Kinect Sports Rivals دیگر لانچ تایتل Xone نیست

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت

kinectsportsrivals610.jpg

لاین آپ بازی های لانچ برای Xone هنوز در حال برنامه ریزی است، ولی مدارکی بدست آمده که نشان می دهد Kinect Sports Rivals دیگر لانچ تایتل نیست و در سال 2014 عرضه می شود.

سایت Polygan این خبر را فاش کرده، که از مایکروسافت به صورت رسمی شنیده است KSR در روز اول آماده نخواهد بود. بعضی از خرده فروشان (مثل Gamestop) باندل های Xbox One با پکیج Kinect Sports Rival می فروختند. جایگزین کردن این سفارشات دیدنی است.

این بازی توسط Rare ساخته شده در نمایش Gamescom در ماه آگوست در آلمان نشان داده می شود و قابل بازی است.

نظر آنالیزگر Game Informer:
اگر راست بگویم خیلی از تاخیر این بازی ناراحت نیستم. در هرصورت، می توانست یکی از بهترین بازی ها در لاین آپ Xone باشد. با اضافه کردن Kinect در هر دستگاه، کمپانی دارد مردم را مجبور می کند که آن را بخرند – در ذهن من – به خاطر همین داشتن تایتل های زیادی برای این کنترلر عالی است تا محیط را پر کنند.

Source

نظر شما چیست؟ به نظر شما این حرکت به مایکروسافت صدمه می زند؟

اون يكي كنسول 30 تا انحصاري در حال ساخت داره كه 20 تاش تو سال اول عرضه ميشن جالبتر اينكه هيچكدومشونم مال كينكت نيستن:d
خب این یکی کنسول هم بازی برای موو نداره :d
حالا یه سوال:
از اون 20 تا بازی که میگی چند تاشون برای move هستن؟

یعنی این دوستانی که موو دارن الان باید بندازنش دور؟؟؟
پس اون Media Molecule Techdemo که تو مراسم رونمایی از ps4 نشون دادن ربطی به نسل جدید نداره؟
یه جوری میگی بندازنش دور کسی ندونه فکر میکنه همین کینکت 1 با X1 سازگاره و نباید "دور انداخته"بشه.
اون Techdemo هم توسط موو انجام شد ولی هنوز به طور رسمی از طرف سونی چیزی در این باره اعلام نشده.

یه جوری میگی بندازنش دور کسی ندونه فکر میکنه همین کینکت 1 با X1 سازگاره و نباید "دور انداخته"بشه.
اون Techdemo هم توسط موو انجام شد ولی هنوز به طور رسمی از طرف سونی چیزی در این باره اعلام نشده.
باز حداقل اون کینکت 1 خوب ساپورت شد و الان هم هنوز داره ساپورت میشه ولی موو چی؟؟؟

باز حداقل اون کینکت 1 خوب ساپورت شد و الان هم هنوز داره ساپورت میشه ولی موو چی؟؟؟
کی میگه موو خوب ساپورت نشد؟
درسته بازیهاش کم بودن ولی حداقل تو بحث بازی های هارد کور برای مثال Killzone 3 و SOCOM 4 رو کامل میشد باهاش بازی کرد.
از اون سمت تنها بازی هاردکوری که میشد با کینکت بازی کرد Ghost Recon بود که اون هم فقط تو بخش امتحان اسلحه میشد استفاده کرد.
حتی خودبازی های انحصاری هاردکور مایکرو هم از کینکت استفاده انچنانی نکردن.
Gears of War که هیچ ، HALO Combat Evolved در حد فرمان های صوتی استفاده کرد و فقط Forza 4 کامل استفاده کرد که من خودم فقط یه بار با استفاده از کینکت بازی کردم و دیگه سرغش نرفتم.

پ.ن.:منظورم از بازی کردن استفاده کامل از اون وسیله هست و نه فقط استفاده از یه قابلیت خاص اون وسیله.

حتما داره جز این بازی یه غلطی می کنه، امیدوارم اون غلطش کینکتی نباشه .

واقعا حیف Rare خیلی پتانسیل داره... به نظرم بهتر بود با ماکرو سافت قرارداد همکاری اختصاصی می بست نه اینکه به کل بره زیرمجموعش ..اینجوری دستش ازاد بود هر چی دوست داشت بسازه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or