Killzone2 و GOW 3

• Thread starter Thread starter lebron
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

lebron

کاربر سایت
Rating - 100%
6   0   0
سلام خدمت دوستان گل:x
خریدار Killzone2 و GOW 3 هستم .
فقط ریجن یک باشه .
پلات یا Greatest Hits(پک قرمز) نباشه.

به قیمت خیلی خیلی خوبی هم خریدارم;)
البته من ریجن 2 این بازیها رو دارم که اتویی اتویی هستن و اگه کسی هم بخواد تعویض کنه باهاش تعویض میکنم و سر هم میدم;)
پ.خ بفرستید یا با شماره ی 09126667767 تماس بگیرید;)
ممنون:)

KillZone 2 خریداری شد...
همچنان خریدار GOW 3 ریجن 1 به قیمت عالی و بالا
;)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: taker-sos
اقايون ايشون ارشيو ريجن 1 دارن دوست دارن اين دوتا بازي هم ريجن 1 باشه همين;)
ممنون وحید جان>:d<
همونطور که اقا وحید گفتند ,ارشیو جمع میکنم و دوست دارم که ریجن هاشون یکی باشه و چون از همون اول هم ریجن یک جمع کردم الان هم همین کار رو ادامه میدم(البته نا گفته نماند که بعضی از بازی ها ریجن یک هاشون محتواهای اضافی ای هم داره).;)
-------------------------------
.....up......>:d<
دوستانی که دارن این بازی ها رو و ریجن براشون مهم نیست حتما بهم پیام بدن;) به قیمت خیلی خوبی میخرم و مطمئن باشید که راضی تون میکنم:) اگه بخواهید با ریجن دو های خودم که اتویی اتویی هستن عوض میکنم و سر هم میدم:)

سلام خدمت دوستان گل:x
خریدار Killzone2 و GOW 3 هستم .
فقط ریجن یک باشه .
پلات یا Greatest Hits(پک قرمز) نباشه.

به قیمت خیلی خیلی خوبی هم خریدارم;)
البته من ریجن 2 این بازیها رو دارم که اتویی اتویی هستن و اگه کسی هم بخواد تعویض کنه باهاش تعویض میکنم و سر هم میدم;)
پ.خ بفرستید یا با شماره ی 09126667767 تماس بگیرید
04%20Wink.png

ممنون:)
سلام میثم این Greatest Hits
که پلات نیست یه سری هم توش add-on داره من الان LBP 1 ریجن 1 Greatest Hits هست 30 $ توش add-on داره.....میخوای عکسشو بفرستم

سلام میثم این Greatest Hits
که پلات نیست یه سری هم توش add-on داره من الان LBP 1 ریجن 1 Greatest Hits هست 30 $ توش add-on داره.....میخوای عکسشو بفرستم
سلام خدمت اقا ارمان و اقا ارش عزیز>:d<:x
راستش خیلی دوست دارم ارشیوم یکدست باشه به همین دلیل بود که گفتم Greatest Hit ههم نباشه:) راستی من تا حالا از این پک ها از نزدیک ندیدم..شما که تو این کار با تجربه هستی نظرت چیه؟به نظرت خوبه واسه ارشیو یا نه؟
ممنون>:d<

سلام خدمت اقا ارمان و اقا ارش عزیز>:d<:x
راستش خیلی دوست دارم ارشیوم یکدست باشه به همین دلیل بود که گفتم Greatest Hit ههم نباشه:) راستی من تا حالا از این پک ها از نزدیک ندیدم..شما که تو این کار با تجربه هستی نظرت چیه؟به نظرت خوبه واسه ارشیو یا نه؟
ممنون>:d<
به نظر من ریجن 1 ریجن 1 هست واسه من فرقی نداره البته بعضی از این جعبه قرمز ها از معمولی گرون تر هست .....و چون بعضی از قدیمی ها گیر نمیاد این هم خوبه ....ولی اصلا با پلات قابل مقایسه نیست.....و ریجن 1 اصلا پلات نداره

Attachments

• A.jpg
    A.jpg
    135.7 KB · مشاهده: 20
آخرین ویرایش:
به نظر من ریجن 1 ریجن 1 هست واسه من فرقی نداره البته بعضی از این جعبه قرمز ها از معمولی گرون تر هست .....و چون بعضی از قدیمی ها گیر نمیاد این هم خوبه ....ولی اصلا با پلات قابل مقایسه نیست.....و ریجن 1 اصلا پلات نداره
ممنون عزیز
واقعا راهنمایی بزرگی کردی>:d<
-------------------------
دوستان هنوز هم خریدار هستم...اگه کسی بود حتما پی ام بده:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or