Kinect کنسول Xbox One می تواند کدهای QR را اسکن نماید

Pythonistas

کاربر سایت
71468129880821122780.jpg

Marc Whitten از مایکروسافت در صفحه تویتر خود این موضوع را تایید کرد، کینکت Xbox One قادر خواهد بود[FONT=verdana, geneva, lucida, lucida grande, arial, helvetica, sans-serif] [/FONT]QR codes را اسکن و وارد نماید، با توجه به تصویری که مشاهده می کنید، Whitten گفت، به نظر می رسد دوره وارد کردن کدهای 25 رقمی به پایان رسیده است.
Whitten اخیرا در مورد Xbox One گفت و گو کرد و از پلتفرم جدید ابراز خوشنودی کرد، وی همچنین با سایت IGN در مورد تغییر سیاست های مایکروسافت در مورد آنلاین بودن کنسول های نسل آینده نیز صحبت کرد.

آیا اسکن کردن کردها با استفاده Kinect باعث جذابتر شدن Xbox One می شود؟

http://www.ign.com/articles/2013/07/01/xbox-one-kinect-will-scan-redemption-codes

خیر. الان چندین ساله که ارزون قیمت ترین گوشی ها هم از این قابلیت بی بهره نبودن :دی

خیر. الان چندین ساله که ارزون قیمت ترین گوشی ها هم از این قابلیت بی بهره نبودن :دی
اقا چرا ترول میکنی ؟؟؟ مگه اسلحه گذاشتن رو سرت که کنسول رو بخری؟؟؟ کلا مایکروسافت هرکاری میکنه شما باید یه نظری بدی؟؟؟:| البته با همه هستم:d
من فقط منتظر بودم این ویژگی رو داشته باشه تا کنسول رو بخرم :bighug:

چه قابلیت مسخره ای با اینکارا نمیتونن کینکتو به زور به ملت بندازن ، بهتره انحصاریاشونو زیاد کنن هرچند انحصاریم که بزنن یه انحصاری سونی برابر با 200 تا انحصاریشونه ، یه فکریم به حال وصل شدن مسخره 360 از پورت HDMI بکنن ، همه چیزم که کردن تو پاچه دون ماتریک بیچاره خیلی با مزه بود من فقط به خاطر اون یه ذره به مایکروسافت علاقه داشتم ، راستی 50 درصد قدرت ضعیفترشونو چیکار میخوان بکنن؟ با فریم پایین که اصلا نمیشه بازی کرد ، نسل قبلم که باعث پایین نگه داشتن کیفیت بازیای PS3 شدن ، چرا یکی یه بمب اتمی نمیزنه وسط مایکروسافت دنیا رو از شر این شرکت صهیونیستی فراماسونری خلاص کنه؟

اقا چرا ترول میکنی ؟؟؟ مگه اسلحه گذاشتن رو سرت که کنسول رو بخری؟؟؟ کلا مایکروسافت هرکاری میکنه شما باید یه نظری بدی؟؟؟:| البته با همه هستم:d

بلهههههه؟
درست میخونم؟
یعنی تو برای اسکن یه کد QR کسنول میخری؟:|

یکی از بزرگترین قابلیتهای بازی در این کنسول افسانه ای توسط این شرکت افسانه ای تر گنجانده شد که کلا الان میشه گفت که واقعا XBONE یک کنسول نسل جدید و NEXTGEN هست .
خواهشن هر خبر چیپی رو نزارید حیف پهنای باند نیست؟؟؟

فکر نکنم به شما ربطی داشته باشه که من کجا و کی نظر میدم! و اینکه نظرم چی هست.

کدهای 25 رقمی

آیا این امکان وجود داره که مایکروسافت بخواد CD-key بازی ها رو از طریق این QR به نسل بعد تزریق کنه ، طوری که در عوض چک کردن آنلاین همیشگی یک بار CdD-key تون از طریق اسکن خونده بشه و پس از تایید آنلاین بتونید بازی کنید اینطوری دیگه از قرض دادن بازی و فروختنش هم جلوگیری میشه . سیاست جالبیه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or