baris manco کاربر سایت Jul 10, 2012 #16 چهارمین:از ساعت 10 صبح تا 12 ظهر چه کسایی می تونن بیاد. بیشتر... من هستم SHADmaghz
Mehrdad کاربر سایت Jul 10, 2012 #17 منم اگه کسی from the ashes رو داره پایم فقط یه تروفی مونده 100% شه ما موندیم تو 99% کماکان .
™ ™kogima کاربر سایت Jul 17, 2012 #18 from the ashe بیشتر... این چیه؟ دوستان یعنی تو یه سایت به این بزرگی یه 10 20 نفر برای این بازی پیدا نمیشن؟
from the ashe بیشتر... این چیه؟ دوستان یعنی تو یه سایت به این بزرگی یه 10 20 نفر برای این بازی پیدا نمیشن؟
GtA_250 کاربر سایت Jul 20, 2012 #19 سلام! من که توی کیلزون 3 خدام ولی نمیتونم بیام قبلا سرعتم 230 ثابت بود ولی الان دیگه نمیوتنم وارد بازی شم
سلام! من که توی کیلزون 3 خدام ولی نمیتونم بیام قبلا سرعتم 230 ثابت بود ولی الان دیگه نمیوتنم وارد بازی شم
Naruto2012 کاربر سایت Aug 9, 2012 #21 چه جالب خودم یه زمانی بازی میکردم یه یسالی بود فراموشش کردهه بودم حالا id برم بسازم بهتون میدم چوتن چند روز پیش بن شدم.
چه جالب خودم یه زمانی بازی میکردم یه یسالی بود فراموشش کردهه بودم حالا id برم بسازم بهتون میدم چوتن چند روز پیش بن شدم.
baris manco کاربر سایت Aug 9, 2012 #23 نوشته شده توسط best player: اخه سرور های کیلزون 3 قویه؟ بیشتر... همه ی سرورها قوی اند.. ایراد از نت ماست نه از اونا...از ماست که برماست موسیر با چیپس
نوشته شده توسط best player: اخه سرور های کیلزون 3 قویه؟ بیشتر... همه ی سرورها قوی اند.. ایراد از نت ماست نه از اونا...از ماست که برماست موسیر با چیپس
B best player کاربر سایت Aug 9, 2012 #24 نوشته شده توسط baris manco: همه ی سرورها قوی اند.. ایراد از نت ماست نه از اونا...از ماست که برماست موسیر با چیپس بیشتر... الان شما راحت کیلزون 3 میزنید یا نه مثل کیلزون 2 ادمو میکشه
نوشته شده توسط baris manco: همه ی سرورها قوی اند.. ایراد از نت ماست نه از اونا...از ماست که برماست موسیر با چیپس بیشتر... الان شما راحت کیلزون 3 میزنید یا نه مثل کیلزون 2 ادمو میکشه
baris manco کاربر سایت Aug 9, 2012 #25 نوشته شده توسط best player: الان شما راحت کیلزون 3 میزنید یا نه مثل کیلزون 2 ادمو میکشه بیشتر... هر دوتاش بره من رو مخ بود..اونم به خاطر سرعت نت......وگرنه تو سرور هاش پره خارجیه
نوشته شده توسط best player: الان شما راحت کیلزون 3 میزنید یا نه مثل کیلزون 2 ادمو میکشه بیشتر... هر دوتاش بره من رو مخ بود..اونم به خاطر سرعت نت......وگرنه تو سرور هاش پره خارجیه
B best player کاربر سایت Aug 9, 2012 #26 نوشته شده توسط baris manco: هر دوتاش بره من رو مخ بود..اونم به خاطر سرعت نت......وگرنه تو سرور هاش پره خارجیه بیشتر... زیر دیپلم حرف بزن:dسروهای کیلزون 3 قوی ان یا نه ؟
نوشته شده توسط baris manco: هر دوتاش بره من رو مخ بود..اونم به خاطر سرعت نت......وگرنه تو سرور هاش پره خارجیه بیشتر... زیر دیپلم حرف بزن:dسروهای کیلزون 3 قوی ان یا نه ؟
AMG کاربر سایت Aug 15, 2012 #29 AMIR_A_M_G ریجن 1 هستم واقعا بعضی ا شون اصلا بازی بلد نیسن مثل این اسبانیایا