Kinect Fun Lab

سلام كسي راهي يا روشي بلد هست ما م بتونيم دانلود كنيم و نصب كنيم ! منظورم بدون وصل شدن به لايو هست !
چون منم اكانت گلد ندارم و ضمنا 700 مگ رو نمي تونم 1 روزه دانلود كنم !
اگر كسي روشي بلد هست كه بشه دانلود كرد و ريخت روي كنسول بگه ! يا لينكشو بزاره

سلام كسي راهي يا روشي بلد هست ما م بتونيم دانلود كنيم و نصب كنيم ! منظورم بدون وصل شدن به لايو هست !
چون منم اكانت گلد ندارم و ضمنا 700 مگ رو نمي تونم 1 روزه دانلود كنم !
اگر كسي روشي بلد هست كه بشه دانلود كرد و ريخت روي كنسول بگه ! يا لينكشو بزاره
گفتم که( هزار بار)
باید تا فریمور بعدی صبر کنید که اینم روشه:|

دوستانی که فریمور v1.9 رو ریختن با نصب kinect fun lab مشکلی برای کپی خورشون پیش نمی یاد و راحت می تونن دانلود و نصب کنن

برای بازی کردن حتما باید به لایو وصل باشین

برای دانلودش نیازی به اکانت گلد نیست

وقتی داخل memory ایکس باکس برین بهتون اجازه می ده که کپیش کنید داخل فلش ، اما اینکه بشه تو دستگاه دیگه ای از طریق فلش نصبش کرد یا نه رو امتحان نکردم

بچه ها این آواتار های kinect me به چه دردی می خوره؟هیچ کاری که نمی شه باهاش کرد!
من باید تو تاپیک های کینکت همه ی سوال هامو دو بار بپرسم؟بچه های bc جدیدا اینطوری شدن که خرشون که از پل گذشت دیگه به سوالات دیگران نگاه هم نمی کنن!یه سوال ساده پرسیدم!ممنون می شم جواب بدین...

من باید تو تاپیک های کینکت همه ی سوال هامو دو بار بپرسم؟بچه های bc جدیدا اینطوری شدن که خرشون که از پل گذشت دیگه به سوالات دیگران نگاه هم نمی کنن!یه سوال ساده پرسیدم!ممنون می شم جواب بدین...
عزیزی چرا حالا عصبانی، نه نمیشه کاری کرد باهاشون.

خوب من اين و دانلود كردم حالا ميريم نصب كنيم ببينيم ميشه نصبش كرد يا نه ! خبرشو براتون ميزارم ! فعلا يه كمي سرم شلوغه ببخشيد ! اما مرسي لينك دانلود و برام گذاشتيد

من هم دانلود کردم ولی همون دوتا گجت خودش باز میشه و بقیه شون باز نمی شه یعنی اولش که میاد میخواد آنلاین بشه بعد چند ثانیه میاد میگه سرور در دسترس نیست و میزنه توکار آفلاین

حجمش 722 مگابایت هست یعنی آپدیت بعدی 1 گیگ هست؟
این رو الان دانلود کنم باز توی آپدیت بعدی نمیگه 1 گیگ دانلود کن که؟ می فهمه که این رو نصب دارم باید حجمش رو کم کنه از آپدیت دیگه؟
اگرم می خواین بریزینش بجنبین باز 2 روز دیگه یک آپدیت میاد میده باز نمیشه به لایو وصل شدها !!! جاشم اینجاست
به لایو وصل بشید بعد برید به my community بعد برید رو گزینه سوم به نام kinect fun lab

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or