KOJIMA امشب چيزي را رونمايي ميكند (آپديت شد)

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
ideo-kojima-.jpg

سلام.

قرار بود امروز آقاي هيدئو كوجيما طي توييتي كه در توييتر قبلي خود انجام داده بود ، امروز در پادكست خود يعني Hideradio ، بازي جديد خود را معرفي كند.

"در Hideradio اين هفته ، چيزي رو آنونس ميكنم" (توييت آقاي كوجيما)

همچنين گفته شده بود كه در پادكست اين هفته درباره ي (دنباله ي ) Snatcher بحث ميكنند. مجله ي فاميتسو هم به اين توييت اشاره كرده بود كه جاي تامل داره ، چون معمولا اين مجله خودش رو به زحمت نمي اندازه و توييت هارو پوشش نميده.

البته اينكه ايشون بخواهند دنباله ي بازي Snatcher رو در چيز كوچكي مثل پادكست اعلام كنند كمي دور از ذهن است . قسمت جديد پادكست هيدئو كوجيما ساعاتي بعد در the Hideoblog پخش ميشود.

منبع

--
(آپديت)
دوستان با توجه به اشتباهي كه من در ترجمه كرده بودم و جاي "چيزي" نوشتم "بازي" بايد از همه عذر خواهي كنم.

همونطور كه ميدونيد قرار بود ديشب آقاي كوجيما چيزي رو آنونس كنه و بلاخره اعلام شد اون چيز چي هست.

اون يك بازي نيست بلكه نمايشي در راديو هست (مثه قصه شب) كه در همون پادكست آقاي كوجيما يعني Hideradio پخش ميشه.

چيزي كه خيلي مهمه Suda 51 و yamaoka (آهنگ ساز) در اين پروژه كه Project S نام گذاري شده هم كاري دارند. آقاي هيدئو كوجيما برنامه ريز اين پروژه ، Suda 51 نويسنده و Yamaoka روي موسيقي اين نمايش كار ميكنند.

منبع

​

آخرین ویرایش:
حالا نمیدونم شماها چرا دلتون رو به بازی خوش کردین!:دی اصلا قرار نیست بازی رونمایی بشه!:دی گفته "یه چیزی"!! حالا هر چیزی میتونه باشه!شاید خواستن افتخار بدن از حضورشون تو Comic con یا Gamescom پرده برداری کنن!!! LOL

استاد بيا مردونگي كن اين MGS 4 رو براي 360 پورت كن ديگه!:d
ولي واقعا هيچي از كوجيما بعيد نيست!شايد حتي تائيد كرد كه MGS 5 در حال ساختِ!

استاد بيا مردونگي كن اين MGS 4 رو براي 360 پورت كن ديگه!:d
ولي واقعا هيچي از كوجيما بعيد نيست!شايد حتي تائيد كرد كه MGS 5 در حال ساختِ!
استنتاج کن.
MGS: Rising برای 360 میاد با 2 برابر گرافیک MGS4 (بازی که گفته میشد غیرممکنه اجرا شدنش روی 360).
پکیچ کالکشن شامل 3 شماره MGS.
ساختن Fox Engine بصورت مالتی پلتفروم و نمایشش روی سخت افزار 360.
احتمال 99.9%ـ MGS 1 دوباره سازی میشه برای هر دو پلتفروم.

شماره 1 و 2 و 3 و Rising و Peace Walker برای 360 بیاد و 4 نه؟ =))

استنتاج کن.
MGS: Rising برای 360 میاد با 2 برابر گرافیک MGS4 (بازی که گفته میشد غیرممکنه اجرا شدنش روی 360).
پکیچ کالکشن شامل 3 شماره MGS.
ساختن Fox Engine بصورت مالتی پلتفروم و نمایشش روی سخت افزار 360.
احتمال 99.9%ـ MGS 1 دوباره سازی میشه برای هر دو پلتفروم.

شماره 1 و 2 و 3 و Rising و Peace Walker برای 360 بیاد و 4 نه؟ =))

آخه گفته عنوان جدید آدم شک میکنه. تازه اُستاد چرا اول 2 و 3 و PW رو معرفی کرد بعد رفت سراغ 1؟ عجیب به نظر میرسه :دی اُمیدوارم یا همین 1 برا کنسول های این نسل تأیید شه یا 4 برای 360 تأیید شه. منتظریم! ساعت چنده این پادکست که تأیید کنه بازیِ جدیدش رو؟

• Like
Reactions: BROXIGAR
تازه اُستاد چرا اول 2 و 3 و PW رو معرفی کرد بعد رفت سراغ 1؟ عجیب به نظر میرسه :biggrin1:
اصلا عجیب نیست. MGS 1 شماره اصلی و اوریجینال سری به حساب میاد پس یه حساب ویژه روش باز کردن (حس نوستالوژی و عواطف فنها و اینا :دی). درضمن گیم پلی خیلی ساده ی داره که با این نسل جور در نمیاد. Remaster کردنش یک اشتباه و Remake کردنش یک Win حساب میشه هم برای سازنده و هم گیمر.

اصلاً بازی نیست :))

The surprise announcement Hideo Kojima was teasing for the latest Hideradio podcast ended up being a surprise indeed, although not a game. As reported at Famitsu.com, Kojima announced Suda 51's Sdatcher, an original radio drama.

As the name might suggest, Sdatcher is inspired by Kojima's classic adventure game Snatcher, which was first released in 1988 on the MSX2 and has been the topic of the last two episodes of the Hideradio broadcast. Details on the topic of the radio drama and its cast were not announced.

• Like
Reactions: SHePArd
ترجمه خبر یه اشکال کوچولو و خیلی مهم داره این متن توییت اصلی کوجیماست
In this week’s Hideradio, I will make an announcement
این هفته توی Hideradio من (یه چیزی) آنونس میکنم

اصلا حرفی از بازی نیست ، احتمالا میخواد حضور خودش توی Gamescom رو آنونس کنه

مثل اینکه هیچ کس نرفته به منبع سر بزنه ( به جز سینا :دی )

اصلاً بازی نیست :))

آره دیگه کیوان جان اصلا قرار نبود بازی باشه ، چون ترجمه اشکال داشت همه خیال میکردن میخواد بازی آنونس کنه :دی

آخرین ویرایش:
اصلا قرار نبود بازی باشه ، چون ترجمه اشکال داشت همه خیال میکردن میخواد بازی آنونس کنه :biggrin1:
ولی این داستانها همچنان ادامه دارد ...
and i will kill myself one day ...

آخرین ویرایش:
آره دیگه کیوان جان اصلا قرار نبود بازی باشه ، چون ترجمه اشکال داشت همه خیال میکردن میخواد بازی آنونس کنه

من از اول میدونسم، چون خبر رو کامل چک کردم، از قصد چیزی نگفتم تا meltdown ملت رو تماشا کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or