شایعه Kingdom Heart 3 به صورت انحصاری برای PS3 درTGS؟

Cloud Strife

Loyal Member
چند وقت هست که در سایت های مختلف شایعه شده که KH3 به صورت انحصاری برای PS3 در حال ساخت هست و در نمایشگاه TGS رونمایی خواهد شد.:love:

و اما تحلیل شایعه!:

از انجایی که تیم سازنده KH , سخت مشغول کار بروی FFVersusXIII (و FFXIII به صورت اندک) هستند , بعید به نظر میرسد که فرصتی برای کار بر روی KH3 داشته باشند.البته نومورا در مصاحبه های مختلف خود از شلوغ بودن سرش! و کار بر روی پروژه های مختلف ابراز شکایت کرده است! که کار بر روی KH3 نیز میتواند یکی از عوامل شلوغی سر نومورا باشد!

نومورا در حال حاظر مشغول کار بر روی عنوان هایی چونFFVersusXIII , FFXIII , FFVIIAC BDC ,FFVIIU Secret Project , FFAgitoXIII , FFDissidia می باشد!

با فرض اینکه KH3 در حال ساخت باشد , نمایش آن در TGS محال به نظر میرسد! SE در TGS امسال نمایش ویژه ای از FFXIII و FFVsXIII و FFAXIII خواهد داشت.مدت هاست اعلام شده است که پروژه مخفی SE در TGS معرفی خواهد شد.همچنین گفته شده است که دو پروژه باقی مانده از FNC نیز در TGS معرفی میشوند! با این حجم عظیم عنوان ها معرفی نشده SE , معرفی KH3 بعید به نظر میرسد چون معرفی پروژه مخفی SE برای کنسول PS3 که مربوط به عنوان FFVII می باشد به راحتی میتواند کل نمایش گاه را در سایه خود قرار دهد و با معرفی این عنوان , معرفی یک عنوان جدید عاقلانه به نظر نمیرسد.

از این حرف ها گزشته SE تمامی عنوان ها و سورپرایز های خود را در یک نمایشگاه رو نخواهد کرد!
(SE فوق متخصص در در آوردن اشک طرفداران برای نمایش عنوان خودش هست!)

عامل اصلی بروز این شایعه وبسایت Goonline می باشد.

منبع

پ.ن:ولی چیزی که مشخص هست نمایشگاه TGS امسال , از سال های گزشته مهم تر هست و ممکن هست که عنوان های بسیار بزرگی در این نمایشگاه به نمایش در بیان.من بی صبرانه منتظر نمایش Sony تو این نمایشگاه هستم و میخوام ببینم چی کار میخواد بکنه و بلاخره سورپرایز هایی که چند ماهه داره ازش حرف میزنه رو نمایش میده یا نه؟

پ.ن.2: در مورد نمایش FFVIIU Secret Project هم با توجه به صحبت های هاشیموتو که گفته بود "مایکروسافت به زودی باید خبر های خوب FF رو پاس بده به Sony " و "ما برای طرفداران FFVII سورپرایز های زیادی داریم" که غیر مستقیم به پروژه مخفی SE اشاره داره , و صحبت های قبلی SE مبنی بر نمایش اسلحه مخفی خودشون برای کنسول PS3 تو TGS و صحبت های مسئولین Sony در مورد نمایش یک عنوان فوق خفن انحصاری تو TGS , میشه مطمئن بود که این پروژه مخفی تو TGS امسال نمایش داده میشه.

ان KH ها که گفتی به ترتیب برای DS و موبایل GBA بودند که آخریه رو SE داره برای PS2 بازسازی میکنه! (یعنی انی که برای GBA امد.) این نسخه مربوط به داستان Cloud و ... میشه و از نظر زمانی بین نسخه 1 و 2 هست.

میلاد FFVIIU که بازی نیست برای PS3 معرفی بشه. Ultimate یعنی اتمام حجت و منظور کل پروژه هست. یعنی FFVIIAC وCC و DOC و BC و ... .

حالا یک خبر فوق خفن از SE درز کرده که دادم کیوان بزاره. SE گفته که یک انونس خفن برای PS3 تو نمایشگاه دارن که همه و شکه میکنه!!!! میلاد فکر کنم دیگه انتظار کشیدنمون تموم شد!!

من که فکر نمکنم دیگه SQUARENIX بازیهای بزرگشو انحصاری بزنه

این بازی رو استاد تتسویا نومورا میسازه و به گفته خودش به غیر از PS3 برای هیچ کنسول دیگه ای بازی نمی سازه! همونطور که نزاشت Versus مولتی بشه، KH3 رو هم نمیزاره مولتی بشه.

بعد سعید کجای کاری؟ SE داره ادامه FFVII رو برای PS3 میسازه!!!

آخرین ویرایش:
متن خبر این هست که SE اعلام کرده که در نمایشگاه TGS بلاخره پروژه مخفیشون برای PS3 رو انونس میکنند!!!!!!

حالا کل خبر رو یکی از دوستان قراره بزاره...

آخرین ویرایش:
متن خبر این هست که SE اعلام کرده که در نمایشگاه TGS بلاخره پروژه مخفیشون برای PS3 رو انونس میکنند!!!!!!

یکی آب قند درست کنه داره فشارم میفته...
پروژه ی مخفی...
{چرا امسال همه جوات مخفی شدن؟؟؟:biggrin1:}

میلاد FFVIIU که بازی نیست برای PS3 معرفی بشه. Ultimate یعنی اتمام حجت و منظور کل پروژه هست. یعنی FFVIIAC وCC و DOC و BC و ... .

حالا یک خبر فوق خفن از SE درز کرده که دادم کیوان بزاره. SE گفته که یک انونس خفن برای PS3 تو نمایشگاه دارن که همه و شکه میکنه!!!! میلاد فکر کنم دیگه انتظار کشیدنمون تموم شد!!
ماکان منظورم بازسازیش بود اشتباه لپی بود!
آخ جون دارم میمیرم با اینکه امسال کنکور دارم اما اگه بیاد درسو ول میکنم میشینم تا تموم نکردم پا نمیشم البته من میدونم که ماکان امسال هم اگه اعلام کنند فکر کنم لیسانسمو بگیرم عرضه بشه:d
در ضمن ادامه یا بازسازی من شنیده بودم بازسازی هست
اون دمو که کلود :love:می پره رو قطارو اینا.......

به اون یکی از دوستان بگو مردیم پس کجاست!!!!
دلم واسه تیفا تنگیده اما اگه بازسازی باشه فکرشو بکن ماکان اون صحنه آخر بازی عشق کلود تو دستاش جون میده تو آب !!! وای با این نسل گرافیکی من احتمالا جون بدم اونجا!!!

سلام:love:
Cloud Strife عزیز مگه کی فکرشو میکرد FFXIII در بیاد :laughing: البته خود من هم فقط امیدوارم;) (خود من هم وقتی یاد E3 08 می افتم جو میگیرتم :cheesygri)
ولی فکرشو بکنید اگه FFVII REMAKE مولتی اعلام بشه مخ همه می ترکه:crying:

سعید جون مشکل این هست که مایکروسافت و سیاست های پول پرستانه SE هم نتونست باعث بشه که نومورا برای X360 بازی بسازه;) در نتیجه اینبار هم باعث نمیشه و KH3 همانند Versus (که خیلی ها از همین الان دارن براش آفتاب بالانس میزنن) انحصاری میمونه.

سعید جون مشکل این هست که مایکروسافت و سیاست های پول پرستانه SE هم نتونست باعث بشه که نومورا برای X360 بازی بسازه;) در نتیجه اینبار هم باعث نمیشه و KH3 همانند Versus (که خیلی ها از همین الان دارن براش آفتاب بالانس میزنن) انحصاری میمونه.
خدا كنه اينطور باشه.اگه ديگه بخواد روي 360 بياد ..........
ديگه گندشو در ميارن. من كه با كله ميرم تو مانيتور:(
ممنون بابت kh روي كنسول ها
اميدوارم اين 360 بختك خودشو از روي ما طرفداران ps3 برداره .نميخواد بگيد خبر چي بود . عنوان مخفي
من كه قبل از شنيدنش تو شكم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or