Kinect Sports Rivals

دوستان هرچی گشتم تاپیک ندیدم از این بازی توی این بخش برای همین یکی واسش میزنم.

53243458803039168681.png

تصاویر بازی

image_kinect_sports_rivals-24447-2786_0006-670x376.jpg

image_kinect_sports_rivals-24447-2786_0001-670x376.jpg

image_kinect_sports_rivals-24447-2786_0004-670x376.jpg

image_kinect_sports_rivals-24447-2786_0003-670x376.jpg

image_kinect_sports_rivals-24447-2786_0005-670x376.jpg

دانلود تریلر بازی

Kinect-Sports-Rivals-2323-670x436.jpg

ورزش هایی که تایید شده: تیر اندازی ، فوتبال ، تنیس ، قایق سواری ، سخره نوردی ، بولینگ

والا واسه اون عزیزی که گفت جا ندارن ، تو یه مغازه 15 متری با کلی ویترین و میز ، دو نفره فوتبال و بولینگ بازی کردیم.
واسه اون بنده خدایی هم که میگه بد بود ما که بدی ازش ندیدیم ، احتمالا مشکل محیطی داشتند.(در حد فرض)

ولی خب با این که ما خونمون شخصی هست ولی تو طبقه سوم بازی کردم ، دلم واسه طبقه دوم سوخت هم فرمان صوتی هم بپر بپراش
کلا شلوغ کاریش زیاده.

دوستان کسی این آپدیته 2.5 گیگی رو دانلود کرده؟؟؟؟؟؟ بازی نسبت به یکش خیلی چیزها کم داره!! مثلا ضربات پنالتی که تو یکش بود نداره!! ممکنه تو این آپدیت اضافه بشه؟؟؟

این بازی بهترین بازی ای بوده که تاحالا روی XO تجربه کردم. خیلی عالیه فقط مشکلش اینه بخش آنلاین نداره و فقط میتوانید با دوستان آنلاین بازی کنید.
من در فاصله 2 متری کنسول بازی میکنم و هیچ مشکلی ندارم.
کلا به این میگن بازی نه اینکه بشینی کلید بزنی و شکمتو گنده کنی. هم برای سلامتی خوبه هم جالبه

این بازی بهترین بازی ای بوده که تاحالا روی XO تجربه کردم. خیلی عالیه فقط مشکلش اینه بخش آنلاین نداره و فقط میتوانید با دوستان آنلاین بازی کنید.
من در فاصله 2 متری کنسول بازی میکنم و هیچ مشکلی ندارم.
کلا به این میگن بازی نه اینکه بشینی کلید بزنی و شکمتو گنده کنی. هم برای سلامتی خوبه هم جالبه
سلام دوست عزیز مطمئنید قسمت انلاین برای بازی نداره ؟

دوستان کسی این آپدیته 2.5 گیگی رو دانلود کرده؟؟؟؟؟؟ بازی نسبت به یکش خیلی چیزها کم داره!! مثلا ضربات پنالتی که تو یکش بود نداره!! ممکنه تو این آپدیت اضافه بشه؟؟؟
سلام منم همین سوال رو دارم دوستان کسی نیست جواب ما رو بده؟

دوستان به نظرتون اين بازي ميتونه واسه يه دختر بچه مناسب باشه؟خيلي گيج نيست منو هاش؟كسي دارتش واسه فروش؟مرسي

سلام بله مناسبه دختر من 6 سالشه راحت بازی میکنه .خودش بیشتر جت اسکی و تنیسشو دوست داره .خودم هم بولینگ وفوتبال رو دوست دارم خلاصه ارزش خریدن رو داره و بسیار محیط شاد و سر گرم کننده و رنگارنگ.
در مورد فروش هم یه اکانت دیجتالی از بازی دارم که خواستی 80 توامن میدم.حجم بازی هم 10 گیگه.

سلام منم همین سوال رو دارم دوستان کسی نیست جواب ما رو بده؟

..................................................

چی شد دوستان کسی تست نکرده؟

چی شد دوستان کسی تست نکردمنظورم این آپدیت 2.5 گیگی هست چه چیزایی رو اضافه میکنه؟

سلام ببخشید من جای دیگه ای برای کینکت ایکس باکس وان پیدا نکردم . یه سوال داشتم تو بازی just dance 2016 میشه مثلا یه سری اهنگ های دیگه رو مثلا اهنگ هایی که توی just dance های قدیمی تر هستند دانلود کرد؟ اگه میشه چی لازم داره مثلا لایو . گیفت کارد یا .. ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or