KOJIMA و انفجار بمب خبری در آخر هفته!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SaDrA-HhH

Loyal Member
kojima.jpg

خالق شاهکار MGS در صفحه tweeter خود اعلام کرد:قبل از TGS يک رونمايی بزرگ انجام خواهد داد آن هم در آخر هفته!

او گفته است: که حال خوبی ندارد و تا زمان رونمايی بزرگ تجديد قوا ميکند امّا هر چه که اين رونمايی هست شک نکنيد ZOE نيست!

ميتوان منتظر بازی ادنچر او يا بازی اول شخصی که برای PS3 گفته بود ميسازد باشد يا بمب خبری اين نسل يعنی: METAL GEAR SOLID 5!

پ.ن: من سکته زدم!

نمیدونم چرا هایپ های کوجیما دیگه به من حال نمیده ! اصن انگیزه ای ندارم بدونم چیه :دی

منکه دیگه کاری با ایشون ندارم ...
MGS هم از نظرم داستانش تموم شدس مگراینکه خلافش ثابت بشه :d

ای بابا، همش هایپ! خسته شدیم دیگه، جناب کوجیما با این کارهات نمیتونی بازی هات رو بزرگ جلوه بدی؛ برو بشین بازی دوزاریت رو بساز.
این تویت هم داستانی شده برای ما ها :دی:دی

بنظرم قداست اسنیک باید حفظ بشه! اگه هم MGSی قراره باشه اسنیک بازیکنش نباشه! یه نقش موازی داستان داشته باشه مثل اوتاکون! نقش لیدر یا کناری باشه! بنده خدا 5 6 ماه دیگه بیشتر زنده نیست! تو 6 ماه چه اتفاقی میخواد بیفته که نقش اصلیش بشه!؟؟؟
پ.ن4: از سه حالت فوق اگه خارج باشه دیگه بمب خبری نیست! :دی!

یه بازی خوف side scroll برای آیفون و آیپود و گوشی های آندروید و ..... البته دنده فلزی، دنده فلزی دیگه؛ آیفون و آندروید و PS3 نداره که :دی

اینم هر بار می خواد یه چیزی بگه 10 روز قبلش میگه 10 روز دیگه یه چیزی معرفی می کنم!!
MGS نیست!اگه بود نمی گفت!!

آقایان اگه دوست ندارین نخونین گفته هاش رو مجبورتون که نکردن که . من عاشق این سرکاریهاشم .

خوبیش اینه که مثل ... آدم نیست بیاد هی حرف بزنه بعدش یه چیز دیگه در بیاد و... .یا چرت و پرت بگه مثل خیلی ها .

MGS نیست عمرن چون تو E3 ازش 3تا خبر بود دیگه هم نسخه جدیده که برای pc هم میاد نسخه wii و مال psp البته اخریرو یادم نیست فکنم 1نسخه جدید برا psp بود نه؟؟؟
حالا 1 دفه ای 1چیزی رو میکنه همه برن تو کف مثل MGS که الان چند ساله همرو ترفدار سبکش کرده.

ما 360بازا هم شانس نداریم..
هرچی خبر خوبه ماله این پنکه های سونیه:d

حالا میاد میگه بمب خبری من این بود که قراره تجدید فراش کنم
Man.gif

بهش هم میادا ! :دی

حالا میاد میگه بمب خبری من این بود که قراره تجدید فراش کنم
Man.gif

بهش هم میادا ! :دی
دقیقا:d
مثله اون موقع که گفت:در آینده همه ی کنسولا از بین میرن وفقط پی سی
اینقدر حرفش باحال بود که کمیک مجله دنیای بازی شده بود:))

خواهشا اساتید گرانقدری که تمام متال گیرها رو 10 بار رو درجه سختی "اکسترم" تموم کرده ان جو تاپیک رو آشفته نکنند.
کوجیما هر چی تا الان ساخته شاهکار بوده...هر کی بخواد شان کوجیما رو پایین بیاره فقط یه چیز رو ثابت می کنه و اونم سوختگی بسیار شدید از شاهکارهای کوجیماست.
دقیقا:d
مثله اون موقع که گفت:در آینده همه ی کنسولا از بین میرن وفقط پی سی
اینقدر حرفش باحال بود که کمیک مجله دنیای بازی شده بود:))
اون مجله دوزاریش خیلی کج بوده چون کوجیما گفته بود در آینده کنسولها تغییر اساسی می کنن و PC هم ازشون جلو می زنه.

یادش بخیر اون موقعا تا خبری میشد همه میریختن و میگفتن اخ جون MGS4 برای 360 تایید شد!:دی
یادش بخیر!:دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or