KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
خوب دوستان دیدم بد نیستش حالا که داریم به اومدن بتای مولتی پلیر نزدیک میشیم توضیحات کامل و جامعی رو تو این زمینه در اختیارتون بزارم. برای همین تو این 1-2 روز مشغول جمع کردن اطلاعات و ترجمه و ... بودم و دوست خوبم محمد هم وظیفه ساخت عکس ها رو به عهده گرفته بود که بالاخره با تلاش زیاد این مطلب رو قبل از اومدن بتای بازی به دست شما رسوندیم. امیدوارم که مورد توجه همه شما قرار بگیره و به شناخت شما پیرامون سلاح ها، محیط ها و کلاس های بازی کمک لازم رو کرده باشه.

خبر جدید اینه که سازنده های کیلزون اون 2 مپ پر طرفدار kz2 که قرار بود توی kz3 هم باشن معرفی کردن
SALAMUN MARKET
Game Type: Warzone (24 Players)

BLOOD GRACHT
Game Type: Guerrilla Warfare (16 Players
حالا این واسه من سوال شده که radec academy و tharsis بیشتر طرفدار دارن یا این 2 مپ که اینا قراره توی kz3 ازشون استفاده کنن:-/.اینا یا از کیلزون خبر ندارن یا اینکه میترسن اگه از radec academy استفاده کنن مپهای kz3 خالی بمونن:))
اینم یه عکس از BLOOD GRACHT توی KZ3 البته اینجوری که از عکس میشه تشخیص داد بیشتر قسمتهای مپ رو تغییر دادن:x
13937545674d4a775025c1d.jpg

آخرین ویرایش:
خبر جدید اینه که سازنده های کیلزون اون 2 مپ پر طرفدار kz2 که قرار بود توی kz3 هم باشن معرفی کردن
SALAMUN MARKET

BLOOD GRACHT
حالا این واسه من سوال شده که radec academy و tharsis بیشتر طرفدار دارن یا این 2 مپ که اینا قراره توی kz3 ازشون استفاده کنن:-/.اینا یا از کیلزون خبر ندارن یا اینکه میترسن اگه از radec academy استفاده کنن مپهای kz3 خالی بمونن:))
واقعا خسته نباشند:دی من از اون روز اول که گفتند مپ ها رو تو نسخه های ویژه می خواییم قرار بدیم گفتم 100% یکیش radec هست و امکان نداره نباشه. حیف شد خیلی جالب میشد می تونستیم تو اون بازی کنیم. البته نقشه market هم خیلی بد نیستش ولی اونکی دیگه شاهکاره. مرسی بابت خبرت

GG تو مراسم PSE دیروز این موارد رو تائید کرد که، Draw Distance حدوداً سه برابر نسخه قبل شده، Polygon ها هم به همین منوال 3 برابر نسخه قبل هستند.
Damn :d

:>
SALAMUN MARKET

BLOOD GRACHT
اینم یه عکس از BLOOD GRACHT توی KZ3 البته اینجوری که از عکس میشه تشخیص داد بیشتر قسمتهای مپ رو تغییر دادن:x
wol_error.gif
سایز این عکس تغییر کرده است. برروی نوار کلیک کنید تا سایز اصلی عکس را ببینید. سایز اصلی عکس 930x524 و حجم 179KB می باشد.
13937545674d4a775025c1d.jpg

تا اونجایی که من یادمه مپه سالامون اون اوایل کیلزون پر طرفدار بود(چون همه Noob بودن=))احتمالا سازنده های کیلزونم جزوه این noobها بودتن:))) ولی مپه blood واقعا پر طرفدار بود. دلیلشم این بود که اکثر کلن مچهای با امتیاز بالا اونجا بود و مپ خوبی واسه بادی کانت بود. ولی به قول برهان واقعا عجیبه که مپ radec بین مپهای پر طرفدار نیست.
محسن احتمالا اینا از ترس تو این مپو نگذاشتن=))از بس پدر همه رو تو اونجا در آوردی.
راستی به این جمله که تو خوده سایت کیلزون می تونید ببینید دقت کنید:
It consists of two classic Killzone 2 multiplayer maps, thoroughly updated and reworked for Killzone 3’s multiplayer mode
همونطور که محسن عکس رو گذاشته می تونید ببینید که مپ رو با حفظ کلیات دچار تغییر کردن:dیعنی با این تفاسیر ما میتونیم این مپ ها رو با تجهیزات جدید و احتمالا فضای بزرگ شده بازی کنیم
محسن من که پستمو ویرایش کردم ولی به این میگن دزدیه فرهنگی :gunner:آخه عیبش چی بود میذاشتی عکس من بزرگتر باشه~x(...نامرد:((:((:((:((

آخرین ویرایش:
سایز این عکس تغییر کرده است. برروی نوار کلیک کنید تا سایز اصلی عکس را ببینید. سایز اصلی عکس 930x524 و حجم 179KB می باشد.
سلام. آقایون از اخباری که دادید ممنون. ایول. ولی من یه سوال داشتم. الان این نقل قولی که من کردم از این دوستمون(thefury2009) هم جزو اخبار محسوب میشه؟:))

سلام. آقایون از اخباری که دادید ممنون. ایول. ولی من یه سوال داشتم. الان این نقل قولی که من کردم از این دوستمون(thefury2009) هم جزو اخبار محسوب میشه؟:))
اون یه اشتباه در ویرایش بود ولی چون بانمک بود گذاشتم بمونه و ویرایشش نکردم:d

من بتای KZ3 رو روی PS3 کپی شده که با پچ میشد آفلاین هم بازی کرد بازی کردم , مپ ها همه بزرگ بودند و دقت اسلحه ها خیلی بالا:-o ولی نمی دونم چرا گرافیک بازی با برفک بود؟؟؟شفافیتِ KZ2 رو نداشت..]

من بتای KZ3 رو روی PS3 کپی شده که با پچ میشد آفلاین هم بازی کرد بازی کردم , مپ ها همه بزرگ بودند و دقت اسلحه ها خیلی بالا:-o ولی نمی دونم چرا گرافیک بازی با برفک بود؟؟؟شفافیتِ KZ2 رو نداشت..]
چون که اون نسخه ای که شما میگی alpha code بود و بالاش هم نوشته بود. یعنی یک ورژن قبل از beta code بازی که چون من خودم هم بازی کردم به نظرم خوب بود اما این حالتی که شما میگی تو نقشه بزرگراه به علت غبارهای ناشی از انفجار هسته ای تو اون منطقه بود و تو منطقه برفی هم به خاطر دونه های برف بود. تو نسخه اصلی همه اینا درست شده

این همه مارو تو کف گذاشتن این همه گفتن 2تا مپ پر طرفدار توی kz3 هست آخرش رفتن این دوتا مپ مزخرف رو گذاشتن!!!
ای خدا باعث و بانی لعنت کنه
پس رادک آکادمی ؟؟؟
پس تارسیس دپورت؟؟؟:-/

الان چک کردم بتا هنوز برای US نیمده!
ولی برای UK اومده! STORE یک تم خفن کیلزون انداختند پس زمینش خیلی خفن شده :d :d :d حجمشم 802 مگ میباشد! و فقط تا 15ـم میشه بازی کرد :d
الان زدم دانلود بشه! :d

الان چک کردم بتا هنوز برای US نیمده!
ولی برای UK اومده! STORE یک تم خفن کیلزون انداختند پس زمینش خیلی خفن شده :d :d :d حجمشم 802 مگ میباشد! و فقط تا 15ـم میشه بازی کرد :d
الان زدم دانلود بشه!

Hell Yeh :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or