بازی دقایقی پیش در مراسم 20 سالگی فرنچایز معرفی شد
تریلر معرفی بازی:
KINGDOM HEARTS 20th ANNIVERSARY ANNOUNCEMENT TRAILER
آخرین ویرایش:
اطلاعات جدید در مورد کینگدم هارتز 4:
️ نومورا اشاره کرد که اول میخواست اسم این بازی رو بذاره وروم رکس، ولی تصمیم گرفت با همون کینگدم هارتز ۴ ادامه بده که طرفدارا رو با یه اسم کاملا جدید گیج نکنه. همچنین میترسید که طرفدارهای سورا با این اسم نگران بشن.( اون پست قبلی اشتباه بوده یکی از فنای ریتارد اطلاعات اشتباه داده بود.)
خب خدارو شکر ترسیده بودم داستان verum rex در حد سفر به جهانش باشهView attachment 251725
در واقع اون پست درست بوده
نومورا مونده بوده بین وروم رکس و نسخه چهارم کدوم رو بسازه که در اخر چون میدونسته فن ها نگران این هستن چه بلایی سر سورا اومده تصمیم گرفته نسخه چهارم رو بسازه
---------------------------------------------
-نومورا گفته که دلیل اینکه ویژوال استایل سورا در تریلر واقعی تره و فرق داره دلیلش اینه که سورا تو دنیای Quadratum هست ( چون سورا تو یه دنیای دیگه بود فرق داشت ارت استایل که کلا چیز مشخصی بود ولی خب خیلی ها فکر میکردن عوض شده ارت استایل بازی که از اول معلوم بود اینطوری نیست)
-نومورا گفته گوفی و دونالد رو اخر تریلر قرار داده تا فن ها ببینین هنوز هم اون ویژوال استایل فرنچایز تو بازی هست
-این سورا ئی که میبینیم داخل تریلر در واقع یه سال بعد ماجراهای Melody of Memory هست و سورا الان 17 سالشه
اینم یه مصاحبه دیگه:
View attachment 251750 View attachment 251749
خیلی از بخش هاش در مورد بازیهای قبلی و بیشترش راحب khx و کلا حس میکنم khx قراره نقش پررنگی داشته باشه تو نسخه چهارم
از اینا بگذریم نکته جالبش برام این بود به غیر همه چیزهایی که تو نسخه سوم راجب راکسیس و ژیون دیدیم نومورا اول نمیخواست این دو تا رو برگردونه و زنده کنه ولی بخاطر اینکه میدونسته طرفدار ها چقدر میخوان این دو تا برگردن اخر تصمیم گرفته برشون گردونه
نومورا اخر سر هم گفته که kh3 با فروش 6.7 میلیون نسخه بهترین فروش رو در کل سری داره
از مطالبتون توی کانالم استفاده کردم امیدوارم ناراحت نشیدView attachment 251725
در واقع اون پست درست بوده
نومورا مونده بوده بین وروم رکس و نسخه چهارم کدوم رو بسازه که در اخر چون میدونسته فن ها نگران این هستن چه بلایی سر سورا اومده تصمیم گرفته نسخه چهارم رو بسازه
---------------------------------------------
-نومورا گفته که دلیل اینکه ویژوال استایل سورا در تریلر واقعی تره و فرق داره دلیلش اینه که سورا تو دنیای Quadratum هست ( چون سورا تو یه دنیای دیگه بود فرق داشت ارت استایل که کلا چیز مشخصی بود ولی خب خیلی ها فکر میکردن عوض شده ارت استایل بازی که از اول معلوم بود اینطوری نیست)
-نومورا گفته گوفی و دونالد رو اخر تریلر قرار داده تا فن ها ببینین هنوز هم اون ویژوال استایل فرنچایز تو بازی هست
-این سورا ئی که میبینیم داخل تریلر در واقع یه سال بعد ماجراهای Melody of Memory هست و سورا الان 17 سالشه
اینم یه مصاحبه دیگه:
View attachment 251750 View attachment 251749
خیلی از بخش هاش در مورد بازیهای قبلی و بیشترش راحب khx و کلا حس میکنم khx قراره نقش پررنگی داشته باشه تو نسخه چهارم
از اینا بگذریم نکته جالبش برام این بود به غیر همه چیزهایی که تو نسخه سوم راجب راکسیس و ژیون دیدیم نومورا اول نمیخواست این دو تا رو برگردونه و زنده کنه ولی بخاطر اینکه میدونسته طرفدار ها چقدر میخوان این دو تا برگردن اخر تصمیم گرفته برشون گردونه
نومورا اخر سر هم گفته که kh3 با فروش 6.7 میلیون نسخه بهترین فروش رو در کل سری داره
من بازم از ترجمه هاتون استفاده کردم میگم به ادمین شدن توی کانال ما علاقه ندارید؟-اون اتاقی که تو تریلر سورا داخلش هست قراره پایگاه (هاب اصلی) بازی تو مراحل اولیه باشه
-فضای داخلی اتاق سورا تو نسخه نهایی احتمالا تغییر میکنه
-شیبویا جزوی از کوادراتوم هست
-شیبویا داخل کوادراتوم ربطی به TWEWY شیبویا نداره
-اون قسمتی که سورا حمله میکنه و حملش شبیه مته هست اساسا "reaction command" هست که تو kh2 هم وجود داشت ولی تو kh3 حذف شده بود ولی به درخواست فن ها دوباره تو نسخه چهارم قرار دادن اینو
منظورم اینه:
View attachment 252046
-چهارمین command تو تریلر که "build command" بود یه جورایی تخریب و بازسازی ئه که یه ایده کاملا جدیده و بعدا اطلاعات بیشتری در موردش میگن
-صدای مردی که داخل تریلر شنیده شد کسیه که میشناسیم ولی برای اولین باره صداش رو میشنویم؟ (نومورا قبلا گفته بود برین نیست)
-نومورا همچنین گفته که برنامه دارن یه "closed beta" برای Kingdom Hearts Missing-Link پاییز امسال انجام بدن
یه سری اطلاعات هم هست راجب اینکه چرا تو تریلر ارت استایل بازی واقعی بود و اینا که قبلا جواب داده نومورا
یه مصاحبه مفصل تر از نومورا داخل مجله این ماه فامیتسو که 28 ام اپریل منتشر میشه هم هست (ولی خب مثل همیشه مصاحبه نومورا مطمئنن چند روز زودتر لیک میشه)
-صدای مردی که داخل تریلر شنیده شد کسیه که میشناسیم ولی برای اولین باره صداش رو میشنویم؟ (نومورا قبلا گفته بود برین نیست)
من فقط امیدوارم بازم فیلم بدن...خب بعد کلی تحقیق توسط خیلی ها بلاخره معلوم شد این شخص که تو هر دو تریلر kh4 و Missing-Link راوی هست "Sigurd" ئه
"Sigurd" شخصیتی ئه که تو اپدیت اخر khux معرفی شد و تو اخرای این چپتر برین باهاش اشنا شد
View attachment 252092
مثل اینکه به این صورت رمز نومورا شکسته شده
View attachment 252094
قبلا گفتم با توجه به دیده شدن استرلیتزیا تو تریلر و اینکه قراره نقش مهمی داشته و بودن "Sigurd" اونم تو صورتی که راوی هر دو تریلر بود و با وجود همه اینا 100% مطمئنم داستان و شخصیت های بازی موبایل قراره خیلی مهم باشن تو kh4
در ادامه این امروز که اکران فیلم توی آمریکا بوده گفتن مو های Sora هم توش دیده شد.تو تریلر Chip 'n Dale Rescue Rangers که چند روز پیش اومد یه نکتهای وجود داره.
View attachment 253356