Kingdoms of Amalur: Reckoning ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگه علاقه دارین بیشترین دمیج رو بدین بهتره همهٔ gem‌هاتون رو +۷% کریتیکال بزنین من با rogue تا ۴۵۰۰ هم کیریت دادم. البته تا جای که برسه به ۱۰۰% دیگه از اون به بعد فایده نداره. کلا شغل gem سازی رو تا ته برید خیلی‌ از همه بهتره چون gem هاش هر کدوم دگرگون میکنه. detect hidden هم واقعا بدرد بخور هست برای پول بیشتر و پیدا کردن lorestone ها.

پرچمت بالاست بدجور ..... من 2 ماه دیگه با همین روند بازی کنم ایشاالله بهت میرسم

راستی .... یه راهنمای فارسی برای گرفتن اسکیل ها و پوینت لول ها و .... وجود نداره ؟؟ ... خیلی سردگمه

راستی واسه پول دراوردن نمیشه کاری کرد ..... مرحله به اون سنگینی رو نیم ساعت میری نهایتش 10000 تا طلا میده .... اونوقت یه اسلحه تاپ میخوای بخری حدود 100000 تا قیمت داره ...!!!

راستی داداش ... یه عکس از هیروت میزاری .... ببینیم چه شکلیش کردی
راهنما ندیدم والا.یدونه IGN داره فقط.

واسه پول هم روDetect hidde بیشتر کار کنین بعدا بزنین تو کار خرید و فروش. :دی

اینم عکس،البته آرمور من ازlevel 16 مونده.

76513401290751639641.jpg

اگه علاقه دارین بیشترین دمیج رو بدین بهتره همهٔ gem‌هاتون رو +۷% کریتیکال بزنین من با rogue تا ۴۵۰۰ هم کیریت دادم. البته تا جای که برسه به ۱۰۰% دیگه از اون به بعد فایده نداره. کلا شغل gem سازی رو تا ته برید خیلی‌ از همه بهتره چون gem هاش هر کدوم دگرگون میکنه. detect hidden هم واقعا بدرد بخور هست برای پول بیشتر و پیدا کردن lorestone ها.
فکر کنم تنها بازی‌ای هست که اسم خورده من به عنوان آکشن بازی می‌کنمش و زیاد نمی‌زنم تو این کارا:d.سیستم RPG بازی رو خیلی‌ بد پیاده کردن.

دوستان کسی این DLC رو ریخته ؟؟؟؟

اگه ریختید بگید چطوریاس ؟؟؟ میرزه بریزیم ؟؟؟

توضیحات و تریلر این DLC تو این لینک خود سایت بازی هست .. حتما تریلر رو ببینید

The Legend of Dead Kel | Kingdoms of Amalur: Reckoning
یه شهر و یه مقدار مکان آزاد به تعداد زیادی ماموریت به بازی اضافه می‌کنه. خوبه

سلام دوست عزیز ، خسته نباشید
ببخشید من تازه دارم بازی میکنم ، به اولین شهر بازی که رسیدم رفتم تو یه مغازه یکم دزدی کرذم بعد سربازها اومدن جلو و باهم حرف زدن بعد سه تا گزینه داد من یکیشو انتخاب کردم بعد باهام جنگیدن ، منم همشونو کشتم حالا که از مغازه می رم بیرون یه عالمه از اون سربازا بهم حمله میکند ، چی کار کنم حالا ؟ از اول بازی کنم و دیگه دزدی نکنم ؟
مرسی

سلام دوست عزیز ، خسته نباشید
ببخشید من تازه دارم بازی میکنم ، به اولین شهر بازی که رسیدم رفتم تو یه مغازه یکم دزدی کرذم بعد سربازها اومدن جلو و باهم حرف زدن بعد سه تا گزینه داد من یکیشو انتخاب کردم بعد باهام جنگیدن ، منم همشونو کشتم حالا که از مغازه می رم بیرون یه عالمه از اون سربازا بهم حمله میکند ، چی کار کنم حالا ؟ از اول بازی کنم و دیگه دزدی نکنم ؟
مرسی
یا میتونستی یکم بهشون پول بدی کاریت نداشته باشن.

از شهر دور شو یکم صبر کن بعدا دوباره دوست میشن باهات :دی

بچه ها بازیش چطوره؟؟؟ با عکساش که خیلی حال کردم فقط میخوام بدونم چه جوریاس. من هنوز ME3 و Darksiders 2 رو بازی نکردم میخوام ببینم میصرفه بگیرم اینو یا برم سراغ همونا؟؟؟ دیدم یکی نوشته بود 200 ساعت گیم پلی داره!!!! درسته؟؟؟ یعنی از Skyrim طولاتی تره؟؟؟

بچه ها بازیش چطوره؟؟؟ با عکساش که خیلی حال کردم فقط میخوام بدونم چه جوریاس. من هنوز ME3 و Darksiders 2 رو بازی نکردم میخوام ببینم میصرفه بگیرم اینو یا برم سراغ همونا؟؟؟ دیدم یکی نوشته بود 200 ساعت گیم پلی داره!!!! درسته؟؟؟ یعنی از Skyrim طولاتی تره؟؟؟

به اسکایریم که نمیرسه ولی بازیش باحاله تلفیقی هوشمندانه از چند بازی مثل گاد او وار و فیبل و ایناس ...اون دارک سایدرز 2 هم فوق العاده بود به نظرم اول مس افکت رو برو بعد اون یکیارو چون واسه اون یکیا باید وقت بیشتری بزاری من که دوباره دارم اسکاریمو میرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or