KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
علی هر چی میگم ملت باورشون نمیشه چه قدر اوضاع خرابه!MW2 رو روسفید کرده...باید تجربه کنن :d
کلن 8ـم دنیا بودیم بخاطر همین نوب بازی ها و کمپ کردن ها الان تو 100 تای اول هم نیستیم.
MW2 که خوبه. یه flash میندازی میری تو. تو KZ3 flash هم نداره!

اولا گفتم پسرفت نگفتم مزخرف aa بازی هم بله خوب بود راجب پسرفت هم یکی از اعضای با سابقه بازی رایانه برای من توضیحاتی رو دادن که فهمیدم

تکسچرها بله به خاطر افزایش جزئیات و محیط در بعضی از نقاط افت داشتن که خوب طبیعی هم هست

اب هم منظورم کیفیتش بود اقیانوس تقلبی رو بیخیال منظورم قسمت هایی که اب جمع شده بود رو می گم که تاثیر پذیری هم داشت

در حقیقت اگر پست رو درست می خوندید گفتم که جای اون ها یک سری افکت دیگه اضافه شدن که در کل هم گرافیک بازی فوق العاده تکنیکی و زیبا هست از لحاظ گرافیک هنری هم پیشرفت خوبی داشته
اگه من معنی این جمله رو نمی دونم برام توضیح بدین , نسبت به نسخه ی قبل پسرفت داشته ؟! پستتون رو هم مطمئن باشید خوب خوندم ! شما همچین میگین گفتم پسرفت نه مزخرف انگار مثلا K2 فاجعه بوده !
شما یه چند تا از نمونه هایی که نسبت به K2 پسرفت داشته باشه رو بی زحمت بیار , ممنون ! اون آب های جمع شده که بدتر از K2 بودن رو به خصوص ؟!

سلام دوستان این قسمت چرا این قد کوتاه بود زود تموم شد حیف بود خیلی هیجان داشت این قسمتش
بعد دوستان پیشنهادتون برا بازیه این سبکی چیه ممنون میشم کمکم کنید

:) شما یه دست برو Clan Tournoment میفهمی چی میگم...کمپینگ آنلاین زمین تا اسمون فرق میکنه با کلن تورنومنت...همون کمپینگ هم حدی داره ولی شما فرض کن یه تیم کامل بریزن تو یه اتاق همه آرمر بردارن که اکسپلوسیو هم روشون جواب نده...اطراف اتاق هم نفری 2 تا مین بزترن :d

از کسایی که تو این کلن مچ بازی کردن بپرس میفهمی منظورمو :)
میدونید علت اینکه اقایون نوب خوششون میاد کمپ کنن چیه؟ به نظر من اولین علت طراحی بد مپهای بازی و تغییرات بسیار غیر حرفه ای توی کلاسهای بازیه.به عنوان مثال وقتی با کلاس tactician بازی میکنید به علت اینکه مثل kz2 قابلیت spawn grenade ندارید مجبورید برای spawn شدن یک جا رو capture کنید که در این صورت اقایون نوب که اکثرا با کلاس اسنایپر بازی میکنن شروع میکنن به کمپ کردن و C4 گذاشتن.کلاس اسنایپر توی بازی خیلی قویتر از بقیه کلاسها طراحی شده برای تایید حرف من میتونید یه نگاه به اسلحه ها و قابلیتهای این کلاس بندازید تا متوجه بشید بهترین کلاسی که میشه باهاش به بهترین شکل ممکن توی مپهای تو در توی kz3 که پر از جاهای مختلف برای کمپ کردن هستش کمپ کرد همین کلاسه.یاد kz2 بخیر که توی clan match همه به بهترین شکل بازیشونو میکردن و هیچ کس به فکر کمپ کردن نبود.خداییش kz3 توی زمینه کمپینگ روی MW2 رو سفید کرده.اگه دقت کنید توی KZ3 خلوتترین جای بازی وسط مپ هستش چون همه کمپ میکنن گوشه های مپ تا یک نفر رد بشه و اونو با اسنایپر بزنن.خدا کنه قابلیت match making به بازی اضافه بشه تا بتونیم کلاس اسنایپر رو قفل کنیم اونوقت باید دید اقایون نوب میخوان با چه کلاسی کمپ کنن.

آخرین ویرایش:
میدونید علت اینکه اقایون نوب خوششون میاد کمپ کنن چیه؟ به نظر من اولین علت طراحی بد مپهای بازی و تغییرات بسیار غیر حرفه ای توی کلاسهای بازیه.به عنوان مثال وقتی با کلاس tactician بازی میکنید به علت اینکه مثل kz2 قابلیت spawn grenade ندارید مجبورید برای spawn شدن یک جا رو capture کنید که در این صورت اقایون نوب که اکثرا با کلاس اسنایپر بازی میکنن شروع میکنن به کمپ کردن و C4 گذاشتن.کلاس اسنایپر توی بازی خیلی قویتر از بقیه کلاسها طراحی شده برای تایید حرف من میتونید یه نگاه به اسلحه ها و قابلیتهای این کلاس بندازید تا متوجه بشید بهترین کلاسی که میشه باهاش به بهترین شکل ممکن توی مپهای تو در توی kz3 که پر از جاهای مختلف برای کمپ کردن هستش کمپ کرد همین کلاسه.یاد kz2 بخیر که توی clan match همه به بهترین شکل بازیشونو میکردن و هیچ کس به فکر کمپ کردن نبود.خداییش kz3 توی زمینه کمپینگ روی MW2 رو سفید کرده.اگه دقت کنید توی KZ3 خلوتترین جای بازی وسط مپ هستش چون همه کمپ میکنن گوشه های مپ تا یک نفر رد بشه و اونو با اسنایپر بزنن.خدا کنه قابلیت match making به بازی اضافه بشه تا بتونیم کلاس اسنایپر رو قفل کنیم اونوقت باید دید اقایون نوب میخوان با چه کلاسی کمپ کنن.

باهاتون در این مورد موافقم کلاس Marksman بیش از حد قوی شده.در مورد مپ ها هم نظر خاصی ندارم ولی اجازه بدید تصحیح کنم:همین الان Matchmaking ه فکر کنم منظورتون Custom Game باشه...

باهاتون در این مورد موافقم کلاس Marksman بیش از حد قوی شده.در مورد مپ ها هم نظر خاصی ندارم ولی اجازه بدید تصحیح کنم:همین الان Matchmaking ه فکر کنم منظورتون Custom Game باشه...
بله. دقیقا منظورم همین بود که بتونیم مثل kz2 خودمون تغییراتی در تعداد نفرات و کلاسها توی بازی اعمال کنیم

من بازی رو تهیه کردم و بازی رو تموم کردم
در اینکه بازی نسبت به kz2 پیشرف های چشم گیری داشت شکی نیست و البته از نظر من کوتاهی بازی عیب نیست
ولی یک سری چیز ها از ارزش بازی می کاست . نمی دونم چجوری بیان کنم ولی بازی یجوری بود که شما احساس نمی کردید دارید کاری میکنید
مثلا در هنگام تیر خوردن شما نمی فهمدید کی میمیرد خیلی تصویر گنگ بود بدن شما هیچ عکس العملی در مقابل تیر هایی که دریافت می کرد نشون نمی داد هم از نظر صدا هم از نظر فیزیکی
به نظرم تنوع اسلحه ها فوق العاده کم بود - با وجود اینکه می شد دکمه ها رو تغییر داد اما حالت استاندارد واقعا غیر استاندارد بود یعنی زوم با r3
حالت کاور گیری هم که تعطیل

من تازه بازیرو گرفتم و فقط میتونم بگم عالیه همه چیش واقعا عالیه قیمت اوریجش به 40 برسه سریع میخرم واسه مولتی.
4 که تا سال دیگه من Collector گرفتم 95 :d
بازی رو 5 شنبه گرفتم از همه جهات تکمیل و بی نظیره فقط سرور هاش خیلی مشکل دارن واقعا عذاب آوره , عینا مثل BETA هستن . کسی هم اینجا تونسته بازی رو با Move انجام بده ؟ من که اصلا نمیتونم واقعا مشکله .

در تایید حرف محسن باید بگم بخش آنلاین بازی به نظر من همه جوره از نسخه دوم بدتره. یکی از ایرادای اصلی که من به ملتیه بازی میگرم نبود قابلیت custom game هستش. آخه من شاید دلم بخواد فقط با رفیقام بازی کنم یا با دو نفر کل کل کنم یا بخوام دوئل کنم. کلا دیگه تو کیلزون3 جایی واسه رقابت و کل کل و از ایجور چیزا نیست. کیلزون3 جای یه مشت نوب شده که کهنه کارا توش غرق میشن(من شدم)
کلام آخر:
کیلزون 3 تبدیل به یه چراگاه شده که هرچی نوبه توش میچرن(کسی به خودش نگیره;;):x)منم میرم غازمو بچرونمb-)

در تایید حرف محسن باید بگم بخش آنلاین بازی به نظر من همه جوره از نسخه دوم بدتره. یکی از ایرادای اصلی که من به ملتیه بازی میگرم نبود قابلیت custom game هستش. آخه من شاید دلم بخواد فقط با رفیقام بازی کنم یا با دو نفر کل کل کنم یا بخوام دوئل کنم. کلا دیگه تو کیلزون3 جایی واسه رقابت و کل کل و از ایجور چیزا نیست. کیلزون3 جای یه مشت نوب شده که کهنه کارا توش غرق میشن(من شدم)
کلام آخر:
کیلزون 3 تبدیل به یه چراگاه شده که هرچی نوبه توش میچرن(کسی به خودش نگیره;;):x)منم میرم غازمو بچرونمb-)

پس با این حساب آنلاین kz3 هم که تعطیل اعلام میشه
OPS هم که هیچی
MW2 هم هکش و برادران نوب توش هر روز داره بیشتر می شه

من یه مشکلی داشتم در هنگام آنلاین زدن خیلی وقت ها بعد از 30 ثانیه وارد شدن به warezoon بازی گیر میکنه و ارور میده :-/

آقایون
مپ داس تو فقط در A :d

کلام آخر:

custom match با پچ بعدی به بازی اضافه میشه.

ضمناً بخش انلاین بازی، مخصوصاً طراحی مپ های به غیر 1-2 تا خیلی عالیه. deal with it

با وجود اینکه می شد دکمه ها رو تغییر داد اما حالت استاندارد واقعا غیر استاندارد بود یعنی زوم با r3
هنوز بازی شروع نشده می تونستید نوع کنترلی رو که باهاش راحت ترید انتخاب کنید و زوم رو از R3 به L1 تغییر بدید که مثل سایر بازیها بشه ! اما در مورد R3 اگه فک می کنید اولین بار داره توی KILLZONE استفاده میشه و خیلی غیر استاندارده باید بگم در اشتباهید ! چون این نوع زوم رو KILLZONE از روی HALO برداشته ! که با فشار دادن آنالوگ سمت راست کنترلر 360 به داخل اسلحه زوم میکنه !حالا نمی دونم شاید اونجا استاندارد باشه اینجا غیر استاندارد .
بقیه چیزا که خب سلیقتون بوده و به نوبه ی خودش محترم ولی این تیکه رو متوجه نشدم ! :d
بدن شما هیچ عکس العملی در مقابل تیر هایی که دریافت می کرد نشون نمی داد
یعنی مثلا sev باید بال بال بزنه یا آه و اوه کنه :d تا جایی که یادم میاد توی هیچ شوتر اول شخص دیگه ای وقتی تیر می خوردیم کسی بال بال نمیزد یا حتی صدای آه و اوه هم نمیومد :d اگه قرار باشه با هر تیر خوردن از این صداها از طرف در بیاد اگه یکی از پشت در اتاق رد بشه چه فکری می کنه ؟ :d

هنوز بازی شروع نشده می تونستید نوع کنترلی رو که باهاش راحت ترید انتخاب کنید و زوم رو از R3 به L1 تغییر بدید که مثل سایر بازیها بشه ! اما در مورد R3 اگه فک می کنید اولین بار داره توی KILLZONE استفاده میشه و خیلی غیر استاندارده باید بگم در اشتباهید ! چون این نوع زوم رو KILLZONE از روی HALO برداشته ! که با فشار دادن آنالوگ سمت راست کنترلر 360 به داخل اسلحه زوم میکنه !حالا نمی دونم شاید اونجا استاندارد باشه اینجا غیر استاندارد .
بقیه چیزا که خب سلیقتون بوده و به نوبه ی خودش محترم ولی این تیکه رو متوجه نشدم ! :d

یعنی مثلا sev باید بال بال بزنه یا آه و اوه کنه :d تا جایی که یادم میاد توی هیچ شوتر اول شخص دیگه ای وقتی تیر می خوردیم کسی بال بال نمیزد یا حتی صدای آه و اوه هم نمیومد :d اگه قرار باشه با هر تیر خوردن از این صداها از طرف در بیاد اگه یکی از پشت در اتاق رد بشه چه فکری می کنه ؟ :d
توی فار کرای 2 وقتی میخواستیم تیر رو در بیاریم از توی پا یارو آخ میگفت!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or