PlayStation Kingdom Hearts 2.8

بازی Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue در TGS امسال برای کنسول PS4 معرفی شد

این نسخه شامل بازی های زیر میباشد:

• Kingdom Hearts Dream Drop Distance HD

• Kingdom Hearts χ [Chi] Back Cover

• Kingdom Hearts 0.2 Birth by Sleep: A Fragmentary Passage

که عنوان A Fragmentary Passage یک قسمت جدید از سری بازی های KH هست و به طور مستقیم به داستان KH III ارتباط دارد و وقایع بعد از Birth by Sleep را از دیدگاه Aqua بیان میکنم

تاریخ انتشار بازی 12 ژانویه 2017 برای ژاپن و 24 ژانویه برای بقیه نقاط دنیاست

سایت اصلی بازی

آخرین ویرایش:
اینجا کسی KH 1.5+2.5 رو دیجیتالی نگرفته؟
ماشاالله 50 گیگ حجمشه و 5-6 سالی دانلودش طول میکشه:دی
ولی با 10GB دانلود میره توی بازی، میخواستم بدونم این 10تا دقیقا کدوم بخش و چقدر از بازی رو باز میکنه؟ بهش دل ببندم یا نه؟ :))

• Like
Reactions: KingAmir
اینجا کسی KH 1.5+2.5 رو دیجیتالی نگرفته؟
ماشاالله 50 گیگ حجمشه و 5-6 سالی دانلودش طول میکشه:دی
ولی با 10GB دانلود میره توی بازی، میخواستم بدونم این 10تا دقیقا کدوم بخش و چقدر از بازی رو باز میکنه؟ بهش دل ببندم یا نه؟ :))
ایرانسل یه سرویس دانلود نامحدود داره از ۲ تا ۸ صبح، ۶ ساعت میگیری میشه۴۵۰۰ تومن ، من دیشب همینجوری ۶۰ گیگ دانلود کردم

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

ایرانسل یه سرویس دانلود نامحدود داره از ۲ تا ۸ صبح، ۶ ساعت میگیری میشه۴۵۰۰ تومن ، من دیشب همینجوری ۶۰ گیگ دانلود کردم

آره این خیلی خوبه! ولی من چون با کنسول میگیرم و حوصله انتقال و اینا ندارم، چندان فرقی نمیکنه:-" ( به طور کلی هم این بسته بعضی شبا خیلی حال میده، بعضی شبا هم زیاد فرقی نمیکنه:-")

کلا جایی نیست در مورد این حجم اولیه بازی ها اطلاعاتی بده؟ :-"

آره این خیلی خوبه! ولی من چون با کنسول میگیرم و حوصله انتقال و اینا ندارم، چندان فرقی نمیکنه:-" ( به طور کلی هم این بسته بعضی شبا خیلی حال میده، بعضی شبا هم زیاد فرقی نمیکنه:-")

کلا جایی نیست در مورد این حجم اولیه بازی ها اطلاعاتی بده؟ :-"
حال و حوصله تو تقویت کن اونوقت زندگی برات شیرین میشه
ولی در مجموع بعید میدونم با اون ده گیگ خیلی بتونی تو بازی پیشروی کنی، تهش یکی دوتا از یونیورسای بازی و میبینی،
یادش به خیر یادم نیست کدوم نسخه ش بود میرفتی تو یونیورس دزدای دریای کارائیب ، باسشم کاپیتان باربوسا بود فکر کنم.

KH I رو تمومیدم و ... به به! :x بسیار لذت بردیم:دی
گرچه داستان تازه شروع شد!:-"
حالا جدا از خوبی های خود بازی و ...

چه حرکت پسندیده ای SE برای این بازی رفته! کاش همه ی بازی ها چنین چیزی داشتن!:دی ، بعد از تموم کردن هر بازی یک عدد تم PS4 باز میشه:دی خیلی هم خوب!:دی
گرچه من نمیتونم استفاده کنم:-" چون یوزری که ازش خریدم و یوزر اصلیم ریجن هاشون متفاوته، در نتیجه موقع باز کردن استور از تو بازی ارور میده:(
ولی به هر حال دمشون گرم!:دی (تم KH I & II عالیه! ... ولی خوب همین تم پیش خریدم که دارم بسیار دوست داشتنیه:دی )

بقیه ی نسخه ها انشاالله میره برا تابستون! :| :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or