KOJIMA و انفجار بمب خبری در آخر هفته!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SaDrA-HhH

Loyal Member
kojima.jpg

خالق شاهکار MGS در صفحه tweeter خود اعلام کرد:قبل از TGS يک رونمايی بزرگ انجام خواهد داد آن هم در آخر هفته!

او گفته است: که حال خوبی ندارد و تا زمان رونمايی بزرگ تجديد قوا ميکند امّا هر چه که اين رونمايی هست شک نکنيد ZOE نيست!

ميتوان منتظر بازی ادنچر او يا بازی اول شخصی که برای PS3 گفته بود ميسازد باشد يا بمب خبری اين نسل يعنی: METAL GEAR SOLID 5!

پ.ن: من سکته زدم!

احتمالا یک بازی جدی هست و باز هم احتمال میدم یک پروژه شخصی و کوچیک باشه!

بعد همه MGS های جدید توی TGS معرفی شدن، پس اصلا منتظر معرفی عناونی از خانواده MGS نباشید!

امید وارم حالش خوب بشه فقط سر کاری باشه کلامون میره تو هم .:d

معمولآ وقتی از بمب و انفجار و ... صحبت میشه , آخرش به یه خبر کوچیک میرسه ! مثلآ یه بازی برای موبایل :دی (اگه یکی دیگه بود میگفتم DLC , ولی کوجیما اهل DLC نیست !)

كوجيما چند سالي هست كه مريضي معده داره و هر ماه تحت درمان قرار ميگيره. مريضيشم به خاطر همونه. يك نوع عرق ژاپني هست كه خيلي غليظ و قويه ، كوجيما يك مدت معتاد اين عرق بوده و بعد از ترك كردن جوانبش به معدش زده كه شامل خون ريزي معده هم ميشه.

كوجيما چند سالي هست كه مريضي معده داره و هر ماه تحت درمان قرار ميگيره. مريضيشم به خاطر همونه. يك نوع عرق ژاپني هست كه خيلي غليظ و قويه ، كوجيما يك مدت معتاد اين عرق بوده و بعد از ترك كردن جوانبش به معدش زده كه شامل خون ريزي معده هم ميشه.

ساکی رو ميگی ديگه؟ :دی

من ميگم اون اول شخص اختصاصی PS3 باشه!

می گم بزنیم به تخته دوستان اینقدر علاقه دارند به استاد کوجیما که سیر تا پیاز زندگشیم می دونن! ;):d

سرکاریه اقا شما باور نکن
ایم کوجی دیگه حناش برای ما رنگی نداره :d

ای بابا، همش هایپ! خسته شدیم دیگه، جناب کوجیما با این کارهات نمیتونی بازی هات رو بزرگ جلوه بدی؛ برو بشین بازی دوزاریت رو بساز.

زودتر از دوستان گفتم دیگه تو زحمت نیوفتید...

من که دوست دارم یه سری جدید باشه اگه MGS5 باشه خودشو خراب کرده دیگه چه قدر میخواد این سری رو ادامه بده حتما اسنیک نوه نتیجه هم داره:-s

دوبار هم گفتی که کسی به فکر تاکید نیفته.. ولی من میگم باید همیشه تو بورس بود..(حداقل 2 ماه یکبار)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or