βehdad
کاربر سایت
برو یوت.وب ببین بعضی هاش یه جایی هست که نمیتونی ببینی باید با RPG شانسی بزنیبچه ها من تو این موندم چه کنم ؟ :d
برو یوت.وب ببین بعضی هاش یه جایی هست که نمیتونی ببینی باید با RPG شانسی بزنیبچه ها من تو این موندم چه کنم ؟ :d
Completist - Destroy everything on the MAWLR
Destroyed every destructible weapon on the MAWLR while on foot and on the Intruder
متن پنهان:
باید تمام 3 مرحله MAWLR و Freight Elevator وAshen Skies از چپتر The Reckoning را نابود کنید منظور همون رباتی هستش که در بازی میبینین .
این دو تا تروفی که نگرفتی جز سخترین ها هستن که دقت زیادی می خوان.بچه ها این یکی چی؟ :d
اون کاری که توضیح دادید رو کردم ولی نشد !
ممنون
دوستان میشه یکی دقیق این تروفی رو توضیح بده من هرکاری میکنم نمیده؟؟؟؟؟؟ البته قبل از خرابی PSN
Turf War - Capture a Tactical Spawn Point
Captured a Tactical Spawn Point for the first time
وقتی در بازی هستین در بخش آنلاین در یکی از بخش های مثل Warzone و Operations فقط با گرفتن کلاس تکتیکال در نقشه محلی مشخص میشه که با کپچر کردن یکی از انها این تروفی رو دریافت میکنید فقط در مد Guerrilla Warfare این محل ها وجود ندارند برای کپچر کردن یا گرفتن.
مرسی نمیدونستم باید tactical رو انتخاب کنمعزیز از این راحت تر چی میخوای فقط کافیه یکی از مود های Warzone یا Operations رو انتخاب کنی و بازی رو شروع در بخش انتخاب کلاس برای بازی کن که چی بشی امدادگر یا .... tactical رو انتخاب کن حالا یکی از مشخصه های tactical این هستش که شما میتونی یک بخش هایی رو کپچر کنی که افرادت از اون جا بیان وقتی مردن یا خواستن بازی رو شروع کنن در نقشه مشخص هستش یک دونه رو انجام بدی و کپچر کنی میگیری .
سلام ..سلام دوستان من بدجوری سر این تروفی گیر کردم ... هر چی دشمن پیاده میکشم 40 تا نمیشه ؟؟!!!
Mopping Up - Kill 40 Helghast foot soldiers
لطفا راهنمایی کنید ... مرسی .
سلام ..
در قسمت ساحل 40 سرباز پیاده را بکشید .
باید توی اون چپتری که با تانک هستی لب دریاچه یا همون آب هستی سرباز هایی که میان بکشی که 40 تا هستن.
مشکلم اینجاست که هر چند تا میکشم 40 تا نمیشن ؟؟؟؟:-o نمیدونم بقیه کجان؟
:d... بازیتون ناقص هستش لابد :d..
خب با دقت یدفعه دیگه برین چپتر رو حتما پیدا میشن ..
جفتشون مثل آب خوردنن ! تو يوتوب دومي رو سرچ كني راهنماييش هست !آقا همین الان این تروفی رو گرفتم .....
Mopping Up - Kill 40 Helghast foot soldiers
یعنی کلا 40 نفر سرباز پیاده رو باید کشت که ممکنه با 3 بار رفتن این لول این تروفی باز میشه .....
---------- نوشته در 09:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:23 PM ارسال شده بود ----------
سلام دوستان عزیز ... من تو این دوتا تروفی موندم .... ( اگر این دو تا رو بگیرم پلات کردم :d)
1-
Victory - Complete Campaign on Elite
Completed every mission on Elite difficulty
2-
Completist - Destroy everything on the MAWLR
البته بیشتر توی دومی گیر کردم .... لطفا راهنمایی کنید مرسی....
جفتشون مثل آب خوردنن ! تو يوتوب دومي رو سرچ كني راهنماييش هست !