Kinect عامل RROD شدن Xbox 360

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Amino-Danger

کاربر سایت
rrod.jpg

طی گزارشی که BBC انجام داده است، آنها به این نتیجه رسیده اند که جمع کثیری از کسانی که به تازگی RROD و یا به نوعی سه جراغه شدن به تازگی از Kinect استفاده کرده اند، البته این مشکل فعلا در سری های Slim مشاهده نشده است.
از این رو با یکی از والدینی که برای تفریح بیشتر در مهمانی های کریسمس برای کودک 10 ساله ـشان Kinect تهیه کرده بودند مصاحبه ی کوتاهی شد که او اعلام کرد"بسیار ناراحت کنندست، ما برای لذت بردن از شب های کریسمس و مهمانی هایمان یک Kinect تهیه کردیم ولی بعد از مدت کوتاهی که از این وسیله استفاده کردیم کنسول RROD شد."
همچنین بر روی انجمن رسمی Xbox یک تاپیک چهار صفحه ای ایجاد شده است که همگی گزارش ها مبنی بر RROD شدن کنسول های قدیمی بوده و به هیچ وجه خبری از مدل جدید کنسول MC یعنی Slim به گوش نرسیده است.
البته Microsoft هنوز به هیچ وجه زیر بار این مسئله نمیرود که این مشکل توسط Kinect به وجود آمده است و اذعان کرد که این مشکل فقط توسط برخی مشکلات سخت افزاری کنسول های قدیمی Xbox به وجود میاید.
در ادامه سخن گوی شرکت Microsoft اعلام کرد که سخت افزار Kinect برای تمامی کنسول هایی طراحی شده است که تا حالا ساخته شده اند.
در انتها سخنگوی این شرکت با اعلام اینکه"بین سه چراغه شدن کنسول و Kinect هیچ ارتباطی وجود ندارد"به سخنان خود پایان داد.

Source

بفرما. اولین خرابی از کینکت.
تازه برو بچس مایکرو هم زیر بارش نمیرن.

میخواستم تاپیکشو بزنم چون واقعا شوکم کرد.
ولی یه حسی میگه کاسه ای زیر نیم کاسه اس.:|
ممنون بابت خبر;)

خب دیگه مایکر هر محصول جدیدی میده باید یه گندی هم توش بزاره.:d
دو روز دیگه میگن کینکت هندلی شد.:d
LOL
خوبه خودشون هم نوشتن اشکال از کنسوله نه کینکت اونم تازه کنسولهای قدیمی.

ولی چند نفری که من میشناسم این مشکل براشون پیش نیومده .روزی چندین ساعت هم بازی میکنن.

RROD که دیگه خیلی قدیمی شده. چیزه جدیده دیگه ای نیست از خودشون در بکنن؟

RROD که دیگه خیلی قدیمی شده. چیزه جدیده دیگه ای نیست از خودشون در بکنن؟
اون اساتیدی که فکر کردن که خرابی کنسولشون مربوط به کینکت بوده، احیانا نگفتن دلیل فنی این قضیه چی بوده؟؟!!

فکر می کنم که هر کسی که کمترین اطلاعاتی از طراحی و کارکرد کنسولها داشته باشه تایید می کنه که کارکرد کنسول هیچ ربطی به یه وسیله ی جانبی که بار پردازشی محسوسی هم روی کنسول نمیزاره نداره.

• Like
Reactions: aliatlas
ای بابا...چرا هیچوقت کارشون رو درست انجام نمیدن؟ حتما باید کلی خصارت بزنن؟ برو بچ ماکرو ظاهرا زیاد حال ندارن:d

به نظر این مشکل با بردهای قدیمی بروز می کنه یعنی فالکون و قبل از اون.......... .

خود کینکت که هنگام بازی پشتش شدیدا داغ می کنه و شاید به نوعی (حالا نمیدونم چطور) باعث بیشتر داغ شدن خود کنسول هم بشه(البته هر چی فکر می کنم رابطه ای بین داغ کردن کینکت و کنسول نمی بینم:d)......... .

در کل فقط خواستم بگم با برد جاسپر هم تا حالا مشاهده نشده ولی با برد فالکون من یک مورد تو همین ایرانمون شنیدم..... .:d

.

.

حدودا روزی 10 ساعت باهاش بازی می کنم و 2 هفته بر همین منوال هست!
البته 10 پشت سر هم نه ، ولی 4 مداوم بازی می کنم!

عمرا چیزیش بشه!)x

فکر نکنم از کینکت باشه! اصلا چه ربطی دارن به هم این 2 تا؟
LOL too ... ! اگه ماکرو نگه ، سونی بگه اشکال از کینکت نبوده ؟!
کیوان به نظرت اگه مشکل از کینکت میبود مایکروسافت میومد میگفت نیست؟ تو این موارد دروغ نمیتونه بگه.پدرشو در میارن. تازه اگه ثابت بشه دروغ گفته وجهه ش خیلی خراب میشه.
امکان نداره دروغ گفته باشه به نظر من.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or