Kingkong

نوشته شده توسط Sayeh:
ممنونم .

این سیو منه . اگه میشه یکی لطف کنه برام ردش کنه . ممنون میشم.

سلام

اینم برا شما رد کردم سایه خانم.

اگه درست بود یه ندا بدین.

فکر کنم یه جا رو ندیدین برا پرش.

خداحافظ

Attachments

• KK.zip
    KK.zip
    5.6 KB · مشاهده: 13
من یه جا گیر کردم که کینگ کونگ داره با یکی از او تیرازنوروس ها میجنگه ( دایناسور بزرگا) وقتی میکشمش آنا رو یه خفاش میبره بعد من تا میام برم نجاتش بدم میمیره .... نمیشه درو باز کرد زورش نمیرسه سنگو برداره...
باید چی کار کنم ؟؟؟

اون مرحله رو رد کردم حالا رسیدم به اون اتوبوس توی شهر ...
زورش نمیرسه اتوبوسو بلند کنه...
کسی نمیدونه باید چی کار کنم؟؟؟

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط saeed-crisis2:
من یه جا گیر کردم که کینگ کونگ داره با یکی از او تیرازنوروس ها میجنگه ( دایناسور بزرگا) وقتی میکشمش آنا رو یه خفاش میبره بعد من تا میام برم نجاتش بدم میمیره .... نمیشه درو باز کرد زورش نمیرسه سنگو برداره...
باید چی کار کنم ؟؟؟

سلام
اون درو چطوری باز کردی من هرکاری میکنم نمیشه؟؟

نوشته شده توسط saeed-crisis2:
اون مرحله رو رد کردم حالا رسیدم به اون اتوبوس توی شهر ...

واقعا کسی نیست که بدونه؟؟؟

باید چی کار کنم ؟؟؟
منم دقیقا همونجا گیر کرده بودم دیگه . اون سیوی که محمد رضا رد کرده گذاشته رو استفاده کنید. سیو بعد از نجات آنا هست.
چرا بابا . زورش میرسه . باید کلیک موس رو سریع بزنی. خیلی سریع. اول یه ماشینی چیزی بزن به اون یارو که بالا ساختمون بهت تیر میزنه . بعد که اونو کشتی برو اتوبوس رو بردار. کاری نداره . راحته. یه کم حوصله میخواد.

چرا بابا . زورش میرسه . باید کلیک موس رو سریع بزنی. خیلی سریع. اول یه ماشینی چیزی بزن به اون یارو که بالا ساختمون بهت تیر میزنه . بعد که اونو کشتی برو اتوبوس رو بردار. کاری نداره . راحته. یه کم حوصله میخواد.

در ثانیه 1024 بار کلیک راست موس میزدم ... نشد...
ولی اخرش تمومش کردم...

دوستان من میخواستم بدونم این بازی جالبه و ارزش بازی کردن داره؟
آره دوست جدید.
بازیه قشنگیه. ارزش خریدن رو داره. گرافیک بازی خوبه. هیجان بازی بالاست. محیط بازی هم قشنگه. بازیه خوبیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or