KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
دوستان ميشه يه توضيحي در مورد قسمت مولتي پلير بازي بدن
مثل اينكه دوستان زياد راضي نيستد؟؟؟

یه جورایی دقت و سرعت شلیک اسلحه ها رو بردن بالا طوری که طرف در حال دویدن هم باشه میشه روش قفل کرد و راحت از پا درش اورد , به بعضی از کلاس ها هم خیلی حال داده شده مثلا کلاس اسنایپر میتونه سلاح اتوماتیک برداره ولی به تکتیکال فقط خر حمالی , یعنی اگه بری دنبال این رسپاون پوینت ها بازی تموم شده و هیچ امتیازی نگرفتی , تو اکثر مَچ ها هم که بازی کردم بازی تموم میشه با برد یا باخت ولی کسی رغبت نمیکنه تَکت بشه ... به همین خاطر با اینترنت نفتی و زغال سنگی ایران حال نمیده بازی کنی , دفعات مردنت زیادِ , طرف رو میبینی بی درنگ اشهد رو میخونی , من خودم هر وقت مورد Melee قرار میگیرم بازی منو 2 , 3 متر عقب تر میکشونه و کات سکنس نمایش داده میشد..

آقا چرا شایعه پراکنی می کنی؟! :d
هیچ مشکلی وجود نداره! :d
مثل اینکه بعضی از دوستان بازی رو به اندازه کافی بازی نکردن که میگن هیچ مشکلی وجود نداره.خیلی خب من الان چند مورد از مشکلات بازی که توی قسمت مولتی دیدم و تجربه کردم براتون مینویسم.یک سری ایرادات توی نسخه بتا وجود داشت که قرار بود برطرف بشه به عنوان مثال وقتی کسی رو میکشتی و میخواستی از روی جسدش رد بشی گیر میکردی به طرف.این مشکل رو قرار بود توی نسخه نهایی برطرف کنن که اصلا اینجور اتفاقی نیفتاده چون من بدبخت 60 مرتبه به خاطر این مشکل مردم و نزدیک بود بازی رو از وسط نصف کنم.سرورش هم بعضی وقتا مجهز میشه به انواع مختلف errorهای عجیب به عنوان مثال همین دیروز با یکی از دوستای خارجی داشتم توی یکی از مپها بازی میکردم که به صورت ناگهانی هر دوی ما خودکشی کردیم اون هم با افتادن توی اب در حالی که توی اون مپ 1 قطره اب هم وجود نداشت ولی من نمیدونم یهو اونجایی که ما داشتیم راه میرفتیم چجوری اب پیدا شد.در مورد مپها و به گند کشیدن کلاسها و سیستم کلن هم چیزی نگم بهتره.با این مپها وکلاسهایی که اینا طراحی کردن و عدم وجود spawn grenade عملا همه بازیکنان تبدبل شدن به کمپر.دیشب داشتیم کلن مچ بازی میکردیم10 دقیقه دنبال اقایون گشتیم ببینیم کجا هستن که اخر بازی فهمیدیم هر دو نفر اسنایپر تشریف دارن و کمپ فرمودن گوشه مپ که یک نفر از جلوشون رد بشه و از پشت سر بزننش.من تا حالا باید میتونستم از c4 استفاده کنم ولی نمیتونم چون بازی اون رو برای من unlock نکرده این در حالیه که باید 4 rank قبل unlock میشد در ضمن بازی هیچگونه لیدربرد درست و حسابی برای rank روزانه و هفتگی نداره. همین 2 روز پیش هم توی بازی نفر اول بودم در حالی که با صفر امتیاز داشتم بازی میکردم.اخرین موردی که نباید فراموش کرد اینه که اقایون فراموش کردن چیزی به اسم faction balance توی بازی قرار بدن.پس دوستان لطفا نیان بگن بازی هیچ ایرادی نداره چون اگه بخوام از ایرادات گهربار kz3 توی قسمت مولتی پلیر بگم باید یک مثنوی 70 بند بنویسم.

آخرین ویرایش:
اتفاقاً به نظرم لباس ها عالی کار شده!

لباس ها خوبن نسبت به نسخه ی قبل فقط aa-texture-water پسرفت داشتن که البته جاشون چندین افکت پیشرفت داشتن

در کل همه چیزش غیر از داستان و باگ هاش برای من خوب بودن مخصوصا گیم پلی بازی که اهمیت ویژه ای برام داره

graphic : 10/10 رو دست نداره فعلا
gameplay :10/10 شاهکار
sound : 9/10
story : 9/10 داستان برا من که تو این سبک بازی زیاد بهش توجه نمیکنم و فقط عاشق گیم پلی هستم خوب بود به جز اخرش که واقعا مسخره تموم شد انگار بازی نصفه موند
overall : 9.5/10
راستی قسمت 3D بعضی وقتها که چه عرض کنم بیشتر مواقع با سایه همراهه نمیدونم چرا ولی در کل 3D بازی کردنش خیلی خیلی بیشتر از 2D حال داد بهم
(( در ضمن در اولین فرصتی که بیکار بشم میشینم دوباره بازی میکنم ))

دوستان همگی سلام من تمامیه تروفی هایه کیلزون رو گرفتم بجز تروفی الیت رو میخواستم بدونم اگه بخوام حالت دونفرش رو درجه الیت برم تروفی الیت رو برام باز میکنه یا نه حتما باید سینگل بازی کنم؟ ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره کمکم کنه ;)

مثل اینکه بعضی از دوستان بازی رو به اندازه کافی بازی نکردن که میگن هیچ مشکلی وجود نداره.خیلی خب من الان چند مورد از مشکلات بازی که توی قسمت مولتی دیدم و تجربه کردم براتون مینویسم.یک سری ایرادات توی نسخه بتا وجود داشت که قرار بود برطرف بشه به عنوان مثال وقتی کسی رو میکشتی و میخواستی از روی جسدش رد بشی گیر میکردی به طرف.این مشکل رو قرار بود توی نسخه نهایی برطرف کنن که اصلا اینجور اتفاقی نیفتاده چون من بدبخت 60 مرتبه به خاطر این مشکل مردم و نزدیک بود بازی رو از وسط نصف کنم.سرورش هم بعضی وقتا مجهز میشه به انواع مختلف errorهای عجیب به عنوان مثال همین دیروز با یکی از دوستای خارجی داشتم توی یکی از مپها بازی میکردم که به صورت ناگهانی هر دوی ما خودکشی کردیم اون هم با افتادن توی اب در حالی که توی اون مپ 1 قطره اب هم وجود نداشت ولی من نمیدونم یهو اونجایی که ما داشتیم راه میرفتیم چجوری اب پیدا شد.در مورد مپها و به گند کشیدن کلاسها و سیستم کلن هم چیزی نگم بهتره.با این مپها وکلاسهایی که اینا طراحی کردن و عدم وجود spawn grenade عملا همه بازیکنان تبدبل شدن به کمپر.دیشب داشتیم کلن مچ بازی میکردیم10 دقیقه دنبال اقایون گشتیم ببینیم کجا هستن که اخر بازی فهمیدیم هر دو نفر اسنایپر تشریف دارن و کمپ فرمودن گوشه مپ که یک نفر از جلوشون رد بشه و از پشت سر بزننش.من تا حالا باید میتونستم از c4 استفاده کنم ولی نمیتونم چون بازی اون رو برای من unlock نکرده این در حالیه که باید 4 rank قبل unlock میشد در ضمن بازی هیچگونه لیدربرد درست و حسابی برای rank روزانه و هفتگی نداره. همین 2 روز پیش هم توی بازی نفر اول بودم در حالی که با صفر امتیاز داشتم بازی میکردم.اخرین موردی که نباید فراموش کرد اینه که اقایون فراموش کردن چیزی به اسم faction balance توی بازی قرار بدن.پس دوستان لطفا نیان بگن بازی هیچ ایرادی نداره چون اگه بخوام از ایرادات گهربار kz3 توی قسمت مولتی پلیر بگم باید یک مثنوی 70 بند بنویسم.

عزیز من شما مشکل داری دلیل نمیشه همه مشکل دارن میگی بازی نکردیم.؟یه نگاه به رنک بچه ها بنداز بعد حرف بزن !قصد دعوا ندارم ولی حرفت اصلا منطقی نیست چون یه عده کمپ میکنن مشکل بازیه؟شما خودت مشکل داری چرا هیچ کس با بازی مشکل نداره!؟این اشکال هایی که گفتی حتی یک بار هم برا من پیش نیومدن...

*در مورد نفر اول با اسکور 0 هم بگم که وقتی کسی تو بازی جوین میشه اول بازی نفر اول میشه که بعد از حدود 1 ثانیه درست میشه!منتهی شما اون قدر تاخیر داشتی که برات آپدیت نمیشده! :)

• Like
Reactions: .:DEMON LORD:.
از دوستاني كه بازي رو بصورت اورجينال تهيه كردند ..... تو موقع بازي كردن توي بعضي جاها تيك ميزنه بعضيا 2تا 5ثانيه وقت ميبره حتي توي دمو يه بار اين اتفاق افتاد ....... بااين كه بازيش لودينگ نداشت .... براتون اين اتفاق افتاد؟؟؟؟؟

از دوستاني كه بازي رو بصورت اورجينال تهيه كردند ..... تو موقع بازي كردن توي بعضي جاها تيك ميزنه بعضيا 2تا 5ثانيه وقت ميبره حتي توي دمو يه بار اين اتفاق افتاد ....... بااين كه بازيش لودينگ نداشت .... براتون اين اتفاق افتاد؟؟؟؟؟
تو دمو گاهی اوقات میشه ولی نه در حد 2 تا 5 ثانیه حداکثر 1 ثانیه! شایدم کمتر!
ولی تو بازی مشکلی یادم نمیاد باشه!

لباس ها خوبن نسبت به نسخه ی قبل فقط aa-texture-water پسرفت داشتن که البته جاشون چندین افکت پیشرفت داشتن
پسرفت AA رو شوخی کردی, نه ؟! AA بازی با این حجم گرافیک یکی از بهترین هاست ! تکسچر ها و آب هم تا جایی که من دیدم مشکلی نداشتن فقط یه مسئله ای در مورد آب بود اونم اینکه توی اون قسمت که از روی اقیانوس رد میشیم آب اثر پذیری در برابر شلیک نداره ! که احتمالا به خاطر حجم زیاد آب هست و گرنه بقیه ی قسمت ها آب نسبت به شلیک واکنش داره.حالا نمی دونم از نظر شما چه اشکالی داشته ؟!
برای من یه بار این اتفاق افتاد حدود 2 ثانیه :d اونم توی بازی بود ,توی دمو چیزی نبود :d

پسرفت AA رو شوخی کردی, نه ؟! AA بازی با این حجم گرافیک یکی از بهترین هاست ! تکسچر ها و آب هم تا جایی که من دیدم مشکلی نداشتن فقط یه مسئله ای در مورد آب بود اونم اینکه توی اون قسمت که از روی اقیانوس رد میشیم آب اثر پذیری در برابر شلیک نداره ! که احتمالا به خاطر حجم زیاد آب هست و گرنه بقیه ی قسمت ها آب نسبت به شلیک واکنش داره.حالا نمی دونم از نظر شما چه اشکالی داشته ؟!

برای من یه بار این اتفاق افتاد حدود 2 ثانیه :d اونم توی بازی بود ,توی دمو چیزی نبود :d

اولا گفتم پسرفت نگفتم مزخرف aa بازی هم بله خوب بود راجب پسرفت هم یکی از اعضای با سابقه بازی رایانه برای من توضیحاتی رو دادن که فهمیدم

تکسچرها بله به خاطر افزایش جزئیات و محیط در بعضی از نقاط افت داشتن که خوب طبیعی هم هست

اب هم منظورم کیفیتش بود اقیانوس تقلبی رو بیخیال منظورم قسمت هایی که اب جمع شده بود رو می گم که تاثیر پذیری هم داشت

در حقیقت اگر پست رو درست می خوندید گفتم که جای اون ها یک سری افکت دیگه اضافه شدن که در کل هم گرافیک بازی فوق العاده تکنیکی و زیبا هست از لحاظ گرافیک هنری هم پیشرفت خوبی داشته

بله فریز شدن که داره ظاهرا از روی دیسک بیشتر برای خودم با اینکه از روی هارد بود اما یه بار کاملا فریز هم شد

برای نصب بازی های روی هارد باید چیکار کنم ؟ مثلث می زنم روی بازی گزینه ای نمیاد !؟ منظورم اون نصبی هست که به بلوری کمتر فشار میاره و ... !؟

عزیز من شما مشکل داری دلیل نمیشه همه مشکل دارن میگی بازی نکردیم.؟یه نگاه به رنک بچه ها بنداز بعد حرف بزن !قصد دعوا ندارم ولی حرفت اصلا منطقی نیست چون یه عده کمپ میکنن مشکل بازیه؟شما خودت مشکل داری چرا هیچ کس با بازی مشکل نداره!؟این اشکال هایی که گفتی حتی یک بار هم برا من پیش نیومدن...

* در مورد نفر اول با اسکور 0 هم بگم که وقتی کسی تو بازی جوین میشه اول بازی نفر اول میشه که بعد از حدود 1 ثانیه درست میشه!منتهی شما اون قدر تاخیر داشتی که برات آپدیت نمیشده! :)
نکنه شما امار کلی از همه کاربرهای kz گرفتید که میدونید هیچ کسی با این بازی مشکل نداره؟ پیشنهاد میکنم حتما سری به تاپیکهای killzone بزنی و خودت ببینی ملت دارن از دست این errorها چه زجری میکشن.شما چنان در مورد rank حرف میزنید هر کس ندونه فکر میکنه الان شما توی جهان top rank تشریف دارید.تمام این مشکلات رو مخصوصا اون 0 امتیاز رو نه تنها من بلکه چند نفر از دوستام که توی اروپا و امریکا هستن داشتن.نکنه اونا هم با سرعت فضاییشون تاخیر دارن و ما نمیدونستیم:-/.قربونت برم از این نظرات خوشحالت نده چون بعد از این همه kz بازی کردن فرق بین تاخیر و error رو میدونم و احتیاجی به توضیحات مهندسی شما ندارم.در ضمن دلیل نمیشه که چون شما مشکلی ندارید بقیه هم باید مثل شما باشن و بالعکس.

آخرین ویرایش:
دوست عزیز این یه مشکل که متاسفانه تو ایران به دلیل ping نامناسب وجود داره....شما اینترنتتون چه سرعتی داره؟منم فعلا" همین مشکل دارم)x

من اینترنتم 1 مگ هستش پینگمم در بدترین شرایط حدودای 400 هستش. همه ی بازی های آنلاین دیگه رو بازی میکنم از Modern Warfare 2 و Hot Pursuit بگیر تا AC: Brotherhood و Black ops.
یعنی هیچ راهی نداره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or