DNS رو عوض کن .nat type همون 2
unit13 راحت بازی میکنم این همش اخطار میده میگه سرور ریجکت
ping 100
DNS رو عوض کن .nat type همون 2
unit13 راحت بازی میکنم این همش اخطار میده میگه سرور ریجکت
ping 100
هنوز کسی این بازی رو انجام میده ؟
بله بازی تاپ ويتا هست
برا دوستانی که بازی را نخریدن هنوز اگه اکانت امارات دارن سریع برن بخرن که نصف قیمت گذاشته حدود 17$:d
بازیش تو single player قویه ولی واقعا بدون multiplayer بازیش ارزش پولشو نداره
اگه می خواید بخرید حتما با کد آنلاین باشه که بتونید مولتی بازی کنید
سلام دوستان من تازه یه ویتا باندل کیلزون گرفتم و کد دانلود کیلزون هم همراشه ولی هر چی کد رو میزنم میگه که کد اشتباه هستش جعبه ویتا کاملا پلمپ بود و لاک روی کد هم نخراشیده شده بود وقتی که گرفتم. کسی هست راهنمایی کنه اینجا؟؟؟؟
سلام دوستان من تازه یه ویتا باندل کیلزون گرفتم و کد دانلود کیلزون هم همراشه ولی هر چی کد رو میزنم میگه که کد اشتباه هستش جعبه ویتا کاملا پلمپ بود و لاک روی کد هم نخراشیده شده بود وقتی که گرفتم. کسی هست راهنمایی کنه اینجا؟؟؟؟
شانسه مارو ببین ! یبار خواستیم سود کنیم باندل گرفتیم !! که اینم اینجوری گذاشتش تو ریشمون :lاحتمالا دستگاه ریجن 2 گرفتی که کد داخلش هم 100% برای اکانتای ریجن 2 کار میکنه. اگه اکانتت آمریکاست که کار نمیکنه.
نه همونطور که گفتم لاک روی کد نخراشیده شده بود و پلمپ بود کلا. کد به ریجن اکانتم نمیخوره متاسفانه :lاحتمالا کد دانلود بازی با ریجن اکانتتون یکی نیست!
تا اونجایی که من اطلاع دارم باندل های کیلزون توی ایران ریجن 2 هستن در نتیجه کد دانلود باید برای ریجن 2 باشه و احتمالا اکانت شما ریجن دیگه مثلا 1 هستش!
برای دانلود باید دستگاه رو فرمت کنید و اکانت جدید بسازید.
یه احتمال دیگه هم اینه که باندل خریداری شده قبلا باز شده و کد زده شده (دست دوم هستش دستگاه)
مراحل رو باید تا اخر بری که save بشه. اول بازی این رو میگه . بازی مشکل ندارهسلام... دوستان کسی تا حالا مشکل سیو کردن داشته تو کیلزون؟ واسه من هر سری که میام بیرون باید دوباره از اول برم مراحلو...