NoctisSasuke کاربر سایت Rating - 100% 16 0 0 Aug 14, 2018 #1 ریجن 1 قیمت 355 تمیز و سالم نسخه لیمیتد که شامل پین انحصاری این نسخه هست تهران حضوری میتونم تحویل بدم شهرستان هم پست هم اینجا زیاد سر میزنم هم میتونید تلگرام پیام بدین برای سریعتر جواب دادن: @Orpheus_Sama آخرین ویرایش: Aug 27, 2018 Reactions: snoko and Ozzy the turtle
ریجن 1 قیمت 355 تمیز و سالم نسخه لیمیتد که شامل پین انحصاری این نسخه هست تهران حضوری میتونم تحویل بدم شهرستان هم پست هم اینجا زیاد سر میزنم هم میتونید تلگرام پیام بدین برای سریعتر جواب دادن: @Orpheus_Sama
Destro Kevin Gold User Rating - 90% 9 1 0 Aug 15, 2018 #2 یعنی یه زمانی خودم و جر دادم که بیا اینارو بفروش به من سین کردی جواب ندادی منم رفتم نسخه هاش رو از اونور خریدم
یعنی یه زمانی خودم و جر دادم که بیا اینارو بفروش به من سین کردی جواب ندادی منم رفتم نسخه هاش رو از اونور خریدم
NoctisSasuke کاربر سایت Rating - 100% 16 0 0 Aug 15, 2018 #3 نوشته شده توسط Journey: یعنی یه زمانی خودم و جر دادم که بیا اینارو بفروش به من سین کردی جواب ندادی منم رفتم نسخه هاش رو از اونور خریدم بیشتر... ذره ای یادم نمیاد این اتفاق رو D: و خب اونموقع نمیخواستم بفروشم D:
نوشته شده توسط Journey: یعنی یه زمانی خودم و جر دادم که بیا اینارو بفروش به من سین کردی جواب ندادی منم رفتم نسخه هاش رو از اونور خریدم بیشتر... ذره ای یادم نمیاد این اتفاق رو D: و خب اونموقع نمیخواستم بفروشم D:
all4u Loyal Member Rating - 100% 14 0 0 Aug 15, 2018 #4 نوشته شده توسط NoctisSasuke: ذره ای یادم نمیاد این اتفاق رو D: و خب اونموقع نمیخواستم بفروشم D: بیشتر... تخفیف میتونی بدی پ خ بنمااا
نوشته شده توسط NoctisSasuke: ذره ای یادم نمیاد این اتفاق رو D: و خب اونموقع نمیخواستم بفروشم D: بیشتر... تخفیف میتونی بدی پ خ بنمااا