شایعه KILLZONE 3 SplitScreen CONFIRMED ؟

• Thread starter Thread starter M4ST3R
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

M4ST3R

کاربر سایت
بر طبق تصویری که از Preview Code عنوان KZ3 منتشر شده است میتوان نوید وجود یکی از قابلیت هایی را داد که پیش از این در KZ2 شاهد آن نبودیم. Co-Op - Split/Screen در Killzone 3 ؟

با نگاه به تصویر بالا مشخص است که اپشن coop splitscreen در بازی وجود خواهد داشت اما اینکه ایا این بخش فقط در قسمت آنلاین، آفلاین یا هر دو قابل استفاده باشد هنوز مشخص نیست و برای تایید کردن آن خیلی زود است.

همه ما میدانیم که کم کم اطلاعات بیشتری از آپشن های KZ3 , این مقوله و. . . در اختیارمان قرار خواهد گرفت.

در ضمن اولین تصویری که از بخش کمپین و نمایش یکی از Boss Battle های بازی لیک شده است را در زیر مشاهده خواهید کرد: (Preview Code

SHADOW OF THE COLOSSUS combined with Killzone !!!

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Ἁlireza
این چه سایتیه که کویت *****ش کرده ؟ :d
میشه عکس های پست اول رو یک جای دیگه آپ کنید ما هم ببینیم؟ :d
یک آپلودر بده که برای کویت خیلتر نباشه تا برات آپ کنم :d

ویدئو 10 دقیقه ای جدیدی از بازی بیرون اومده که همین باسی که عکس رو بالا گذاشتم رو نشون میده، قابل توصیف نیست، گرافیک، گیم پلی، صداگزاری همه و همه در بالاترین حد ممکن. تکسچر ها و شلوغی محیط تو این کلیپ باور نکردنیه!!!!!!!!!!!!!!!!!
به قول یکی از افردا تجربه کننده بازی : Killzone 3 Destroys Reach And Black Ops

به این تاپیک ربطی نداره ولی توی تلویزیون معمولی هم Split Screen اینجوری میشه؟ یعنی بالا پایین میشن؟
دو نفر اومدن خونمون وقتی دیدن دارم RE5 به این صورت بازی میکنم خندیدن و شروع به چرت و پرت گفتن کردن ( کلی هم زدن تو سر LCDم )
بعد ادعا کردن که وقتی اونا با تلویزیون معمولی بازی کردن ( همین لامپی ها ) اینجوری نشده و مشکل از تلویزیون ماست!!

به این تاپیک ربطی نداره ولی توی تلویزیون معمولی هم Split Screen اینجوری میشه؟ یعنی بالا پایین میشن؟
دو نفر اومدن خونمون وقتی دیدن دارم RE5 به این صورت بازی میکنم خندیدن و شروع به چرت و پرت گفتن کردن ( کلی هم زدن تو سر LCDم )
بعد ادعا کردن که وقتی اونا با تلویزیون معمولی بازی کردن ( همین لامپی ها ) اینجوری نشده و مشکل از تلویزیون ماست!!
بله دوست عزیز، SS مربوط میشه به خود بازی و به TV ربطی نداره، اون دو نفر احتمالاً میخواستن باهات شوخی کنن.

الان منم میگم مال من به صورت کامل بود بهم گیر ندیدا :d همه ی عکس هایی که دیدم از RE5 به صورت SS یک قسمت هایی از صفحه سیاه بود ولی وقتی خودم بازیش رو گرفتم اینجوری نبود! :d (حتی توی دمو هم به صورت کامل بود :d ) اگرم فکر میکنید خالی میبندم میتونم از TV عکس بگیرم :d

ویرایش :
نمی دونم یا من منظور شما رو بد گرفتم یا شما منظورم رو بد گرفتید :d
منظور شما اینه که وقتی صفحه 2 تیکه میشه یک قسمتاییش سیاه میشه دیگه؟ یکی بالا سمت چپ و یکی پایین سمت راست هست دیگه ؟ :d (این وسط قسمتی از صفحه خالی میمونه!) ولی من که بازی کردم کامل بود صفحه یعنی صغحه از وسط نصف شده بود و جای خالی نداشت :d
البته منم تلوزیونم قدیمی بوده و LCD نبود :d

ویرایش 2 :

آها خوب بالاخره تونستم عکس ها رو ببینم! به نظر منم مثل بقیه ی بازی های باید به صورت افقی میبود! :d اینجوری سخته به نظرم! و اگر هم تصویر اون بخش های سیاه رو نداشت بهتر بود :d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Ἁlireza
الان منم میگم مال من به صورت کامل بود بهم گیر ندیدا :d همه ی عکس هایی که دیدم از RE5 به صورت SS یک قسمت هایی از صفحه سیاه بود ولی وقتی خودم بازیش رو گرفتم اینجوری نبود! :d (حتی توی دمو هم به صورت کامل بود :d ) اگرم فکر میکنید خالی میبندم میتونم از TV عکس بگیرم :d
الان جدی بود دیگه:-/
پس تلویزیون تا تلویزیون فرق میکنه؟!#:-s

بابا من خودم خود بازی و دمو رو COOP رفتم تصویر دوتا بود بالا پایین، عجیبه :d

ویرایش :
نمی دونم یا من منظور شما رو بد گرفتم یا شما منظورم رو بد گرفتید :d
منظور شما اینه که وقتی صفحه 2 تیکه میشه یک قسمتاییش سیاه میشه دیگه؟ یکی بالا سمت چپ و یکی پایین سمت راست هست دیگه ؟ :d (این وسط قسمتی از صفحه خالی میمونه!) ولی من که بازی کردم کامل بود صفحه یعنی صغحه از وسط نصف شده بود و جای خالی نداشت :d
البته منم تلوزیونم قدیمی بوده و LCD نبود :d
شاید تو رزولوشن پایین تلوزیون های معمولی تصویر اینطور بنظر بیاد :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or