Kinect در پنجاهمین هک خود قلب شما را نشانه می رود!

محمد رضا mr

کاربر سایت
kinectribs.jpg

هکرهای گرامی ( :دی ) موفق به هک دسته ی جدید مایکروسافت موسوم به Kinect شده اند!

آنها کاری کرده اند که کینکت از روی حرکات بدن شما نوع و محل قرارگیری استخوانها و اعضای درون بدنتان را حدس زده و نمایش دهد!که این ایده ی بسیار خوبی برای آموزش آناتومی به کودکان کوچک است!آیا شما اجازه خواهید داد که Kinect استخوان های شما را به شما نشان دهد؟آیا تحمل می کنید؟این هک به وسیله ی هکر آلمانی انجام شده است.;)

منبع

پ.ن:به نظرم اصلا جالب نیست تنها کاراییش یاددادن آناتومی به بچه هاست!;)

دوستان من هم بالاخره یه Kinect خریدم، البته نه برای بازی کردن بلکه برای یکی از پروژه هام! قصد دارم از کینکت برای ساخت یک ربات پردازش تصویر استفاده کنم و فکر میکنم کینکت بیشتر از هر نوع دوربینی بدرد اینکار میخوره! دم مایکروسافت گرم برای بازی که بدردم نخورد اما حداقل منو 2 سال جلو انداخت!:دی
چرا تا الان از PS Eye استفاده نکردی؟:-/ فرقی که ندارن:| تازه ارزونتر هم هست:|

چرا تا الان از PS Eye استفاده نکردی؟:-/ فرقی که ندارن:| تازه ارزونتر هم هست:|
چون ps eyeیک چشم داره و رباط زشت میشه و ترسناک( امکان ترس و سکته بچه ها هست) ،ترجیح داده از kinect که کیفیتش پایین تره ولی 2 تا چشم(+یدونه هم راهنما) داره استفاده کنه.no problem

آخرین ویرایش:
چون ps eyeیک چشم داره و رباط زشت میشه و ترسناک( امکان ترس و سکته بچه ها هست) ،ترجیح داده از kinect که کیفیتش پایین تره ولی 2 تا چشم(+یدونه هم راهنما) داره استفاده کنه.no problem
اااااوووووو پستت رفت تو امضا کارت تمومه!:d:d:d
آنقل قول:
نوشته شده توسط capitanrayan:
همش تقلیدی از PS eye هست. تا الان که چیز جدیدی از kinect ندیدم
پس این لولو،لولو که می گن شمایی؟:d:d:d
==============================
کینکت سه بعدی فیلم برداری می کنه وقادر در تاریکی مطلق هم فیلم بگیره ولی PS EYE دو بعدی فیلمبرداری می کنه و نور یه تلوزیون کمترین نوریه که می تونه توش فیلم بگیره!;)

کینکت سه بعدی فیلم برداری می کنه وقادر در تاریکی مطلق هم فیلم بگیره ولی PS EYE دو بعدی فیلمبرداری می کنه و نور یه تلوزیون کمترین نوریه که می تونه توش فیلم بگیره!;)
اینکه کینکت این قابلیت ها رو داره اصلاً مهم نیست محمدرضا جان. مهم اینه که کینکت همون PS Eye هست و مایکروسافت خبیث ِ جهانخوار باز هم ایده دزدیده و حاضری خوری کرده.

اینکه کینکت این قابلیت ها رو داره اصلاً مهم نیست محمدرضا جان. مهم اینه که کینکت همون PS Eye هست و مایکروسافت خبیث ِ جهانخوار باز هم ایده دزدیده و حاضری خوری کرده.
بله دقیقا همونه اینکه فاصله ی بین 3D و 2D شاید بشه گفت به اندازه ی یه نسل هست که اصلا مهم نیست!:دی مایکروسافت متقلبی بیش نیست!

کینکت سه بعدی فیلم برداری می کنه!
فیلم برداریِ سه بعدی فرق داره.
البته کینکت 3 بعدی میبینه ولی فقط برای تشخیص عمق و فیلم برداریه رنگیش دو بعدیه.
@Arash
آرش خدائیش این کاپیتان چش شده!!! خیلی عجیبه برام؟ کلا بد تحول زده شده ها :)

آخرین ویرایش:
واقعا هک جالبی هستش
فقط استخوان های انسان را نشون میده؟
هیچ جک و جونوری را تشخیص نمیده؟
استخون های انسان رو هم نشون نمیده که(مگه اشعه ی Xهست:دی)
اونارو شبیه سازی می کنه مثلا در حالت ایستاده اسکلت بندی صاف هست کینکت این حدس رو میزنه و یه استخون بندی صاف رو نشون میده!

استخون های انسان رو هم نشون نمیده که(مگه اشعه ی Xهست:دی)
اونارو شبیه سازی می کنه مثلا در حالت ایستاده اسکلت بندی صاف هست کینکت این حدس رو میزنه و یه استخون بندی صاف رو نشون میده!
منظورم من هم همین بود
که فقط اسکلت انسان را شبیه سازی میکنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or