Kinect Star Wars

این سایت که از نظر من تخصصش کینکت هست بازی را نقد کرده خوبم نقد کرده کسی بلد بلاشه بخونه میفهمه که طرف از نظر یک بازی کینکت این را نقد کرده نه مثل ملت اینجا که بازی را با unleashed force 2 مقایسه میکنن
kinect-star-wars-review-grade1.jpg

Kinect Star Wars REVIEW | Kinect Game (XBOX 360)

من بازی رو تازه تهیه کردم وقتی گذاشتمش یه اپدیت خواست زدم OK بعد دستگاه ریست شد رفتم توی منوی بازی وقتی بعد از Slot ها 1 رو انتخاب کردم یهو با یه ارور میگه اوکی رو بزن و بعد دوباره دستگاه ریست میشه ! هر باز همینطوره !
میخواستم بدونم چرا ؟

منم بازی را گرفتم ولی علی رغم داشتن lt3 یه ارور داد که باید آپدیت کنم ولی من ok نکردم .
حالا این اپدیت برای چی هست ؟ آپدیت بکنم یا نه ؟

امروز آپدیت اول بازی را انجام دادم و تونستم بازی را اجرا کنم .
به نظرم بهترین عنوان کینکت تا به الانه . تا قبل از این با هیچ عنوان کینکت حال نکرده بودم ( به جز کینکت اسپورت 1 و 2 ) ولی این بازی واقعا خوب کار شده .
گرافیکش با توجه به بقیه عنوان های کینکت خیلی خوبه و گیم پلی خوبی هم داره . من که اصلا خسته نمیشدم و همش دنبال این بودم مه بازی را ادامه بدم .
به طور کلی باید بگم که بازیش خیلی خوب شده .

واقعا جای امیدواریه ! شخصا اصلا امیدی به این بازی نداشتم - ولی خیلی خوشحالم دوستان اینطوری درموردش میگن...

خیلی خوب میشه دوستانی دیگه ای که بازی رو گرفتن و انجام دادن بیان درباره نقاط ضعف و قوتش بگن .... ممنون .

واقعا جای امیدواریه ! شخصا اصلا امیدی به این بازی نداشتم - ولی خیلی خوشحالم دوستان اینطوری درموردش میگن...

خیلی خوب میشه دوستانی دیگه ای که بازی رو گرفتن و انجام دادن بیان درباره نقاط ضعف و قوتش بگن .... ممنون .

کلا بازی خوبیه ولی خستت میکنه مخصوصا زمانیکه سوار سفینه ایی.واقعا در جنگهاش خیلی دقیق کارشده.واقعا حس میکنید دارید میجنگید.بازیو بهتون پیشنهاد میکنم.

---------- نوشته در 08:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:49 PM ارسال شده بود ----------

واقعا بعده فورزا 4 و کینکت اسپورت بهترینه.جالبی بازی گرافیکش که خیلی خوب دراوردن.کمی هم تاخیر تو حرکات داره که توی بیشتر بازیهای کینکت هست.بازیو بهتون پیشنهاد میکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or