Multi Platform Kingdom Come: Deliverance II

kingdom-come-deliverance-2-9su3z.jpg

سازنده: Warhorse Studios
ناشر: Deep Silver
تاریخ انتشار: 11th February 2025
پلتفرم ها: PC, Xbox Series XS, PS5

توضیحات: Kingdom Come: Deliverance II یک بازی اکشن نقش افرینی است که در قرن 15 میلادی میان هرج و مرج جنگ های داخلی در منطقه Bohemia قرار میگیرد
شما در نقش هنری(Henry) اهل Skalitz قرار میگیرید و اروپای قرون وسطی را از چشمان او تجربه خواهید کرد

• KCD2 همانند نسخه قبلی جهان باز خواهد بود. شهر ها، جنگل ها و مناطق تاریخی قابل اکتشاف هستند​
  • فعالیت های شما در محیط بازی تاثیر میگذارند و هر انتخاب شما در نقش هنری شامل عواقب خواهد بود​
  • بازی شامل 5 ساعت کات سین سینمایی میباشد. این احتمالا شامل دیالوگ ها و ارتباط با NPC نمیشه​
  • سلاح هایی جدیدی مانند توپ و کمان زنبورکی(Crossbow) به بازی اضافه شده​
اسکرین شات ها:

تاپیک امتیازات بازی:
امتیازات Kingdom Come: Deliverance II

صفحه استیم:
Kingdom Come: Deliverance II

آخرین ویرایش:
عزیزان بازی رو گرفتم ، وقتم محدود بود خیلی پلی ندادم ، خب چیزایی که انتظار داشتم خوب باشن خوبن مثلا گرافیک موزیک وویس اکتور ها ، UI سر راست و دم دست و چیزای از این دست ، گیم پلی هم خودم‌‌ رو آماده کرده بودم واسش ، چون کلا سوم شخص ترجیحمه ، ولی واقعا میخوام از بازی لذت ببرم ، سعی میکنم بازی رو دوست داشته باشم و واقعا دارم .
تا اونجایی که اول بازی کاتسین تموم میشه یه کمپ می‌زنیم رفتم بعدش یه تمرین شمشیر زنی داریم ، اتک رو تقریبا فهمیدم، دفاع هم ، هی بدک نبود، perfect block و اینا ولی وقتی شروع کرد حمله های متنواب نتونستم دیگه جلوش رو بگیرم و بازی رو باختم 😔
چه توصیه ای دارید واسش؟

فقط ميتونم توصيه كنم كه بازيو عملا بايد زندگى كنى نه اينكه بخواى پيش برى.
وگرنه سريع ازش خسته ميشى.
نميدونم منظورمو رسوندم يا نه.

آخرین ویرایش:
خب یه خورده شرایط بدنیم خوب نیست(یه عمل داشتم🥴) نتونستم خیلی پلی بدم ،
فقط همون اوایل بازی توی محوطه خانه ی اون خانومی که بهمون کمک کرد و تیمارمون کرد و بهمون غذا داد ،
دونفر ردمون رو زده بودن و اومده بودن دنبالمون ، باهاشون درگیر شدم دوسه بار من رو کشتن و بازی فیل میشد ، گفتم اینطوری نمیشه ، همه ی تلاشم رو گذاشتم واسه کشتن اونی که پشتش به من هست ، همین کار رو کردم یواش رفتم پشت اون با سه تا ضربه گذاشتمش و فرار کردم ، برگشتم پشت سرم رو نگاه کردم دیدم اون یکی نمیاد دنبالم!
رفتم دیدم با سگِ درگیره ، اومدم بکشمش ، دیدم فرار کرد!
واکنش من🤯😲:دی
طرف دید دوستش که کشته شده ، خودش هم زخمی شده حریف یه سگ و سرباز نمیشه ترجیح داد فرار کنه! 🫣
با چنان سرعتی هم میرفت نرسیدم بهش دیگه!

ورژن نسل جدید نسخه اول رو به زودی دانلود میکنم، موندم اول ادامه پلی ترو فعلیم از نسخه 2 (که اردیبهشت شروع کردم) رو برم تا ته یا برم سراغ نسخه 1 و یک پلی ترو جدید اونم برم، شایدم هر 2 تارو باهم پلی کردم، نسخه 1 رو قبلا 1.5 پلی ترو رفتم یک پلی ترو کامل رو کنسول پسرداییم (حدود 300 ساعت) یک پلی ترو نیمه رو کنسول خودم (همون نیمه در 15 درصد ابتدایی داستان حدود 100 ساعت طول کشید) من کلا از قدیم اینطوری بودم که بازی هارو شخم میزنم و باهاشون زندگی میکنم همیشه گفتم، این که دیگه یک الداسکول ار پی جی هست و نه صرفا یک ادونچر اپن ورد خب ماجراش خیلی متفاودته، امثال این بازی ها 5 10 15 سال و بیشتر شاید تا ابد تا وقتی زنده ام، در پلی لیست من میمونند، هیچ وقت هدفم تموم کردن بازی نبود که البته خودبه خود تموم میشن در هر حال، اما هدف من همیشه زندگی و عشق کردن با بازی بود؛ از دوران میکرو و سگا تا امروز و همیشه هم همین میمونم. بازی برای من فقط سرگرمی و یک کاری برای انجام دادن و تموم کردن نیست، عشق و زندگی هست، اینکه اصولا پلی ترو اول تقریبا اصلا گاید استفاده نمیکنم هم رو طولانی شدن پروسه تاثیر خوب و مثبتی داره، خودم یاد میگیرم، قدم قدم بر اساس وقتی که برای بازی میگذارم، بازی برای من یک دنیا هست که باید بر اساس قوانین خودم کشفش کنم،

پلی ترو دوم و فرایند پلت کردن یا گیم برکینگ در پلی ترو اول پیش بیاد گاید استفاده میکنم، همینم گیم برکینگ ممکنه 5 سال طول بکشه (5 سال خودم تلاش کنم به مرور) و اگر دیگه نشد، برم سراغ گاید. بین بازی ها میچرخم و از قدیم تعداد خیلی خیلی زیادی بازی رو همزمان پلی میکردم برای همین فرایند طولانی شدن مشکلی به وجود نمیاره حافظه عجیب خوبی هم دارم و روند کامل یادم میمونه با جزئیات و با چرخیدن بین بازی ها اتفاقا تازگیشون حفظ میشه، ممکنه یک بازی رو به اصطلاح توش کنم تو 1 ماه 50 100 200 300 ساعت بازی کنم، اما به طور کل، بین بازی ها میچرخم. تکرار بازی ها به مرور هم خاطره شیرینشون رو یاداوری میکنه هم باعث میشه در دنیاهای مورد علاقه ام باقی بمونم هم اکتشاف عمیقتری انجام میدم، من وقتی عاشق یک دنیای ویدئوگیمی بشم ممکنه تا ابد درش باقی بمونم. همه پدیده های زندگیم وقتی عاشقشون میشم همینند.

حدسم اینه که تا اخر سال دیگه پلی ترو فعلیم از نسخه دوم تموم میشه، تا 2 3 سال دیگه پلت میشه، نسخه اول هم همینطور... گرچه تمرکز میکنم رو نسخه دوم چون اولی رو قبلا 1.5 بار بازی کردم 400 ساعت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or