Kojima: خیانت می تواند چیز خوبی باشد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Hideo-Kojima-mo-cap.jpg

پس از نمایش نیم ساعته گیم پلی Ground Zeroes در نمایشگاه TGS، عده ای بابت برخی تغییرات آن نظر پر شدن سلامتی به صورت خودکار عصبانی شده اند و معتقند که این بازی با سری های اصلی فاصله زیادی دارد. آقای Hideo Kojima اخیرا به این موضوع در توئیتر پاسخ داده اند و گفته اند:
بر خلاف گذشته که سازندگان ساخت بازی های خود را در فضای بسته ای ادامه می دادند، امروزه این مراحل دیگر برای عموم آشکار است. ما با انجام تست های متمرکز بر روی کاربران در دنیا سعی می کنیم یک مدیریت با جزئیات را داشته باشیم. این یکی از اهداف تاسیس استدیو ما در لس آنجلس می باشد. با این حال شما نمی توانید با برآورده کردن تمامی آرزوهای کاربران انتظار شگفت زده شدن را داشته باشید. خیانت از نوع خوب آن قابل قبول است. زیرا بازی های رایانه ای یک سرگرمی است. تا زمانی که این مورد تعاملی است، ما نیاز داریم تا سیستم و کنترل ها را نسبت به روزی که در آن زندگی می کنیم تنظیم کنیم.
ایجاد تغییرات در یک سری با قدمت بالا و راضی کردن همگان سخت است. با این حال نوآوری برای هر سری بازی مفید می باشد و مسلما از الان بسیار زود است که تصمیم قطعی درباره بد بودن آن گرفته شود. نظر شما چیست؟
VG247

امید کلا خیلی سعی در ماست مالی کارهای کوجیما رو داری :biggrin1:

ما MGS میخوایم بازی کنیم، نه COD که 600 تا تیر بخوره بعد پاشه از این سر مپ تا اون سرش رو بدو ـه. چیزی که MGS3 رو بزرگ کرد همین توجه به جزییات بود. تو اون بازی یه دونه تیر میخوردی باید با هزار دردسر از بدنت میکشیدی بیرون و پانسمان میکردی. اینجا چی؟ بزن بکش برو جلو مثل تانک

منم دوست دارم اونطوری باشه کیوان ولی خب اینم یه پیشرفت تو قسمت اکشن بازیه دیگه :دی اگه قرار بزن بهادر باشه باید یه طوری در خور رئیس باشه یا نه ؟ :دی
ولی خب MGS بازهای مخفی کار مثل من یا شما وقتی کارمون رو طور دیگه انجام میدیم دیگه نباید واسم موردی باشه که اکشنش چطوریه، وگرنه تو قسمت های اکشن MGS های قبلی هم فقط لازم بود اراده کنی که همه رو بکشی و می کشتی، شاید یکم سختی می کشیدی اما خب اینکار رو می کردی دیگه :دی
این بالا رفتن سرعت رئیس و ورجه و وورجش به نظر کار بسزایی بود چون واقعاً حقش ِ که اینقدر چِغر باشه ! بالاخره باید یه تفاوتی بینش باشه با بقیه سرباز ها !
فقط امیدوارم حالت مخفی کارانه بازی هم پیشرفت کنه ولی در کل اون قسمت اکشن هم باید پیشرفت کنه دیگه ؟ :دی
اون پر شدن خون هم فکر می کنم به Open World بودن بازی ربط داشته باشه اما در این مورد حق رو می دم بهت، اما بیا ایندفعه هم به کوجیما اعتماد داشته باشیم تا ببینیم خروجی کار چطور میشه

منم دوست دارم اونطوری باشه کیوان ولی خب اینم یه پیشرفت تو قسمت اکشن بازیه دیگه :دی اگه قرار بزن بهادر باشه باید یه طوری در خور رئیس باشه یا نه ؟ :دی
ولی خب MGS بازهای مخفی کار مثل من یا شما وقتی کارمون رو طور دیگه انجام میدیم دیگه نباید واسم موردی باشه که اکشنش چطوریه، وگرنه تو قسمت های اکشن MGS های قبلی هم فقط لازم بود اراده کنی که همه رو بکشی و می کشتی، شاید یکم سختی می کشیدی اما خب اینکار رو می کردی دیگه :دی
این بالا رفتن سرعت رئیس و ورجه و وورجش به نظر کار بسزایی بود چون واقعاً حقش ِ که اینقدر چِغر باشه ! بالاخره باید یه تفاوتی بینش باشه با بقیه سرباز ها !
فقط امیدوارم حالت مخفی کارانه بازی هم پیشرفت کنه ولی در کل اون قسمت اکشن هم باید پیشرفت کنه دیگه ؟ :دی
اون پر شدن خون هم فکر می کنم به Open World بودن بازی ربط داشته باشه اما در این مورد حق رو می دم بهت، اما بیا ایندفعه هم به کوجیما اعتماد داشته باشیم تا ببینیم خروجی کار چطور میشه

اره و اتفاقا تو PW هم کوجیما با اون CQC تا حدودی تونست که متفاوت بودن بیگ باس رو نشون بده، یعنی جغر بودنش کاملا مشهود بود.
یاد اون بخش MB افتادم که وقتی به قدرت نیروها نگاه می کردم برای بیگ باس تا اخر پر بود، همه چی در حد بالا :دی

+
تمامی اون نکات ضعفی که در این دمو اخری دیدیم همشون برطرف میشن در اون شکی نیست :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or