KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
بابا علیرضا ، بابک راست میگه دیگه ، بازی لگ داشت ، کاملا هم مشهود بود خود GG هم که داره میگه ، دیگه فن چی چی بودی چیه ؟ یکی دیگه از دلایل سنگینی بازی فریم ریت پایینش بود ، یکی از دلایل روون بودن COD نرخ فریم ریت بالاشه ، حالا هرکی فک میکنه KZ2 خیلی کنترل خدایی داشت داره خودشو گول میزنه ، چون خیلی ها براشون همچین کنترلی مسخرست ، حالا فک کن لگ هم داشته باشه ، فریمش هم زیر 30 باشه !

حالا چرا جوش میاری نیما :d اون لینک حرف GG رو ندیده بودم که بابی گفت و دیدم ! کسی نگفت کنترل K2 اونطور که میگی هست ولی قبول کن تجربه جدیدی بود چیزی که بچه های K2 باز اذعان دارند ، در زمانی که بیشتر گیم های FPS تمایل خودشون رو به سمت کنترل سریع و روون Cod میبرن همچین گیم هایی بنظرم غنیمت ـه!

حالا شما ها اسمش رو میخواید بذارید لگ یا هر چیز دیگه ای . من همون رو میپسندیدم ، میخوان بخاطرش نمره هم حتی کم کنند ، به من چه ! از دلایلی که فن دو آتیشش بودم همین مساله بود . KZ 2 خیلی از نظر نشونه گیری واقعی عمل کرده بود . مثلا شما وقتی میخواستید سریع Cross hair رو حرکت بدید وقتی آنالوگ رو ول میکردید نشونه یه کوچولو سُر میخورد ! که این واقعا زیبا بود .
اول که گفتند به کلی این سیستم رو برداشتیم ، حالا اومدن گفتن سنگینیش رو حفظ میکنیم .
حالا فکر کنم باید با بازی آشتی کنم . :d
اتفاقا نکته منفی KZ 2 همین کنترل زیباش(!) بود ، از توی تریلرهاش بنظر میرسید که کمی روون تر و استاندارد تر شده ... بالاخره توی شماره سوم GG داره به اوج پختگی در ژانر FPS میرسه :)
گرافیک و ایناش هم که خدان ! :دی
از نظر شما منفی ـه . :d
وگرنه مطمئن باش هر کی فن واقعی این بازی باشه اولین نکته مثبت بازی رو کنترلش معرفی میکنه .
تریلر جدید هم دیدم مو به تنم سیخ شد . :d
واقعا فکر کنم با یه داستان حماسی و Epic طرف باشیم . ( حالا جماعت الاف بیان سوژه جور کنن :d )
البته شماره 2 هم پتانسیلش رو داشت ولی خوب از داستان استفاده نکرد .

گرافیک هم به نظرم زنده تر شده .
کسی لینکی از مولتی پلیر داره ؟
خدا کنه مثل شماره 2 یه مشت نوب نیان طرف بازی ( که نیومدن خدا رو شکر ) . :d این همه " آب پاش بازی " هست برن همونارو بازی کنن .

آخرین ویرایش:
لگ یا هر چیز دیگه ای
لگ بود دیگه ... لگ ار حد معمول خیلی بیشتر بود

وقتی آنالوگ رو ول میکردید نشونه یه کوچولو سُر میخورد ! که این واقعا زیبا بود .
همون لگ بود .... کجاش زیبا بود اصلا نمی تونستی درست و حسابی نشونه گیری کنی
اسلحه های خفن بازی رو که برمیداشتی همش باید با آنالوگ کشتی می گرفتی تا بتونی درست یه تیر شلیک کنی
مثلا شاتگان رو که بر می داشتی دهن سرویس می شد تا بشه یه هلگاست رو هلاک کرد
بدترین خاطرات من با اسنایپر بازی بود لگ و موشن کنترل با هم قاطی می شدن اعصاب خورد می کرد
از نظر شما منفی ـه . :d
وگرنه مطمئن باش هر کی فن واقعی این بازی باشه اولین نکته مثبت بازی رو کنترلش معرفی میکنه .
عزیز جان شما نظرت محترم
ولی یکی مثل من که هم بخش داستانی و هم بخش ملتی بازی رو تا سر حد ترکوندن دستگاه بازی کرده
یعنی الان اگه از کنترل بد بگم فن بازی نیستم ؟ طرفدار واقعی نیستم ؟
من بخاطر Killzone2 رفتم PS3 گرفتم
بخاطر Killzone2 اینترنت ADSl گرفتم برای Multi ... عاشق Killzone1 بودم

این حرف شما یک جوری ناراحت کننده اس پافشاری روی یک مسئله ی اشتباه هست
کنترل بازی خیلی خوب بود ولی لگ هر چند وقت یک دفعه باعث خورد و خاکشیر شدن اعصاب می شد
به خصوص توی بخش داستانی وقتی روی درجه Hard یا Very hard بازی می کردی دیگه حد تعادل خارج می شد
Game Play بازی باید تعادل داشته باشه وقتی درجه سختی از یک حدی می گزره دیگه اون لگ باعث بی عدالتی در حق Gamer هست
Gamer که نمی تونه هم زمان با سرعت گلوله رقابت کنه ... تازه همون لگ توی قسمت Multi با وجود لگ اینترنت ایران ... خودت تصور کن دیگه

بازی باید تعادل داشته باشه مثلا تفاوت GemePlay توی دو بازی MW2 و Bad Company2
لگ MW2 خیلی ناچیز هست در حد 44ms-60ms ولی لگ Bad company2 حدود 90ms-100ms بود
لگ Killzone 2 حدود 150ms-210ms بود؟!!!!!!!!!
تازه توی قسمت هایی که گرافیک بازی سنگین تر می شد این لگ تا 250ms!!!!!!!! می رفت مثل مراحل پایانی بازی یعنی افتضاح به تمام معنی

الان اون طور که توی Eurogamer خوندم لگ روی 133 قفل شده یعنی اون قدر هم لگ از بین نرفته ولی توی Preview سایت گیم تریلر میگفت الان لگ خیلی بهتر هست و GamePlay رو نابود نمی کنه
با تشکر

آخرین ویرایش:
با کل پست کیارش موافقم . برای من هم گیم پلی و کنترل اسلحه تو KZ2 خیلی جذاب و لذتبخش بود . هیچ لگی رو هم احساس نکردم . بجاش سنگینیه اسلحه رو احساس کردم . خیلی دوست داشتم کنترل بازی مثل شمار قبل میبود
چندتا نکته تو این تریلر دیدم . یکی اینکه بنظرم به احتمال زیاد داستان بازی بین 6-7 ماه یا شایدم بیشتر اتفاق میفته . چون تو یه صحنه ریکو موهاش تاس هست و تو یک صحنه دیگه موهاش بلند شده . از اونور . SEV رو هم تو یک صحنه با ظاهر KZ2 میبینیم .
یچیزه دیگه-ای که نظرم رو جلب کرد این صحنه بود

تو دومین تریلر بازی دقیقا همین صحنه رو میبینیم ولی بجای هلگاست SEV هستش . آیا این هلگاست همان SEV هست ؟ :دی

به خصوص توی بخش داستانی وقتی روی درجه Hard یا Very hard بازی می کردی دیگه حد تعادل خارج می شد
من روی آخرین درجه ی سختی بازی رو تموم کردم اما مشکلی با کنترل نداشتم! چش بود مگه ؟
کلا این همه نشستم پلاتش کردم اما اتفاق خاصی نیفتاد :d خیلی هم خوب بود! اتفاقا وقتی اسنایپر بودی و با تکون خوردن دسته،نشونه هم تکون میخورد خیلی حرکت جالبی بود :d باید به همه ی تفنگ ها این اضافه میشد :d

لگ بود دیگه ... لگ ار حد معمول خیلی بیشتر بود

اسلحه های خفن بازی رو که برمیداشتی همش باید با آنالوگ کشتی می گرفتی تا بتونی درست یه تیر شلیک کنی
من نظرم رو گفتم ولی شما داری تحمیل میکنی نظرت رو . :d
شما با آنالوگ کشتی میگرفتی تا یه تیر درست شلیک کنی ، چه دخلی به من داره ؟ :d شما میگی زیبا نبود چون نتونستی باهاش ارتباط برقرار کنی ، غیر از اینه ؟ برای همینم اکثرا تو آخر جدول بودی .
مثلا شاتگان رو که بر می داشتی دهن سرویس می شد تا بشه یه هلگاست رو هلاک کرد
بدترین خاطرات من با اسنایپر بازی بود لگ و موشن کنترل با هم قاطی می شدن اعصاب خورد می کرد
اتفاقا زیبایی شاتگانش به همین بود ! شما اگه میرفتی جلوی دشمن تیر اولت خطا میرفت کارت تموم بود ! حتما Modern Camper خوبه که اصالت شاتگان رو برده بود زیر سوال ! آره ؟! :d لگدی که شاتگانش داشت ، تاخیری که بخاطر پر کردن اسلحه داشت ، همه ی اینا بازی رو حرفه ای کرده بود .
در مورد اسنابپ ، فکر میکنی خیلی هنره مثل COD شصت مبارک رو فشار بدی رو L3 تا دوربین نلرزه ؟! :d اصلا هم موشن کنترلش لگ نداشت ! این همه آدم اسنایپر میشن ، مشکلی ندارن . بعد شما میگی مشکل داره ؟
این حرف شما یک جوری ناراحت کننده اس پافشاری روی یک مسئله ی اشتباه هست
کنترل بازی خیلی خوب بود ولی لگ هر چند وقت یک دفعه باعث خورد و خاکشیر شدن اعصاب می شد
:d واقعا مسخره است ! حرف من کجاش ناراحت کنندست مگه به مقدسات توهین کردم ؟!
بازم این مشکل شماست که با کنترل بازی نتونستی خوب ارتباط برقرار کنی . من و خیلی های دیگه نه تنها اعصابمون خورد نمیشد بلکه از همه چی لذت میبردیم . تیر زدن ، راه رفتن ، خشاب عوض کردن ، Aiming ، همه چی ! هنوزم عاشق کنترل سنگینش هستم . مثل بعضی ها هم نیستم وقتی به خاطر این چرندیات ( لگ ) امتیاز کم گرفت بازی رو تحریم کنم . lol :d

در مورد سینگل بازی هم باید بگم که کنترلش نسبت به مولتی سنگین تر بود . یا بهتر بگم ، مولتی کنترلش نسبت به سینگل سبک تر بود . ( فرق دارن این دو تا جمله :d ) که طبیعی هم بود . با سینگل هم مشکلی نداشتم و مرحله ی آخر رو روی الایت تو 2 ساعت رفتم .

لگ باعث بی عدالتی در حق Gamer هست
Gamer که نمی تونه هم زمان با سرعت گلوله رقابت کنه ... تازه همون لگ توی قسمت Multi با وجود لگ اینترنت ایران ... خودت تصور کن دیگه
والا من که اصلا نفهمیدم اینجا چی میگی . به بزرگی خودت ببخش !

در کل بازم میگم ، این مساله کاملا سلیقه ای ـه ! و هیچ کس حق نداره بگه این یه مشکل هست ! همونطور هم کسی حق نداره بگه این برای همه یه حسن ــه !
وگرنه من و خیلی های دیگه Cheat نمیزدیم که خیلی راحت Aim میکردیم و با یه تیر هدشات میکردیم !!

یه چیزی داشت یادم میرفت :
همون لگ بود
اینکه نشونه سُر میخورد لگه ؟! عجــب ! معنی لگ هم فهمیدیم .

آخرین ویرایش:
من با وجود این که بیش از 3 دفعه تا الان روی درجه سختی ELITE KZ2 رو تمام کردم هیچ مشکلی باهاش نداشتم .

این جدیده رو هم که تریلرش رو میدیم انقدر دیگه که بچه ها میگن شور نیست که یه دفعه بشه COD .

یک گزینه دیگه خوبی KZ ها این هستش که تو آپشن میشه سنس رو مشخص کرد.

من نظرم رو گفتم ولی شما داری تحمیل میکنی نظرت رو . :d
شما با آنالوگ کشتی میگرفتی تا یه تیر درست شلیک کنی ، چه دخلی به من داره ؟ :d شما میگی زیبا نبود چون نتونستی باهاش ارتباط برقرار کنی ، غیر از اینه ؟ برای همینم اکثرا تو آخر جدول بودی .
من گفتم نظر شما محترم

ولی در واقع این شما هستی که داری حرفت رو تحمیل می کنی
خود GG قبلا گفته بود مهم ترین درخواست طرفداران بازی بر طرف کردن لگ هست
شما داری می گی چون خودت با کنترل بازی خیلی حال کردی حالا بقیه هم دیگه اصلا مهم نیستن
یعنی تمامی کسانی که از GG درخواست بر طرف کردن لگ رو داشتن همه به هیچ محسوب می شن ؟؟
این شما هستی داری نظر خودت رو تحمیل می کنی :d
توی خود فروم killzone این بحث لگ بارها مطرح شد یعنی همه اون Gamer ها نفهمند هستند فقط شما می دونی کنترل باید چه طوری باشه ؟؟

وقتی می گم کشتی با آنالوگ مقایسه هست در مورد تفاوتی که بین Killzone2 و Bad Company2 و MW2 وجود داره
در مقایسه با اون دوتا بازی دیگه واقعا کنترل killzone2 گاهی اوقات مثل کشتی گرفتن بود :) البته هر جور دوست داری می تونی این مثال رو تفسیر کنی چون من برای تشخیص سطح درک دیگران اینجا پست نمی دم فقط نظرم رو می گم

مهم تر از همه اینها طبق گفته GG این لگ از اول هم قرار نبود وجود داشته باشه به خاطر طولانی شدن مدت ساخت و پیچیده شدن مراحل تولید به دلایل مختلف مثل باگ ها و عدم بهینه سازی کد های موتور بازی این لگ به وجود اومده

حالا شما داری سنگ لگ رو به سینه می زنی به من ربطی نداره چون این لگ اصلا قرار نبود وجود داشته باشه :>
اتفاقا زیبایی شاتگانش به همین بود ! شما اگه میرفتی جلوی دشمن تیر اولت خطا میرفت کارت تموم بود ! حتما Modern Camper خوبه که اصالت شاتگان رو برده بود زیر سوال ! آره ؟! :d لگدی که شاتگانش داشت ، تاخیری که بخاطر پر کردن اسلحه داشت ، همه ی اینا بازی رو حرفه ای کرده بود .
در مورد اسنابپ ، فکر میکنی خیلی هنره مثل COD شصت مبارک رو فشار بدی رو L3 تا دوربین نلرزه ؟! :d اصلا هم موشن کنترلش لگ نداشت ! این همه آدم اسنایپر میشن ، مشکلی ندارن . بعد شما میگی مشکل داره ؟
بحث لگ چه ربطی به پر کردن یا لگد اسلحه داره ؟ لگ کنترل چه ربطی به می تونه به Reload کردن شاتگان داشته باشه ؟
من که نمی دونم اگه خودت می دونی لطفا بگو ... چون تا جایی که یادم میاد من راجع به 210ms لگ کنترل صحبت کردم نه سرعت پر کردن اسلحه :-/
انیمیشن فوقالعاده زیبای پر کردن اسلحه اگه باعث حرفه ای شدن بازی می شه ربطش به لگ کنترل معلوم نیست

COD به غیر از L3 هم Qick scoop هم Aiming Assist داشت که من هم نگفتم خوب بوده چون باز هم به لگ کنترل ربطی نداره
اصلا هم موشن کنترلش لگ نداشت ! این همه آدم اسنایپر میشن ، مشکلی ندارن . بعد شما میگی مشکل داره ؟
تمام کنترل بازی لگ داشت .. چرخوندن دوربین .. شلیک اسلحه ها .. کنترل بازی لگ کلی داشت
این همه آدم اسنایپر میشن ، مشکلی ندارن
این همه آدم از GG خواستن تا لگ رو کم کنه ... پس مشکل داشتن که GG مجبور به این کار شده
GG
که بی کار نیست تغییری تو بازی ایجاد کنه بعدا بهش گیر بدن
خود GG هم گفته کم کردن لگ درخواست فن های بازی بوده
:d واقعا مسخره است ! حرف من کجاش ناراحت کنندست مگه به مقدسات توهین کردم ؟!
بازم این مشکل شماست که با کنترل بازی نتونستی خوب ارتباط برقرار کنی . من و خیلی های دیگه نه تنها اعصابمون خورد نمیشد بلکه از همه چی لذت میبردیم . تیر زدن ، راه رفتن ، خشاب عوض کردن ، Aiming ، همه چی ! هنوزم عاشق کنترل سنگینش هستم . مثل بعضی ها هم نیستم وقتی به خاطر این چرندیات ( لگ ) امتیاز کم گرفت بازی رو تحریم کنم . lol :d
نه خیر حرف شما مسخره اس تاپیک هایی که در مورد لگ توی فروم Killzone زده شده
و اون همه آدم که نتونستن با لگ کنترل بازی ارتباط برقرار کنن همه به هیچ حساب نمی شن ؟!!
شما فقط خودتون می بینید که مثلا با لگ کنترل بازی ارتباط بر قرار کردین :d با تیر زدن لگ دار :d Aiming لگ دار :d حرکت کردن لگ دار :)
و کنترل لگ سنگین دار :))
( خشاب عوض کردن انیمیشن هست )

مثل بعضی ها هم نیستم وقتی به خاطر این چرندیات ( لگ ) امتیاز کم گرفت بازی رو تحریم کنم .
عزیز من شما می دونید لگ استانداردش باید چه قدر باشه ؟
فرض کن GT5 لگ کنترل 210ms داشت اون وقت بازی کردن غیر ممکن میشد
سازنده های NFS:hp کلی کار کردن تا لگ کنترل رو به حداقل برسونن توی یه مصاحبه گفتن

این لگ غیر طبیعی هست چون حرکات که می خواین توی بازی انجام بدین باید با حداقل تاخیر روی صفحه مانیتور یا Tv به نمایش در بیاد

همون طور که قبلا هم گفتم این لگ اصلا قرار نبود توی بازی وجود داشته باشه
اینکه نشونه سُر میخورد لگه ؟! عجــب ! معنی لگ هم فهمیدیم .
بله لگ بود توی ویدئویی که Eurogamer آنالیز کرده بود کاملا مشخص بود :)

برای همینم اکثرا تو آخر جدول بودی .
ما اخر جدول ... من از بازی کردن لذت می برم ... همیشه تلاش می کنم بهتر بازی کنم و از خود بازی لذت ببرم

مثلا اگه اول بشم بهم چیزی جایزه می دن خونه یا ماشین می دن
اگه برای شما طور دیگه ای هست و برای اول شدن چیز خاصی بدست اوردی به ما هم بگو ;)
مهم لذت و سرگرمی هست ... برای سرگرمی بازی می کنم و بازی مهم ترین دغدغه زندگیم نیست :)

آخرین ویرایش:
دوستاني كه ميگن سنگين بودن خوب نيست به اين نكته توجه كنن كه اسلحه اي مثل شاتگات حدودا 4-5 كيلو وزنشه ، كه 100% نميشه به سرعت دسته بيل اينور اونورش كرد :d حالا سلاح هاي ديگه بماند !!!

لگ بود يا كاره خودشون بود يا هرچيز ديگه ، خيلي خوش ساخت از آب درومده بود !!!

به نظر من كيلزون 2 يه نوعي انقلاب بود تو اول شخص‌ ، بايد سنگيني خودشونو حفظ كنن نرن به كپي كردن از بقيه بازيا رو بيارن . نشه مثل جريان اون كلاغه كه اومد را رفتنه كپكو ياد بگيره مال خودشم يادش رفت !!!

دوستاني كه ميگن سنگين بودن خوب نيست به اين نكته توجه كنن كه اسلحه اي مثل شاتگات حدودا 4-5 كيلو وزنشه ، كه 100% نميشه به سرعت دسته بيل اينور اونورش كرد :d حالا سلاح هاي ديگه بماند !!!

لگ بود يا كاره خودشون بود يا هرچيز ديگه ، خيلي خوش ساخت از آب درومده بود !!!

به نظر من كيلزون 2 يه نوعي انقلاب بود تو اول شخص‌ ، بايد سنگيني خودشونو حفظ كنن نرن به كپي كردن از بقيه بازيا رو بيارن . نشه مثل جريان اون كلاغه كه اومد را رفتنه كپكو ياد بگيره مال خودشم يادش رفت !!!
تایید میشه:-bd
بعلاوه خیلی ها مشکل از خودشونه. بازیکن حرفه ای نیستن:baby: فکر میکنن بازی مشکل داره
آقاجون وقتی نمیتونید نشونه اسلحه رو بندازی روی هدفت چرا ایراد بیخودی از گیم پلی میگیری؟
آخه بعضی ها عادت کردن به بازیهایی مثه MW که یارو رو با شاتگان نزده میمیره

من دارم نظر خودم رو میگم ، کنترل KZ 2 رو میپسندم . یاروگیمر هر چی میخواد بگه به من ربطی نداره ... به من ربطی نداره کی میره تو فروم Killzone.com انتقاد میکنه . نظر من همینه که هست ، بلکه نظر خیلی های دیگه هم هست . ولی شما نمیتونی بگی کنترلش اعصاب خورد کنه ، مشکل داره ، باید بگی من مشکل دارم باهاش !
وقتی داری از جانب خودت حرف میزنی باید لطف کنی جای تمام حروفی که قرمز کردم بذاری " م " ... چون من مثل شما با بازی اینطوری درگیر نبودم .
مهم لذت و سرگرمی هست ... برای سرگرمی بازی می کنم و بازی مهم ترین دغدغه زندگیم نیست :)
اتفاقا من هم بازی رو برای سرگرمی میکنم و اصلا دوست ندارن وقتم سر بحثی که فایده نداره تلف بشه !
برای بار آخر میگم . من نطرم همینه ، بیخودی هم نیا 20 خط بنویس وقت خودت هم تلف کن . واسه من 1000 تا سایتم بیاری که کنترلش رو نقد کرده باشن ، حرف من همینه تغییر نمیکنه . پس دیگه کشش نده .

• Like
Reactions: aidin0000

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or