KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
الان چک کردم بتا هنوز برای US نیمده!
ولی برای UK اومده! STORE یک تم خفن کیلزون انداختند پس زمینش خیلی خفن شده :d :d :d حجمشم 802 مگ میباشد! و فقط تا 15ـم میشه بازی کرد :d
الان زدم دانلود بشه! :d
باید + باشیم تا الان بشه گرفتش؟

باید + باشیم تا الان بشه گرفتش؟
خیر
====
نکاتی که توی بتا متوجه اش شدم:
سیستم آنلاک کردن تفنگ ها و قابلیت ها توی بازی تغییر کرده و با هر Level up یک Skill point می گیرید که میتونید باهاش تفنگ ها رو باز کنید.
باید Secondary رو آنلاک کنید، یعنی بازی رو که شروع می کنید Secondary ندارید. (با 1 Skill point میشه خرید)
همونطور که انتظار می رفت از Melee خیلی بیشتر از KZ2 استفاده میشه. (3kills Melee killstreak in under 10 seconds)
اگر بازی رو ببازید امتیازی که گرفتید x 1.25 میشه و اگر ببرید x 1.5.
برای چیزهایی مثل طولانی ترین Killstreak، بیشترین melee kill، بیشترین explosive kill، بهترین K/D ratio و ... امتیاز می گیرید.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Tommy Fisher
سلام دوستان. کسی میدونه محتویات این پک Killzone 3 چیه؟
Killzone 3: Helghast Edition
Authentic Helghast Helmet replica opens to reveal art book, Super Voucher and Killzone 3 game.
Exclusive Cloaking Helghast Marksman action figure is 6.5” tall with multiple articulation points and will not be sold at retail
Includes bonus video content giving you a behind-the-scenes look at the making of the game.
Exclusive art book featuring imagery from the Killzone universe
Super Voucher includes - Killzone 3 soundtrack & PS3 dynamic theme - Retro Map Pack featuring two of the most popular maps from Killzone 2 - Double XP for the first 24 hours of multiplayer gameplay - Full access to all weapons and abilities for the first 24 hours of multiplayer gameplay​

خوب آخه خودم اینا رو دیدم،ولی واسه همینا انقدر گرون؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-/
کلاه ویژه هلگاست ها، یک اکشن فیگور 16-17 سانتی، art book، ویدئوهای ویژه از مراحل ساخت بازی، کلی کد که مربوط به بخش مولتی پلیر هست از جمله نقشه های KZ2 و Dynamic Theme و آهنگ های بازی. بعد همه اینا کلا 130$ هست. به نظرت گرونه؟ من که اگه 130 تومان این رو بدن با کله میخرم ولی متاسفانه اینجا ایران هست این فروشنده ها اگه بیارن بعیده زیر 200 بدن. در کل نسبت به قیمتش به نظر من که خیلی خوبه.

• Like
Reactions: Bayonetta
وقتی تاپیک مجزا برای Multiplayer بازی تدارک دیده میشه بنده متوجه بحث های شما تو این تاپیک نمیشم. از این پست به بعد با هر بحثی راجع به بخش چند نفره بازی به شدت برخورد خواهد شد ...

اگر توانایی گشت و گذار ندارید لینک تاپیک رو به صورت مستقیم قرار میدم تا بهانه ی دیگه ای درگیر نباشه : Killzone 3 Multiplayer Section

• Like
Reactions: Bayonetta
یه ماهی از آخرین بار که بتارو بازی کردم مگذر اصلا مپ جالبی رو برای بتا انتخاب نکرده بودن تو مالتی اون موقع خیلی خلوت بود شانسی یه لابی پر گیر می اومد کلا بتایی در خور KILLZONE3 نبود حیفه ترافیکی که پروندم
امیدوترم به شما خوش گذشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or