Kinect Fun Lab

هیچی دیگه اینطور که من فهمیدم از کنفرانس دیشب این 1 بازی هست در واقع 3 تا کار رو انجام میده شما رو اسکن میکنه2میتونید با تکون دادن دستتون نقاشی کنید تو بازی3 اشیا رو هم همونطوری که هست به صورت 3 بعدی اسکن میکنه!!
از الان هم روی ایکس باکس لایو موجود هست واسه دانلود و روی داشبرد بعدی هم کلا وجود داره شبیه Game room هست تقریبا

• Like
Reactions: aramin
خیلی جالب از اطلاعات کامل هم خیلی ممنون ولی بازی نیستش اپلیکیشن هستن که میتونید از لایو با حجم 700و خورده ای مگابایت به صورت مجانی دانلود کنید.

آخرین ویرایش:
راهی نداره بدون وصل شدن به لایو دانلود کرد ؟
از سایت xbox.com هم نمیتونم دانلود کنم ! همش میگه ایمیل اشتباهه ...

لینک مستقیمی تورنتی چیزی نیست ؟

فکر نکنم راهی باشه چون بدون وصل شدن اگه بخای بگیری باید J-tag باشه بگمونم!!ولی حالا 1 سرچی تو X360iso میزنیم ببینیم چه خبره اونجا!!

من گرفتمش، اما موقع اجرا بعد از اون پیفام هایی که میاد اول هر بازی کینکت ای می پره توی داشبورد دوباره.

کسی راهی داره؟

چه اروری میده؟
از کجا گرفتیش؟

مشکل این دوستمون رو من می دونم، باید تمامی امکانات Kinect در حالت On باشه، وگرنه کار نمی کنه.

از لایو می تونید بگیرید، خیلی باحاله، 4 تا Gadget داره فعلا، 2 تاش همراشه، یکی Kinect Me که شما رو اسکن می کنه، ازتون آواتار می سازه، یکی دیگه هم Googly Eyes که مثلا یک عروسک می زارید،جلو و پشت اش و رو اسکن می کنه، یکی از روش می سازه، جای چشماش ، خودش چشم می زاره، چیز دیگه هم باشه خودش این کار رو می کنه، بعدش باهاش باید یک شو 1 دقیقه ای اجرا کنید.

2 تا گجت دیگر رو هنوز نگرفتم، می گیریم خبر می دم.

حدود 720 مگ هست حجمش.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or