Kinect Star Wars

کلا بازی خوبیه ولی خستت میکنه مخصوصا زمانیکه سوار سفینه ایی.واقعا در جنگهاش خیلی دقیق کارشده.واقعا حس میکنید دارید میجنگید.بازیو بهتون پیشنهاد میکنم.

---------- نوشته در 08:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:49 PM ارسال شده بود ----------

واقعا بعده فورزا 4 و کینکت اسپورت بهترینه.جالبی بازی گرافیکش که خیلی خوب دراوردن.کمی هم تاخیر تو حرکات داره که توی بیشتر بازیهای کینکت هست.بازیو بهتون پیشنهاد میکنم.

که این مشکل از کینکته نه بازی

بله دقیقا.ببخشید اشتبا کردم

که این مشکل از کینکته نه بازی
البته تا حدود بسیار زیادی ربط به خود بازی داره!
مثلا Dance Central با سبک خاصش اصلا لگ نداره و Knect Sports که خودتون رو نشون میده هم لگ بسیار ناچیزی داره!
ولی خب مثلا Michael Jackson واقعا لگ داره ولی خیلی قشنگ کار شده و حال میده!

خوب من هم بازی رو گرفتم

زیاد بازی نکردم ولی بازی فراتر از اون چیزی هست که تصورش میکردم اما خیلی انرژی صرف این بازی میشه.بازی رو از دستش ندید!

درود
امروز صبح بازی را تمام کردم می تونم بگم برای بازی های کینکت یک نوع اوری بود یک جورای !کلا با کنترل بازی خیلی حال کردم
شمشیر زنی خیلی خوب بود حرکات لقد زدن به دشمنو پریدنو پرواز کردن هم عالی بود بهتر از همه هم نیروی بود که به سمت دشمنان پرتاپ می کنی دقیقا حس خوبی بهت دست میده !!!ومی تونی بیشتر بابازی ارتباط برقرارکنی.
کنترل سفینه و موشک اندازی هم به هبترین شکل ممکن اجرا شده
قسمتDancing بازی هم عالی بود خیلی سرگرم کننده هست به شدت به دوستان توصیه می شه :d
ایراد خاصی نداشت به نظرم!!!!!
نمره من 9 به بازی

درود
امروز صبح بازی را تمام کردم می تونم بگم برای بازی های کینکت یک نوع اوری بود یک جورای !کلا با کنترل بازی خیلی حال کردم
شمشیر زنی خیلی خوب بود حرکات لقد زدن به دشمنو پریدنو پرواز کردن هم عالی بود بهتر از همه هم نیروی بود که به سمت دشمنان پرتاپ می کنی دقیقا حس خوبی بهت دست میده !!!ومی تونی بیشتر بابازی ارتباط برقرارکنی.
کنترل سفینه و موشک اندازی هم به هبترین شکل ممکن اجرا شده
قسمتDancing بازی هم عالی بود خیلی سرگرم کننده هست به شدت به دوستان توصیه می شه :d
ایراد خاصی نداشت به نظرم!!!!!
نمره من 9 به بازی

خوش به حالت ، من که فعلا یه جای بازی گیر کردم . میگه باید یه چیزی را بلند کنم ولی هر کاری میکنم نمیشه .
راستی بازی را چند ساعته تموم کردی ؟

خوش به حالت ، من که فعلا یه جای بازی گیر کردم . میگه باید یه چیزی را بلند کنم ولی هر کاری میکنم نمیشه .
راستی بازی را چند ساعته تموم کردی ؟

دوتا دستتو بگير جلو تا با انرژيت اون جسم رو سلكت كني بعد بلندش كن و جابجاش كن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or