b3da کاربر سایت Rating - 97.4% 38 1 0 Apr 30, 2011 #1 دوستان اگه کسی این دو بازی رو اورجینال داره بنده خریدارم قیمت هم درست بگین که سکته نزنیم خونمون بیافته گردن شما اگه قیمت ها رو اینجا اعلام کنید ممنون میشم پیام خصوصی هم دادید خوبه :d پیشاپیش از فروش شما ممنون
دوستان اگه کسی این دو بازی رو اورجینال داره بنده خریدارم قیمت هم درست بگین که سکته نزنیم خونمون بیافته گردن شما اگه قیمت ها رو اینجا اعلام کنید ممنون میشم پیام خصوصی هم دادید خوبه :d پیشاپیش از فروش شما ممنون
b3da کاربر سایت Rating - 97.4% 38 1 0 Apr 30, 2011 #3 نوشته شده توسط bardia67m: kinect sport 85t بیشتر... آقا این متن بالا رو به دقت بخون قیمت هم درست بگین که سکته نزنیم خونمون بیافته گردن شما
نوشته شده توسط bardia67m: kinect sport 85t بیشتر... آقا این متن بالا رو به دقت بخون قیمت هم درست بگین که سکته نزنیم خونمون بیافته گردن شما
Ricardo Verdi کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Apr 30, 2011 #4 ببخشید ااااا! ولی پایتخت sport ووو 60 میده !!!! تازه پک و باز نشده! من هم خریدارم البته dance ووو می خوام قیمت خوب باشه بر میدارم !
ببخشید ااااا! ولی پایتخت sport ووو 60 میده !!!! تازه پک و باز نشده! من هم خریدارم البته dance ووو می خوام قیمت خوب باشه بر میدارم !
b3da کاربر سایت Rating - 97.4% 38 1 0 Apr 30, 2011 #5 نوشته شده توسط ar.haghverdi: ببخشید ااااا! ولی پایتخت sport ووو 60 میده !!!! تازه پک و باز نشده! من هم خریدارم البته dance ووو می خوام قیمت خوب باشه بر میدارم ! بیشتر... خوب پایتخت نشین برو بخر واسه ما :d
نوشته شده توسط ar.haghverdi: ببخشید ااااا! ولی پایتخت sport ووو 60 میده !!!! تازه پک و باز نشده! من هم خریدارم البته dance ووو می خوام قیمت خوب باشه بر میدارم ! بیشتر... خوب پایتخت نشین برو بخر واسه ما :d
A ahmes کاربر سایت Rating - 100% 16 0 0 Aug 5, 2012 #7 دوستان منم به شدت دنبال نسخه ارجینال Kinect Sport هستم ، نسخه یک اش و ریجن PAL ,کسی داره ؟لطفا PM کنید ...
دوستان منم به شدت دنبال نسخه ارجینال Kinect Sport هستم ، نسخه یک اش و ریجن PAL ,کسی داره ؟لطفا PM کنید ...