Kingdoms of Amalur: Reckoning بزرگ است ، واقعا بزرگ است !

.:N!MA:.

کاربر سایت
درود ....

22801.JPG

Ian Frazier از استودیوی Big Huge Games که یکی از دو سازنده ی بازی Kingdoms of Amalur: Reckoning میباشد در صحبتهایی با
360 Magazine ( مجله ی X360 ) اندازه ی محیط و دنیای این بازی رو بسیار بزرگ وصف میکنه ...
این بزرگ است ( دنیای Kingdoms of Amalur: Reckoning ) ، واقعا ، بزرگ واقعی و مهمتر از آن اینست که فوق العاده متراکم و انبوه است
و من نمیتونم به شما بگم که حدود نقشه ی بازی و مساحت سراسر دنیای آن دقیقا چقدر است ولی میتونم بگم که اگر شما با تمام
سرعت سراسر نقشه رو طی کنید و حتی اگر به نحوی از تمام مبارزه ها اجتناب کنید این بیش از نیم ساعت طول میکشد ...

22793.jpg

در مورد dungeons ( فکر کنم سیاه چال ) هم باید بگویم 130 تا از آنها در اطراف بازی وجود دارد که هر کدام دارای طرح و سبک های مختلف
هنری خاص خود هستند از غارهای بلوری و کریستالی گرفته تا درختهای کهن و....پس بنابراین :
so there’s an awful lot of variety to experience there
این بازی توسط دو استودیو 38 Studios و Big Huge Games در حال توسعه هست و در تاریخ 7 فوریه برای X360 ، ps3 و pc منتشر میشود .
آهنگساز بازی Grant Kirkhope هست که در Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts و Viva Piñata و همچنین GoldenEye 007 نیز همکاری داشته ...
Big Huge Games نیز با بازیهایی مثل Rise of Nations و Catan معرف حضور شما هست و البته یکی از سازندگان بازی معروف یعنی
Age of Empires III: The Asian Dynasties نیز بوده که انتظارها رو برای ما بالاتر میبره و در آخر ناشر بازی Electronic Arts ....

منبع
موفق باشید ...

آخرین ویرایش:
دموشو 2 ساعتی بازی کردم واقا عالی بود
بازی خیلی چیزاش کپی fable هست یا بهتر بگم از fable الهام گرفته :d
هرکاری که Molyneux با fable انجام نداد تا یک rpg درستو حسابی بشه اینا تو بازیشون انجام دادن
مپ بازی هم خیلی بزرگه , فکر کنم از skyrim بزرگتر بود !

یه ویدئو دیدم . باحال بود یه بازی تو این سبک که آر پی جی باشه واقعا جاش خالی بود . خوشم اومد .اکثر صحنه های مبارزه و نحوه کشتن اون دیو ها که صحنه آهسته میشد و دکمه میخواست یاد یه بازیه دیگه افتادم ..... که الهام گرفتن اصلا ایراد نیست خوب کاری کرده اینجوری خیلی باحال میشه گیم پلی .
ولی واقعا عالی شده . آر پی جی بودن خیلی میارزه . منتظر 7 فوریه :دی

دمو رو بازی کردم خیلی چسبید . دقیقا همون چیزی است که دوست میداریم . سیستم مبارزه , lvl Up شدن . تنوع سلاح ها و آرمور , هِی میشه لباسش و عوض کرد و با توجه به لباس ها میزان Armor بالا پایین میشه خیلی حال میده :d کلی آیتم و مزخرفات دیگه که در بازی موجود است و بسیار دوست میداریم
فقط مشکلات گرافیکی زیادی داشت . امیدوارم تو نسخه کامل برطرف شه . مثلا یوهو یارو جلوت ظاهر میشد . یا سر نداشت . صداش میامد خودش نبود و ... :d
کلا خیلی یاد Torchlight افتادم :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or