Kinect Vs. Move

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
تقریبا حدود 1 سال از عرضه حسگر های حرکتی سونی و مایکرو سافت گذشته است. کینکت برای xbox 360 و move برای ps3

مایکرو سافت در مارچ 2011 اعلام کرد که 10 میلیون کینکت در جهان به فروش رسیده است و NPD نیز گزارش داده که 750,000 کینکت در روز جمعه سیاه به فروش رسیده است
سونی در E3 2011 تایید کرد که Move 8.8 میلیون فروش داشته که هر دوی این ارقام دیگر اپدیت نشده اند
برای نگاه دقیق به عملکرد ان ها . Game Informer با همکاری Electronic Entertainment Design and Research (EEDAR مقاله ای جامع درباره میانگین امتیاز هایی که توسط بازی های انها کسب شده .و سبک بازی ها جمع اوری و به صورت نمودار ترسیم کرده اند
eedar_1_2_LOGO.jpg

Required یعنی بازیهایی که فقط با حسگر قابل بازی هستند و optional بازی هایی هستند که بازی با حسگر در انها اختیاری است

همانطور که در نمودار بالا می بینید در بازی های اختصاصی حسگر Move با فاصله ای اندک از کینکت در ربته بالاتری قرار دارد و
در بازی های اختیاری هر دو مساوی هستند
البته مایکرو سافت بازی های اختصاصی حسگر بیشتری عرضه کرده و سونی بازی های اختیاری بیشتر

eedar_3_4_5_LOGO.jpg

سه جدول بالا .
در جدول اول عرضه دستگاه ها در روز های تعطیل است که کینکت شیپ بیشتری داشته است
در نمودار دوم میانگین نمرات بازی هایی که در روز های تعطیل عرضه شده اند با روز های معمولی مقایسه شده است
در نمودار سوم عرضه بازی ها به صورت دیجیتال مورد بررسی قرار گرفته است

eedar_6_7_LOGO.jpg

در جدول اول مشخص شده که حسگر ها بیشتر بازی هایشان در چه سبکی بوده است
و در نمودار دوم درجه بندی سنی بوده که توسط ESRB انجام شده

در پایین هم 5 بازی که بیشترین امتیاز ها را در حسگر ها کسب کرده اند قرار گرفته شده
kinectvsmovechart.jpg
چه کسی برنده است ؟ سونی یا مایکرو سافت ؟ انتخاب با شما

من چشمام اشتباه میبینه یا واقعا Move چند ماه پیش نزدیک 9 میلیون فروش داشته؟
یه جوری حرف از اختلاف فروش این دوتا زده میشه که انگاه کینکت 30 میلیون و Move بزور 2میلیون فروش داشته و به شکست تجاری منجر شده...

من کاری به بحث بقیه ندارم ولی در مورد فروش این دو تا:

اخرین اعلام در مورد کینکت اسفند گذشته بوده که حدود 10 میلیون بوده و مال موو هم ماه قبل بوده که نزدیک 9 میلیون بوده
......امار فروش کینکت خیلی وقته اعلام نشده و گرنه با توجه به فاصله اعلامی(حدود 8 ماه) که می بینید فکر کنم کینکت الان نزدیک 17...18...میلیون باشه

من كه بازي با كنترلر معمولي رو ترجيح ميدم در كل.

ولي تو بحث مقايسه ميتونم بگم موو هيچ چيز خاصي نيست.يك فرمول تكراري كه نينتندو 100 برابر بهتر ازش استفاده كرده و كسي اگه بخواد به اين سمت بره بهتره سمت WII بره.

باز كينكت چندتا بازي داره كه مختص خودشه.يا حداقل ميشه به چند نفر نشون داد و گفت اين تكنولوژي روز يا نسل آينده هستش.

من كه بازي با كنترلر معمولي رو ترجيح ميدم در كل.

ولي تو بحث مقايسه ميتونم بگم موو هيچ چيز خاصي نيست.يك فرمول تكراري كه نينتندو 100 برابر بهتر ازش استفاده كرده و كسي اگه بخواد به اين سمت بره بهتره سمت WII بره.

باز كينكت چندتا بازي داره كه مختص خودشه.يا حداقل ميشه به چند نفر نشون داد و گفت اين تكنولوژي روز يا نسل آينده هستش.
تکنولوژی روز الآن تو ربات و فضا و ناسا تلویزیون و .. قراره استفاده بشه ! درست
اما تو بازی اصلا وسیله خاص و جذب کننده ای برای ماها نیست ! به شخصه هیچ چیز خاصی تو زمینه بازی تو این دستگاه نمیبینم. (یدونه Gunstringer این وسط خوب دراومده) بقیشون هیچی نیستن
این تکنولوژی رو باید تو همون قسمت تکنولوژی استفاده میکرد (ساختمون تحقیقاتی Vision 2020 مایکرو که به اندازه کافی توش با قابلیت های عالیی استفاده میشه)
اما موشن کنترل واقعا به درد بازی تا اینجا نخورده !

تکنولوژی روز الآن تو ربات و فضا و ناسا تلویزیون و .. قراره استفاده بشه ! درست
اما تو بازی اصلا وسیله خاص و جذب کننده ای برای ماها نیست ! به شخصه هیچ چیز خاصی تو زمینه بازی تو این دستگاه نمیبینم. (یدونه Gunstringer این وسط خوب دراومده) بقیشون هیچی نیستن
این تکنولوژی رو باید تو همون قسمت تکنولوژی استفاده میکرد (ساختمون تحقیقاتی Vision 2020 مایکرو که به اندازه کافی توش با قابلیت های عالیی استفاده میشه)
اما موشن کنترل واقعا به درد بازی تا اینجا نخورده !

درسته .. ولی بسیار وسیله جالبی میشه وقتی دور همیم و یا کسایی که اصلا gamer نیستن جالب مبشه ... درسته شاید تکراری بشه ولی در کل تو اینجور مواقع به درد میخوره .. :دی

من نمیدونم این جمله که : حالا فکر کن این کنترلرهایی که الان داریم ازش استفاده میکنیم رو ازمون بگیرن ! از کجا اوردین‌ ؟؟؟
کی این حرف رو زده که میخواد ازتون بگیره ؟؟؟ اصلا بحث کنار گذاشتن کنترلرهای قبلی نیست !!!
تولید کینکت دلایل زیادی داشت :
یک تکنولوژی جدید را هم وارد صنعت گیم کرد هم وارد صنایع دیگه , از جمله صنعت رباتیک , پزشکی , فضانوردی و ... اوایل امدنش واسه هر شغلی هک شده بود و مورد استفاده قرار میگرفت .
حالا موو کجاش یک تکنولوژی جدید بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تا انجایی که ما دیدیم و همه دیدن خیلی از قسمت هاش یا شاید بیشترش کپی برداری از وی بود .
کینکت تولید شد بلکه سرگرمی های دیگری هم به Xbox اضافه کنه و کرد .
@Nima
یا بنظر تو الان مایکروسافت این انرژی و تبلیغات و ... که روی کینکت گذاشته اگه روی این میذاشت که یه 2 تا استودیوی مستقل واسه خودش داشته باشه یا ... بهتر نبود ؟ منظورم از بهتر برای من و تو بود .

ما توی ایران کجای این صنعت گیم حساب میشیم ؟؟؟ هیچ جا . اینکه میگی اگه به جای همه ی این کارا میومد 2 تا استدیوی مستقل واسه خودش درست میکرد رو اصلا یه امریکایی که هدف همه ی این اهداف مایکروسافت هم هست قبول نمیکرد . بیشتر دوست داشت همون Gears , Forza , Halo , Fable خودش رو داشته باشه و بیشتر از این دیگه نداشته باشه در عوض یک تجربه ی جدید با کینکت و سرگرمی هاش داشته باشه . یه خانواده ی امریکایی الان راحت میشینه روی مبل بدون اینکه چیزی تو دستش باشه میره تو منوهای xbox و Online Tv با کیفیت HD میبینه .خسته که شد میاد میره توی Video Kinect بدون اینکه جیزی دستش باشه با دوستش توی یه شهر یا کشور دیگه ویدیو چت میکنه . با هم دیگه فیلم میبینن . خسته که شد با حرکت انگشتهاش توی منوهای مختلف میچرخه میبینه YouTube هم که هست . بازم بدون هیچ کنترلری میره توی Youtube و ویدیو های روز رو میبینه و ......
خسته که شد میره Dance central میزنه ( یه سرگرمی جدید ) و کلی بازی جدید ...
و از بازیهای Casual که خسته شد میره سراغ کنترلرهای سابق , Gears و Forza و Halo و Fable میزنه .... (منظورم از کنترلرهای سابق این نیست که دیگه از بین رفتن , منظورم اینه که سابق تولید شدن )
پس کینکت خیلی سرگرمی های دیگه هم اورده به ایکس باکس !
اما موو چی ؟ اون چی کار کرده ؟ فقط کارش بازی کردنه دیگه , کاری دیگه که بلد نیست !!!!!!!!

آخرین ویرایش:
من جفتشونو امتحان کردم و نظر شخصی خودم اینه که Move ارزشش رو داشت . . .
Kinect اولش خوبه ، اما بعدا خستت میکنه و همینطور که میره جلو به خودت میگی . . . که چی !!!! :d
تخصصش رو ندارم ، اما اگه از دقت هم باشه Move خیلی بهتره ( از نظر من ) . . .

میدونید چیه؟ کینکت با این که تکنولوژی برتره ولی به درد بازی نمیخوره. اما موو واسه بازی ساخته شده. فک میکنید سونی نمیتونست یه چیز مثل کینکت بسازه؟؟؟؟؟ صد در صد میتونست ولی نساخت چون به بازی فکر میکرد و میدونست واسه ی بازی موو بهتره. اما مایکروسافت به هیچ عنوان به بازی فکر نمیکرد اما برای نشون دادن قدرتش مجبور شد رو ایکس باکس بیاره تا قابلیت های کینکت مشخص بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or