kimsungbabak کاربر سایت Apr 14, 2015 #1 لینک دانلود : kitty لینک آنلاین بازی کردن : Kitty & Candy - An Indie Arcade Game | Game Jolt *این بازی رو خودم به تنهایی و بدون هیچ کمک و راهنمایی و tutorial درست کردم. دهنم صاف شد تا به اینجا رسید ولی در عوض خیلی چیزا یاد گرفتم :d
لینک دانلود : kitty لینک آنلاین بازی کردن : Kitty & Candy - An Indie Arcade Game | Game Jolt *این بازی رو خودم به تنهایی و بدون هیچ کمک و راهنمایی و tutorial درست کردم. دهنم صاف شد تا به اینجا رسید ولی در عوض خیلی چیزا یاد گرفتم :d
kimsungbabak کاربر سایت Apr 22, 2015 #2 نسخه آندروید بازی منتشر شد :bighug: گربه و شکلات در کافه بازار برای اندروید
kimsungbabak کاربر سایت Apr 23, 2015 #4 نوشته شده توسط Armina Games: چرا فارسی نکردی ؟؟ بیشتر... متاسفانه موتور یونیتی حروف فارسی/عربی رو ساپورت نمیکنه به همین دلیل نتونستم فارسی بکنمش.
نوشته شده توسط Armina Games: چرا فارسی نکردی ؟؟ بیشتر... متاسفانه موتور یونیتی حروف فارسی/عربی رو ساپورت نمیکنه به همین دلیل نتونستم فارسی بکنمش.
kimsungbabak کاربر سایت Apr 25, 2015 #5 این بازی در مارکت های مختلف تا الان حدود 2000 بار دانلود شده. ممنون از همه دوستان :bighug: