Kinect Star Wars

شروین جان در جوابت که اشاره کردی به من Bomb after bomb واسه این بود که ماکرو ایده ی خوبی داد واسه تکنولوژِی کینکت اما ساپورت نکرد...
فن بازی ام نیست...من شخصا با بازی Rise of nightmare که فکر کنم 3 4 هم بیشتر نگرفت خیلی حال کردم
کنترل سختی داشت گرافیک ضعیف اما بازی واسم لذت بخش بود
اینکه اومدن رقص اضافه کردن به چی؟ star wars! داستانم که اصلا نگو! خب جالب نمیشه دیگه
Move چیز خاصی نیست اما همین که بازی های خفنی مثل Resistance 3 و Killzone 3 رو ساپورت میکنه همین کافیه...

شروین جان در جوابت که اشاره کردی به من Bomb after bomb واسه این بود که ماکرو ایده ی خوبی داد واسه تکنولوژِی کینکت اما ساپورت نکرد...فن بازی ام نیست...من شخصا با بازی Rise of nightmare که فکر کنم 3 4 هم بیشتر نگرفت خیلی حال کردمکنترل سختی داشت گرافیک ضعیف اما بازی واسم لذت بخش بوداینکه اومدن رقص اضافه کردن به چی؟ star wars! داستانم که اصلا نگو! خب جالب نمیشه دیگهMove چیز خاصی نیست اما همین که بازی های خفنی مثل Resistance 3 و Killzone 3 رو ساپورت میکنه همین کافیه...
کاری ندارم ولی Move که میگی اینا را ساپورت میکنه چند درصد راضی بودن؟ والا من هرکی دیدم داره فحش میده به سونیاستاروارز هم یک بازی فان گوتی نیست که اینجور میگی انتظاری که شما داری باید برای سراغ Fable TJ و RYSE نه استاروارز

کامیار بد برداشت نکن:دی
من منظورم این نبود که تو چرتو پرت میگی گفتم که خودمم تایید کردم اما اینو اگه به چشم SW بهش نگاه نکنیم چیز خیلی فان و توپیه:دی

کامیار بد برداشت نکن:دی
من منظورم این نبود که تو چرتو پرت میگی گفتم که خودمم تایید کردم اما اینو اگه به چشم SW بهش نگاه نکنیم چیز خیلی فان و توپیه:دی

تو 2012 همش همین شده
به ninja gaiden 3 به عنوان نینجا گیدن نگاه نکنیم بازیه خوبیه
به resident evill: orc به عنوان resident evill نگاه نکنیم بازیه خوبیه
حالا هم به star wars به عنوان star wars نگاه نکینم بازی خوبیه
ابرو هرچی اسمه بردن

EVIL رو که قبل اومدنش میشد فهمید چه آشغالیه:| ( بحثشو تو پروفایلم خاستین ادامه بدین)
نینجا گایدن رو هم که من خیلی دوس داشتم
ولی اینو نمیدونم:دی بخرین دیگه باو لا اقل کینکت خاک نمیخوره:دی

دوستان بازیو گرفتم
خیلی باحاله!
یه بخش داره اسمش RACNOR مد هست که کنترل یه غول رو به عهده میگیریم!
راه رفتنشم خودمون باید انجام بدیم!(مث RoN نیستا خودمون باید راه بریم:دی)
خیلی هم خفنه !
بازیش خیلی عالیه! کینکتو میتونست سربلند کنه اما کمی مشکل هم داره دیگه!

دوستان بازیو گرفتم
خیلی باحاله!
یه بخش داره اسمش RACNOR مد هست که کنترل یه غول رو به عهده میگیریم!
راه رفتنشم خودمون باید انجام بدیم!(مث RoN نیستا خودمون باید راه بریم:دی)
خیلی هم خفنه !
بازیش خیلی عالیه! کینکتو میتونست سربلند کنه اما کمی مشکل هم داره دیگه!

u هربازی میکنی خوشت میاد
یکم انتظاراتو ببر بالا.....

نه من از هر بازی خوشم نمیاد :|
مثلا : heavenly sword آشغال بود برام-مدال افتخار-بتل 3 -L4D2 - LOST PLANET2 و...
دوستان از بازی لذت ببرید بخاطر 100 % کردنو تموم کردن بازی نکنید:| فکر نکنید که این یه بار الهی( :دی) که به دوش شماست:دی!
من که خیلی با بازیش حال کردم

نه من از هر بازی خوشم نمیاد :|
مثلا : heavenly sword آشغال بود برام-مدال افتخار-بتل 3 -L4D2 - LOST PLANET2 و...
دوستان از بازی لذت ببرید بخاطر 100 % کردنو تموم کردن بازی نکنید:| فکر نکنید که این یه بار الهی( :دی) که به دوش شماست:دی!
من که خیلی با بازیش حال کردم

پس سیستمت برعکسه
هر بازی که نمره بالا بگیره خوشت نمیاد
پایین بگیره خوشت میاد

بازی توسط کودکستان Pardis Game نقد شد!
در کمال تعجب،نویسندشون که به بازی های کینکت گیر میداد به بازی 7 داده و اعضا 8.2 دادن!
لینک نقد
اینم نتیجه گیریش:
Kinect Star Wars از جمله بازی هایی است که می تواند بازیکنان حرفه ای را نیز به سمت خودش جلب کند، اما Terminal Reality به جز بخش گیم پلی که می توان آن را بهتر از سایر قسمت های بازی نام برد، در بیشتر قسمت های بازی خوب ظاهر نشده است. دنیای Star Wars با استفاده از کنترل Kinect می توانست بهتر از این ها ظاهر شود.

بازی توسط کودکستان Pardis Game نقد شد!
در کمال تعجب،نویسندشون که به بازی های کینکت گیر میداد به بازی 7 داده و اعضا 8.2 دادن!
لینک نقد
اینم نتیجه گیریش:
نقدش که خیلی خوب نشون نمی‌ده...
بهرحال از شما و مسؤلین مهد کودک ممنونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or