Kojima شرکت Konami را ترک کرده است؟

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
mgstpp_tgs_10_web-600x337.jpg

امروز صبح شایعاتی منتشر شد که Kojima از لیست مدیران اجرایی Konami خط خورده است و نام او نیز در لیست آخر جلسه‌ی این شرکت وجود ندارد. حالا بازی MGS سایت و تویتر جدید خود را نیز دارد.

فعلا تنها یک بیانیه به Videogamer فرستاده شده است که:
"شرکت کونامی و آقای کوجیما همواره برای پیشرفت MGS تلاش خواهند کرد. منتظر اعلامیه‌های بیشتر باشید."
از طرفی اکانت تویتر Kojima Pro بسته شده و تمامی اطلاعات مربوط به Metal Gear Solid به یک تویتر جدید منتقل شده است. سایت KojiPro نیز به درگاه MGS هدایت می‌شود و آگهی‌های استخدام که به اسم Kojima Pro ثبت شده بود به Konami Los Angeles Studio تغییر نام داده است.

مدتی قبل کوجیما در مصاحبه‌ای گفته بود که این قسمت به عنوان آخرین اثر از این سری خواهد بود و اگر ادامه‌ای هم وجود داشته، برای اون داستان تموم شده.

Update#1

به گفته‌ی یک منبع آگاه این اواخر بین کوجیما و شرکت کونامی "درگیری"‌هایی وجود داشته و همین‌طور ایشون و اعضای کلیدی دیگه اجازه ایفای نقش در بازارایابی پیدا نکردند.
این منبع همین طور اضافه کرده که بعد از اتمام ساخت MGS 5، او از تیم جدا می‌شود.

Update#2

امروز کوجیما و کونامی در یک بیانیه‌ی مشترک به طرفداران اطمینان دادند که همکاری این شرکت با آقای کوجیما تا پایان ساخت بازی پابرجاست اما حرفی از بعد از اتمام بازی زده نشده است.

Update#3

Kojima Station برنامه‌ای که به صورت اینترنتی توسط خود Kojima ساخته و پخش می‌شد، لغو گشته است. در سری تویت‌های منتشر شده آمده است که این برنامه به صورت کامل کنسل نشده بلکه مدتی پخش آن متوقف می‌شد و به زودی در اعلامیه‌ای در مورد آینده‌ی این سری توضیح داده خواهد شد.
این سری با هدف نشان دادن روند ساخت بازی به وجود آمده بود و هر از گاهی نیز با پشت صحنه‌های تولید و همین طور رونمایی از قابلیت‌های جدید ادامه فعالیت داد.

Update 4#

صداپیشه‌ی ژاپنی Solid Snake گفته که تیم Kojima Productions بعد از اتمام بازی Disband یا از هم جدا خواهند شد.
Update 5#
طبق خبری که سایت نیویورکر منتشر کرده کوجیما کاملا از کونامی جدا شده. البته طبق خبر قرداد کوجیما تا ماه دسامبر هستش و باید تا پایان این زمان منتظر بمونه تا بتونه با شرکتی قرارداد ببنده. گیم اسپات با کونامی دراین مورد ارتباط برقرار کرده که هنوز جوابی دریافت نکردن.
Hideo Kojima Has Left Konami and Kojima Productions - GameSpot

منتظر اطلاعات جدیدتر در همین تاپیک باشید.

منبع
منبع
منبع

آخرین ویرایش:
^^ کوجیما و تیمش کلا انگلیسی بلد نیستن، انتظار داری به شرکت های غربی ملحق بشن؟

=================

کلا نمیدونم چرا از این مساله ناراحت نیستم، MGS 5 که تقریبا تکمیل شده. بالاخره هم باید یه روزی این اتفاق میوفتاد. این وسط فقط کونامی ـه که ضرر میکنه. RIP Konami
طبیعتا در آینده اینا MGS رو ول نمیکنن و تا به گند نکشنش بیخیال نمیشن.

واقعا جدی شد. :| RipTheLifeIKnew. jpg

EA گزینه خوبیه به نظر من.

^^ کوجیما و تیمش کلا انگلیسی بلد نیستن، انتظار داری به شرکت های غربی ملحق بشن؟

انصافا اصلا به این ربطی نداره کیوان. :d

من یه چیزو متوجه نمیشم. خوب به فرض که کوجیما رفت کامل؛ چرا اسمش از روی GZ مثلا حذف شده؟ یا همین MGS V؟ خوب بالاخره که ایشون بازی رو ساخته! رفتنش هم مغایرتی با این موضوع نداره!

من یه چیزو متوجه نمیشم. خوب به فرض که کوجیما رفت کامل؛ چرا اسمش از روی GZ مثلا حذف شده؟ یا همین MGS V؟ خوب بالاخره که ایشون بازی رو ساخته! رفتنش هم مغایرتی با این موضوع نداره!

مدیرای Konami خواستن بگن زورمون زیاده اسمت رو از روی بازی کلا ناپدید می کنیم :-??

همونطور که ساکاگوچی از اسکوار سافت رفت و هنوز هم اسکوار چیزیش نشده این اتفاق هم فکر نکنم زیادی برای کونامی مشکل ساز باشه
فقط ایپی mgs دیگه همون mgs قبلی نخواهد بود مثل final fantasy ها (البته این ffxv انگار .... :d )

وقتی این خبر رو شنیدم خیلی ناراحت شدم واقعا حبفه
از بابت کوجیما خیالم راحته چون حتی اگه رو به بازی ایندی و Free To Play
بیاره مطمعنا بازهم شاهکار خلق میکنه(هرچند هیچی MGS نمیشه)
چیزی که نگرانشم سری MGS هست که امیدوارم بودم بدون کوجیما ادامه پیدا نکنه

ببخشید مگه بازی مستقل چه عیبی داره آخه ؟
بازی مستقل های سطح بالا به مراتب نوآوری بهتری ازاکثریت AAA ها داره که نسبتا تکراری شده اند !
ممنون
منم که از بازی ایندی بد نگفتم منظورم این بود که
اگه سراغ بازی های بزرگ هم نره و بازی کوچک بسازه بازهم موفقه
چون کوجیما همیشه ایده های نابی داره

این بشر در صنعت بازی سازی با کسی قابل مقایسه نیست. همه کارست. داستان مینوسه. طراح کارکتره. کارگردانی میکنه و موتوربازی خارق العاده میسازه....
کاش بیاد SQUARE ENIX :d:d:d

تنها دلیلی که من براش میبینم اینه که با یه دعوا مرافه اساسی داره از کونامی جدا میشه و کونامی هم مثل یه بچه لوس باهاش لج کرده میخواد حالشو بگیره:d

توضیح بده که چرا ربطی نداره. :دی

والا خوب اینا موتور خودشون رو دارند و تیم Techـشون مشکلی نداره که بخواد یه تیم خارجی ساپورتشون کنه. بقیشم خو یه 20 30 تا PR و اینا مسلط به دو زبان استخدام میکنند دیگه برای تبادل اطلاعات. خود استودیو ژاپن هم به نظرم شروع کرده این کارو (Kojima Station EN مثلا یکیش بود)، شعبه LAاشون هم 50 درصد اعضاش اصلا ژاپنی نیستند. حالا نمیدونم منظورت چی بود که نمیشه. :d بگو چرا نمیشه؟ :d

خبر آپدیت شد.
Update#2

امروز کوجیما و کونامی در یک بیانیه‌ی مشترک به طرفداران اطمینان دادند که همکاری این شرکت با آقای کوجیما تا پایان ساخت بازی پابرجاست اما حرفی از بعد از اتمام بازی زده نشده است.

آخرین ویرایش:
این جدایی بعد از بیست و خورده ای سال و به شکل مفتضحانه، اونم درست 5 ماه قبل از عرضه V؛

بیشتر شبیه خواب میمونه.

End of an Era

هـــــــــِی. :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or