه و اونم سوختگی بسیار شدید از شاهکارهای کوجیماست.

آخرین ویرایش:
در انتظار نسخه ای دیگر از Zone of the Enders و یا MGS Collection...میباشیم..:d..

هفته دیگه سایتش رو میندازه کار یک سری فلش معما گونه که خیلی هم ربط به موضوع دارن طرح میکنه یک زمان سنج 500 ساعتی هم میگزاره وسطش تو قسمت Souerce هم 4 تا کلمه و عدد مثل M ، 4 ، 5 ، S و یک علامت سئوال قرار میده بالای صفحه هم مینویسه "به نام خدا"

• Like
Reactions: Daedalus
حدس زدن کار جالبی ه ولی اگه حدسی نیست بهتره نیان اینجا تخریب کنین اونم فقط به خاطر اینکه شاهکار بازی هارو درک نکردین..
حدسای من اینه که شاید peacewalker برای ps3 بیاد ( آخه چرا من xbox دارم؟ :()
شاید ساپرت move برای rising باشه
شایدم سری متالگیر hd باشه

تجدید فراش یعنی ازدواج مجدد که ربطی هم به زن و بچه دار بودن نداره.
ان زمان که هنوز خیلی از این بازی سازان افسانه ای (!!) هنوز مشغول یقل دوقل بازی بودند ایشون با ساخت Snatcher و Policenauts همه منتقدین رو مجبور کرد جلوش تعظیم کنن!
خیلی از منتقدین بازی سنتر هم همزمان یا بعد از عرضه snatcher متولد شدند ودر کل اکثر گیمر ها ایشون را با سری دنده فلزی می شناسند. اینکه چطور اجازه میدی به خودت از دیگران ایراد بگیری جا سواله.
حالا باز اگر 35 سالت بود یه چیزی نه با 20-21 سال سن از اسنچر حرف بزنی.

• Like
Reactions: MehradCreed
حدیث بود؟:))از کدوم leader؟
حدیث نیست..واقعیته..:)..دلیل وجود نداره که کسی بخواد کوجیما و آثار ارزشمندش رو تخریب کنه.!

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or