Kinect فقط ايستاده كار ميكند|قيمت Kinect در Gamescom

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
kinect.jpg

مثل اينكه استفاده كننده هاي كينكت نبايد تنبل باشن،از اونجا كه اين دستگاه فقط زماني كار ميكنه كه شما ايستاده باشيد.
طبق گزارشي از طرف IGN ،سازنده ها گفتن كه اين وسيله فقط زماني كه شما ايستاده ايد كار ميكنه .
الان هم كه به دمو هايي كه پخش شد نگاه ميكنيد و يادتون مياد ، يكي از چيز هايي كه گيمر هاي Hard Core رو جذب ميكنه ، كنترل منو ها و جابه جايي اونا هستش.

طبق گفته هاي سايت :
" همه چيزهايه باحالي كه ديديد مثل گرفتن Slider در فيلم و عقب جلو كردن صحنه هاي فيلم فقط زماني كه سر پا ايستاده ايد كار ميكنه . همونطور كه گفتيم كينكت مشكل هايي رو از لحاظ اسكلتي داره وقتي شما نشستيد ، و چيز هاي ساده مثل كنتر كردن منوها هم بايد سر پا انجام بشه . "

VG از مايكرو سافت براي اين مسئله سوال خواهد كرد !

منبع
---
همچنين قيمت اين وسيله قراره در آگوست و در Gamescom مشخص بشه . Oliver Kaltner (بخش سرگرمي مايكرو در آلمان) توضيح داده كه :
"ما نميخواستيم ذهن مردم رو مشغول كنيم براي قيمت و مارو از هدف اصلي كه بازي، فيلم و سرگرمي بود دور ميكرد . "
در آخر هم گفته : "ما خوب عمل كرديم ، ولي همه چيز رو نميشه تو E3 گفت و بايد براي Gamescom هم اطلاعات تر و تازه داشته باشيم . "

منبع

آخرین ویرایش:
مسخره!!!

من میخوام فیلم ببینم باید سر پا فیلممو انتخاب کنم بعد بشینم ببینم بعد دوباره پاشم منو عوض کنم؟! این اینجوری قراره جای کنترلر رو بگیره؟!

پ.ن:با اون قیمت مسخرش!! کی بود میگفت زیر 100دلار خواهد بود؟! "ما قیمت را بین عرضه کنندگان و خریداران تقسیم خواهیم کرد......."

آخرین ویرایش:
اولین تریلری که داده بودن خانواده داشت با هم نشسته ماشین می روند !!!
یعنی باید سرپا forza بازی کنیم :-/

اما توی نمایشگاه نشون داد که نشسته هم کار میکنه. اون جا که اون دو تا خواهر دوقلوه با هم چت میکردن اون یکی خواهره نشسته بود. پس یا IGN دروغ گفته یا ماکروسافت باز سر مردم رو شیره مالیده!

t7exm7ytgt7to6e2gc.jpg

مثل اینکه باید بی خیالش شیم .
اون از قیمت فضاییش و این هم از این !
خیلی دوست داشتم باهاش کار کنم .

ویرایش :

تو نمایشگاه 2009 هم اونجایی که با هم مسابقه علمی میدادن نشسته بودن ، اونجایی هم که زن و شوهر داشتن فیلم میدیدن باز نشسته بودن .

من که میگم دروغه ... دختره رو مبل نشسته بود داشت ماشین میرفت تو همین کنفرانس هم که اون 2 نفر نشسته بودن شایعه است . به نظرم معنی نداره همچین فکر احمقانه ای بکنن فکر کن ماشین رو که میشه
نشسته هم رفت عین دیوونه ها واستی بری در حالی که اگر بخوای ماشین واقعی سوار شی باید بشینی ...

• Like
Reactions: SHePArd
یکی از اون ویدیو های اولیه هم توش نشسته بود طرف! همون که مثل کنترل ازش استفاده میکرد و شبکه ها رو عوض میکرد.
اون ویدئو ها فیک هستن...
eoqkkgdpge9wf8iv5f3.jpg

اما توی نمایشگاه نشون داد که نشسته هم کار میکنه. اون جا که اون دو تا خواهر دوقلوه با هم چت میکردن اون یکی خواهره نشسته بود. پس یا IGN دروغ گفته یا ماکروسافت باز سر مردم رو شیره مالیده!

t7exm7ytgt7to6e2gc.jpg
الان این چه ربطی داره؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or