Kinectimals™

حالا تقلید باشه یا نه بازی با حالیه خوب بود Microsoft تقلید نمی کرد Forza و Dead or Alive رو نمی ساخت تو حسرت یه gran turismo یا tekken بمیریم؟ یا PS3 بخریم :d یا Sony نمی اومد Crash و Killzone رو بسازه بعضی ها حسرت Mario و ... رو بکشن؟

میشه گفت این عنوان محبوب ترین بازی کینکت قبل از عرضه شدنش بود، حالا چی شده هیچکس محل بهش نمیزاره!؟ :دی

کسایی که بازی کردن بگن ارزش داره یا نه، حالا من که خریدم ولی هنوز کینکتم نرسیده دستم که بازیش کنم.

میشه گفت این عنوان محبوب ترین بازی کینکت قبل از عرضه شدنش بود، حالا چی شده هیچکس محل بهش نمیزاره!؟ :دی

کسایی که بازی کردن بگن ارزش داره یا نه، حالا من که خریدم ولی هنوز کینکتم نرسیده دستم که بازیش کنم.
حال که می ده
ولی بیشتر برای بچه سال ها هست(نظر شخصی)
ولی با مزست

اتفاقا یکی از بازی هایی هست که هر روز باید یه دست بزارمش تو کنسول و با این ببر کوچولو بازی کنم
بازی سلیقه ایی هست اما اگر دل ببندی (مثل من)عاشق بازی کردن با اون میشی

kinectimals

کی گفته این بازی برای بچه هاست ؟
هر کی که این بازیو می بینه جذبش میشه .
کیفیتش از همه ی بازی های کارتونی کینکت بالاتره . دوربینو توش می تونی 180 درجه بچرخونی .

یه سوال
میشه حیوونا رو وحشی کرد ؟:d
مثلا با لگد بزنیم لت و پارشون کنیم :d
(البته روحیه ی من خیلی لطیفه.. برا شوخی دارم میپرسم :d ولی اگه ممکنه جواب بدید)

یه سوال
میشه حیوونا رو وحشی کرد ؟:d
مثلا با لگد بزنیم لت و پارشون کنیم :d
(البته روحیه ی من خیلی لطیفه.. برا شوخی دارم میپرسم :d ولی اگه ممکنه جواب بدید)

سلام .
نه بابا . نمیشه اذیتشون کنی . بازیش کاملا لطیفه و هیچ خشونتی توش نیست .
حیووناشم خیلی مهربونن

بچه ها میشه حیون هم تربیت کرد ؟؟ :دی
بزرگ هم میشن حیوونا ؟؟؟

سلام
جواب سوال اول : آره میشه حیوونا رو تربیت کرد. یه قسمت داره که یک سوت دستت می گیری و باهاش بهشون یاد میدی چی کار کنن . (مثلا نشستن ، مردن و ... )
جواب سوال دوم : نه بزرگ نمیشن . همونجور کوچولو می مونن . من کلیشو رفتم . بزرگ نشدن

kinectimals

شنيده بودم ده تا حيوون داره ؟
درسته ؟
چه حيوون هايي داره ؟
سلام .
اولش 5 تا یا 6 تا حیوون داره که یکیشونو انتخاب می کنید و ماجراجوییتون رو با اون شروع می کنین . ولی یک سری حیوونای جدید هم جدا از اون 5 ، 6 تا کشف می کنید . اگر تو نقشه تون هم برید چند تا جای اضافی داره که مخصوص اون حیوونایی هست که جدید کشفشون می کنید .
با تشکر

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or