KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
همينه ديگه ، خيلي چيز عجيبي نيس به نظر من ، كلا كه از اينا سر در نميارم ولي خوب وقتي يه نفره بازي ميكني تو كل طول TV و تصوير برات طبيعيه خوب وقتي از وسط نصف كني تصوير كشيده ميشه ديگه ، اينجوري كه يه كم ازشو بزنن حالت تصوير واسه آدم طبيعي تر ميشه + اگه جفتش يكي باشه و به هم چسبيده آدم بيشتر قاطي ميكنه خودشو با بغل دستيش ، ولي اينجوري من خودم بهتر بود برام
يادمه تو E3 يه دونه نمايشگر 3 بعدي كه 24 اينچي بود فكر كنم ، SONY معرفي كرد كه با يه Resistance3 ، يه كابل HDMI ، كل Bundle رو هم 500 دلار !
كه ميگفت تو حالت 2 نفره هر كسي يه عينك ميزنه و يار خودشو ميبينه و ديگه تصويري از وسط نصف نميشه ... خيلي حال كردم ، رويا بود برام اين
P1 يه چيزي رو ميبينه P2 يه چيز . اينم عكسش بود .

Sonysplit3D-580x386-e1307434489769.jpg

باید چیز جالبی باشه:d
icon10.png

بچه ها من دارم رو درجه سختی آخرش میرم (elite بود فکر کنم) بعضی جاها تو کات سین هاش هنگ میکنه (لَگ میزنه و آخرش هنگ) تو درجه های آسونترش اینطوری نبود، فقط هم تو این بازیه
دیسکشم عین آینه اس! :d
کسی میدونه مشکل چیه؟ البته کات سین ها رو رد کنم مشکلی نداره (حداقل تا اینجا :d)
در ضمن اوریج هم میزنم

تنها چیزی که میتونم بگم اینه که بینظیره!
اولین اول شخصیه که میبینم خیلی باهاش حال کردم! حتی از کرایسیس هم باحالتره!
الان اونجاییش که :
همون اولش شخصیتمون کلاه هلگاستشو ور میداره رو رد کردم
اسم شخصیت اصلی چیه؟

بچه ها من دارم رو درجه سختی آخرش میرم (elite بود فکر کنم) بعضی جاها تو کات سین هاش هنگ میکنه (لَگ میزنه و آخرش هنگ) تو درجه های آسونترش اینطوری نبود، فقط هم تو این بازیه
دیسکشم عین آینه اس! :d
کسی میدونه مشکل چیه؟ البته کات سین ها رو رد کنم مشکلی نداره (حداقل تا اینجا :d)
در ضمن اوریج هم میزنم
کسی نمیدونه؟
اسم شخصیت اصلی چیه؟
Sevchenko

اپدیت پیشنهاد میشه

• Like
Reactions: game.fun
یه سئوال من الان عضو psn شدم
ps home هم دانلود کردم
موقعی که میرم تو این بازی( killzone3 ) ازم میپرسه میخوای آپدیت کنی یا نه 2-3 بار نه رو زدم بعد امروز آره رو زدم دیدم 164 مگابایته!این آپدیت چی اضافه میکنه؟
حجمش کمتر از اون آپدیتیه که واسه PSN گرفتم؟

یه سئوال من الان عضو psn شدم
ps home هم دانلود کردم
موقعی که میرم تو این بازی( killzone3 ) ازم میپرسه میخوای آپدیت کنی یا نه 2-3 بار نه رو زدم بعد امروز آره رو زدم دیدم 164 مگابایته!این آپدیت چی اضافه میکنه؟
حجمش کمتر از اون آپدیتیه که واسه PSN گرفتم؟
شما تا قبل از این همه آپدیت های Killzone 3 رو انجام داده بودی ؟
آخرین آپدیتی که واسه Killzone 3 اومد آپدیت 1.13 بود که مربوط به قابلیت SimulView ـه تلویزیون های جدید Sony برای بخش Co-op بود
که 2 نفر همزمان بتونن در حالت 3D بازی رو Full Screen بازی کنن ( که فقط مخصوص اون تلویزیون جدید Sony هست )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or