Kingdoms of Amalur: Reckoning بزرگ است ، واقعا بزرگ است !

.:N!MA:.

کاربر سایت
درود ....

22801.JPG

Ian Frazier از استودیوی Big Huge Games که یکی از دو سازنده ی بازی Kingdoms of Amalur: Reckoning میباشد در صحبتهایی با
360 Magazine ( مجله ی X360 ) اندازه ی محیط و دنیای این بازی رو بسیار بزرگ وصف میکنه ...
این بزرگ است ( دنیای Kingdoms of Amalur: Reckoning ) ، واقعا ، بزرگ واقعی و مهمتر از آن اینست که فوق العاده متراکم و انبوه است
و من نمیتونم به شما بگم که حدود نقشه ی بازی و مساحت سراسر دنیای آن دقیقا چقدر است ولی میتونم بگم که اگر شما با تمام
سرعت سراسر نقشه رو طی کنید و حتی اگر به نحوی از تمام مبارزه ها اجتناب کنید این بیش از نیم ساعت طول میکشد ...

22793.jpg

در مورد dungeons ( فکر کنم سیاه چال ) هم باید بگویم 130 تا از آنها در اطراف بازی وجود دارد که هر کدام دارای طرح و سبک های مختلف
هنری خاص خود هستند از غارهای بلوری و کریستالی گرفته تا درختهای کهن و....پس بنابراین :
so there’s an awful lot of variety to experience there
این بازی توسط دو استودیو 38 Studios و Big Huge Games در حال توسعه هست و در تاریخ 7 فوریه برای X360 ، ps3 و pc منتشر میشود .
آهنگساز بازی Grant Kirkhope هست که در Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts و Viva Piñata و همچنین GoldenEye 007 نیز همکاری داشته ...
Big Huge Games نیز با بازیهایی مثل Rise of Nations و Catan معرف حضور شما هست و البته یکی از سازندگان بازی معروف یعنی
Age of Empires III: The Asian Dynasties نیز بوده که انتظارها رو برای ما بالاتر میبره و در آخر ناشر بازی Electronic Arts ....

منبع
موفق باشید ...

آخرین ویرایش:
منم دموهای بازی رو که دیدم خیلی خوشم اومد مخصوصا از شیوه های Level Up که خیلی خوب طراحی شده و تازگی داره . محیطاشم واقعا خوب بود . اینجور بازیا واقعا نعمته مخصوصا امسال ...

یک ساعت و نیم!!خیلیه!کاش یه خورده هم روی گرافیک بازی کار کنند!
گرافیکش کوچکترین مشکلی نداره :دی.
از اسکایریم هم بزرگتر می‌شه که اینجوری. چی‌ ساختن واقعا؟
با تمام وجود :دی منتظرش هستم
یکی از مصاحبه هاشون با که تو VG247 بود گفته بودن دقیقا به اندازه oblivion بزرگ هست!.

اگه قرار باشه سه تا بازی امسال نام ببرم که میخوام بازی کنم یکیش اینه. فقط امیدوارم از هایپ به سبک EA خودداری کنن که بد میزنه تو ذوق...

این بازی به دور از حاشیه و هایپ‌های معروف این روز های EA،بد جوری سر و صدا به پا کرده.خصوصا با ادعایی که چند روز پیش که کن رولستون در مورد بازی‌های RPG اظهار نظر کرده بود و گفته بود زیادی کند هستند.
به هر حال اگر تریلر های Walkthrough بازی رو دیده باشید به فوق العاده بودنش پی بردید.

یه چنر تا عکس یا ویدئو بزارین ما هم هایپ بشیم . من هیچی نمیدونم در مورد این بازی
بازی Rpg و دنیای گشت و گذار در بازی باز هست

96178

96175

96185

---------- نوشته در 12:40 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:30 AM ارسال شده بود ----------

اگر میخواید عکسهای بیشتر و ویدیو هم از این بازی ببینید به این آدرس برید
Kingdoms of Amalur: Reckoning reviews and news at GameSpot
واقعا بازی زیبایی هست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or