Kinect™ Adventures

این بازی بدجوری منو گرفته! از گرافیکش تا گیمپلی اش! ای خدا سریع تر این کینکت رو به دستمون برسون:دی اون نامردای آمریکایی نشستن دارن بازی میکنن ما باید سماق بمکیم...

تازه کینکت هم که بیاد فروشنده علاوه بر برداشتن بازی درون پک، قیمت خون پدرشون هم حساب میکنن که یک رقم نجومی بدست میاد، در نتیجه کینکت تا چند ماه دیگه: تعطیل :(

دوستانی که بجای من :(( بازی کردن بیان بگن از بازی و یکم از مینی گیم هاش و اینجور چیزا تعریف کنن :((
خیلی توپه ! خیلی عالیه !
البته دلت رو نسوزونما ! ولی کیف داره !
مخصوصا دور خونواده باشی ! :d
لگ رو هم که من اصلا متوجه اش نمیشم !

دوستانی که بجای من :(( بازی کردن بیان بگن از بازی و یکم از مینی گیم هاش و اینجور چیزا تعریف کنن :((

5 نوع مینی گیم داره:

1- قایق سواری :خیلی زیبا سرعتی و جذاب....تاخیر اینام نداره..... گرافیک این قسمت هم قشنگه

2-rally ball:تو یه محفظه هستی باید توپی رو شوت کنی بخوره به مربعا و کلا مربع ها رو تموم کنی....اینم جذاب ولی نه در حد قایق سواری.گاهی که میخوای توپو با شدت بزنی تاخیر محسوسی احساس میشه..... .

3-space pop : شدیدا بی مزه........توی سفینه هستی و باید با باز و بسته کردن دستات بری هوا و قطره ها رو جمع کنی........تو این بازی میتونی جلو و عقب هم بری که جالبه.ولی خود مینی گیم شدیدا بی مزس... .

4-اسمشو یادم نیس:d:رو یه محفظه ریل مانندی میری و باید از موانع عبور کرده و جاخالی بدی..هیجانی هستش مخصوصا تو لول های بالاتر که دیگه خیلی سخت میشه(از لحاظ خستگی:d)....تو اینم تاخیر خیلی خوب فقط مواقع پرش کمی تاخیر محسوس میشه وشاید مواردی اذیت کنه شما رو(البته خیلی ها متوجه نمیشن ولی اگه دقیق بشی متوجه میشی)......دو نفره این قسمت استثنا صفحه به دو نیم میشه و حالت رقابتی داره

5-20000 leaks:تو یه آکواریوم هستی زیر دریا و باید جلوی نشت آبو بگیری.جذابه....دقت بالای دستگاه رو نشون میده.....حتی زیر پات و سمت چپ و راستت هم سوراخ میشن وباید جلو شو بگیری(باحاله)

همین دیگه...............کامل متوجه شدی داداش؟؟:d

• Like
Reactions: 619 and amirf
5 نوع مینی گیم داره:

1- قایق سواری :خیلی زیبا سرعتی و جذاب....تاخیر اینام نداره..... گرافیک این قسمت هم قشنگه

2-rally ball:تو یه محفظه هستی باید توپی رو شوت کنی بخوره به مربعا و کلا مربع ها رو تموم کنی....اینم جذاب ولی نه در حد قایق سواری.گاهی که میخوای توپو با شدت بزنی تاخیر محسوسی احساس میشه..... .

3-space pop : شدیدا بی مزه........توی سفینه هستی و باید با باز و بسته کردن دستات بری هوا و قطره ها رو جمع کنی........تو این بازی میتونی جلو و عقب هم بری که جالبه.ولی خود مینی گیم شدیدا بی مزس... .

4-اسمشو یادم نیس:d:رو یه محفظه ریل مانندی میری و باید از موانع عبور کرده و جاخالی بدی..هیجانی هستش مخصوصا تو لول های بالاتر که دیگه خیلی سخت میشه(از لحاظ خستگی:d)....تو اینم تاخیر خیلی خوب فقط مواقع پرش کمی تاخیر محسوس میشه وشاید مواردی اذیت کنه شما رو(البته خیلی ها متوجه نمیشن ولی اگه دقیق بشی متوجه میشی)......دو نفره این قسمت استثنا صفحه به دو نیم میشه و حالت رقابتی داره

5-20000 leaks:تو یه آکواریوم هستی زیر دریا و باید جلوی نشت آبو بگیری.جذابه....دقت بالای دستگاه رو نشون میده.....حتی زیر پات و سمت چپ و راستت هم سوراخ میشن وباید جلو شو بگیری(باحاله)

همین دیگه...............کامل متوجه شدی داداش؟؟:d
ممنون

دل ما كه آب شد:|
شما كينكت رو چند گرفتيد؟
بازي هاي ديگشم جذابه؟

ممنون

دل ما كه آب شد:|
شما كينكت رو چند گرفتيد؟
بازي هاي ديگشم جذابه؟

قیمت اینا که تو تاپیکش..... ولی از لحاظ جذابیت بازی kinectsport فوق العادس........تاخیر خیلی کم(به جز بازی بوکس)..دقت بالا......بازیهای مهیج...حتی تا چهار نفر هم میتونید بازی کنید...... .(بازیهاشم بولینگ و بوکس و پینگ پنگ و والیبال و فوتبال و دو و دو با مانع و پرتاب دیسک و پرتاب نیزه و پرش روی خاک:d و ... هست)

واقعا kinectsport اثر تحسین برانگیزی هست.... .

یکی هم youeshape هستش که شما رو عالی اسکن می کنه و کلا بدن شما رو میبره تو محیط بازی یعنی قیافه شما با رنگ لباس و ........بی نظیره اسکن می کنه......

از بین بازیهای کینکت همین kinect sport و yourshape عالی هستن.....البته dancecentral هم قشنگه ولی من خیلی اهل جلف بازی نیستم(آدم سنگینیم:d)

قیمت اینا که تو تاپیکش..... ولی از لحاظ جذابیت بازی kinectsport فوق العادس........تاخیر خیلی کم(به جز بازی بوکس)..دقت بالا......بازیهای مهیج...حتی تا چهار نفر هم میتونید بازی کنید...... .(بازیهاشم بولینگ و بوکس و پینگ پنگ و والیبال و فوتبال و دو و دو با مانع و پرتاب دیسک و پرتاب نیزه و پرش روی خاک:d و ... هست)

واقعا kinectsport اثر تحسین برانگیزی هست.... .

یکی هم youeshape هستش که شما رو عالی اسکن می کنه و کلا بدن شما رو میبره تو محیط بازی یعنی قیافه شما با رنگ لباس و ........بی نظیره اسکن می کنه......

از بین بازیهای کینکت همین kinect sport و yourshape عالی هستن.....البته dancecentral هم قشنگه ولی من خیلی اهل جلف بازی نیستم(آدم سنگینیم:d)
من که دلم قنژ رفت!:d
هر جوری شده باید قبل از عید این لامصب رو گیر بیارم بازی بکنم.
رژیم بگیرید لاغر شید خب!:d

این بازی به شدت حال می ده مخصوصا قایق سواریش اونم دو نفره
عکس هایی هم که خود کینکت می گیره واقعا زیبا و خنده داره!
یه عکس بود خیلی با حال بود فکر کنم یه 1 متری پریده بودم هوا!:d>:)

این بازی به شدت حال می ده مخصوصا قایق سواریش اونم دو نفره
عکس هایی هم که خود کینکت می گیره واقعا زیبا و خنده داره!
یه عکس بود خیلی با حال بود فکر کنم یه 1 متری پریده بودم هوا!:d>:)
خب بلاخره کینکت من هم رسید :دی واقعاً موافقم :دی خیلی حال داد یکی عکسی هست دو نفری یک متری پریدیم هوا!

در کل بازی خوبیه، خیلی حال میده :دی دقت کینکت از اون چیزی که فکر میکردم بیشتره :دی

• Like
Reactions: taherism
دیروز نیم ساعتی بازی کردم .
البته فقط بازی های قایق و اون شلیک توپ ها به مربع ها رو .
منتها فقط قایقش با مزه بود و اون یکی زیاد حال نداد .
یه چیزه دیگه . این بازی حالت داستانی یا کلان مثلا career نداره . ؟ کلا همین مینی گیم ها هست ؟

دیروز نیم ساعتی بازی کردم .
البته فقط بازی های قایق و اون شلیک توپ ها به مربع ها رو .
منتها فقط قایقش با مزه بود و اون یکی زیاد حال نداد .
یه چیزه دیگه . این بازی حالت داستانی یا کلان مثلا career نداره . ؟ کلا همین مینی گیم ها هست ؟
فقط همین مینی گیم هاست و حالت داستانی نداره
هدف بازی سرگرمیه فقط به عبارتی

اوووووووف!!!!
الان رسیدم آخرین درجه سختیش!!(فکر کنم اسمشULTIMATE ADVENTURE یا TREASURE باشه)
خیلی سخت شده!!!همه چی سریعه!
همین ادونچر مدش مث حالت داستانیه!من که دارم با این بازی فاز میکنم!!!
قسمتی که با اون مجسمه ها باید حرف بزنی زسیدم(یعنی رد کردم)اونجایش که دایناسوره(آریا با تو نیستما:دی) دنبال ماشینه میکنه بعد باید حرف بزنی =)) من هی میگفتم i am the winner بعد با صدای دایناسوری صدامو پخش میکرد=))
میپریدم چراغ ماشینه روشن میشد!!! بعدش الان اون مجسمه ش که سنجابه(سنجاب دیگه؟)تو دهن کوسه هست!بازم اونجا کلی خندیدم!!
از award ها هم فقط یکی مونده اونم لباسشه فکر کنم!
یه چیز جالب!تو منوی بازی بلند بخندید یا واضح حرف بزنید آواتار لباشو تکون میده خیلی حال کردم!
(تو your shape م سرمو اینور اونور میکردم دوربین چپو راست میشد)
کلا از دست ندین این بازی محشرو!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or