Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها ببخشید مزاحمتون میشم ولی اینجا تاپیک مخصوص کلن شماس ؟! :biggrin1: پس ما چرا تاپیک نداریم !

آرش دیشب میثم کلی شاکی شده بود 1 ماه بود آن نشده بودم ! در ضمن چرا شما اینقدر علاقه دارین با ما بازی کنین ؟ :biggrin1: میثم اعصاب نداره یوهو با RPG میاد همه رو میترکونه :biggrin1:

بازم شرمنده مزاحمتون شدیم ! :love:

بچه ها ببخشید مزاحمتون میشم ولی اینجا تاپیک مخصوص کلن شماس ؟! :biggrin1: پس ما چرا تاپیک نداریم !

آرش دیشب میثم کلی شاکی شده بود 1 ماه بود آن نشده بودم ! در ضمن چرا شما اینقدر علاقه دارین با ما بازی کنین ؟ :biggrin1: میثم اعصاب نداره یوهو با RPG میاد همه رو میترکونه :biggrin1:

بازم شرمنده مزاحمتون شدیم ! :love:

این حرفا چیه نوید جان . اینجا آره از عنوانش معلومه دیگه :دی
این تاپیک بعد از 3 روز از Release بازی زده شد از اون موقع هم فعاله ولی خوب تازه به دوران رسیدن بد چیزیه .
نوید جان کسی مشتاق نیست بازی کنه آخه این آقا هی میگه چمیدونم شما خرگوشید و بازی ندارید و اینا منم گفتم اگر انقدر مطمئنی میتونیم مسابقه بدیم اتفاقا خیلی مشتاق نیستیم چون هم امشب هم فردا شب 2 تا مسابقه داریم :دی

این حرفا چیه :دی میدونستم ناراحت نمیشی . :smile: اینجا هیچکس کوچیک و بزرگ نیست . همه یه جورن :دی کیارش تو هر شب میای دیگه یعنی مسابقه میزارم روی تو حساب کنم دیگه چون اگر نیای باید مثلا اگر کس دیگه نباشه با یه یار کمتر بازی کنیم . چون اصلان و امیر که هر شب میان منم میام گفتم اگر تو هم مشکلی نداری که همین جوری ثابت بمونیم فعلا .
قربانت .
من که فعلا کار و زندگی ندارم. فقط ساعت بازی هارو زود تر کنی من نمیتونم بیام چون هر روز تمرین دارم (فوتبال) دیر ترشم کنی میتونم باهاتون حرف بزنم چون مامان بابا خواهر برادر خوابن بیچاره ها
هد ست هم خریدم فعلا تو شارژ. موتورولا میخوره دیگه؟
ممکنه هفته دیکه یه 3 یا 4 روزی برم شمال حتما قبلش ازت مرخصی میگیرم:biggrin1:

من که فعلا کار و زندگی ندارم. فقط ساعت بازی هارو زود تر کنی من نمیتونم بیام چون هر روز تمرین دارم (فوتبال) دیر ترشم کنی میتونم باهاتون حرف بزنم چون مامان بابا خواهر برادر خوابن بیچاره ها
هد ست هم خریدم فعلا تو شارژ. موتورولا میخوره دیگه؟
ممکنه هفته دیکه یه 3 یا 4 روزی برم شمال حتما قبلش ازت مرخصی میگیرم:biggrin1:
کیارش تمام مسابقه ساعت 9 شب به بعد تا 12 ه . نه زوده نه دیر . ما دیشب ساعت 30 : 1 مسابقه دادیم ولی سعی می کنم دیگه انقدر دیر نشه .
موتورولا نمیدونم مدلش رو دقیق بگو سرچ کنم ببینم میخوره یا نه Jabra میخریدی دیگه :دی
شمال برو من 5 شنبه که کنکور آزاد دادم خودم دارم میرم 20 روز کیش :دی موندم کلن چیکار کنم .

کیارش تمام مسابقه ساعت 9 شب به بعد تا 12 ه . نه زوده نه دیر . ما دیشب ساعت 30 : 1 مسابقه دادیم ولی سعی می کنم دیگه انقدر دیر نشه .
موتورولا نمیدونم مدلش رو دقیق بگو سرچ کنم ببینم میخوره یا نه Jabra میخریدی دیگه :دی
شمال برو من 5 شنبه که کنکور آزاد دادم خودم دارم میرم 20 روز کیش :دی موندم کلن چیکار کنم .
آرش جان وصلش کردم

آخرین ویرایش:
خوبه دیگه باعث میشه که ما بیشتر بتونیم تمرین کنیم:biggrin1: 20 روز هم 20 روز هستش:biggrin1:
H500 motorola

راستی بله این دو مدل H500 هم میخوره خیالت راحت باشه.
H500 v1.2H500 v2.0 (interference with controller causing it to freeze and require a system restart)

مرسی آرش
کلی حال کردم هرچند یک دقیقه هم نمیتونستم زنده بمانم :دی از کیارش عزیز هم ممنون هم خیلی خوب بازی میکرد هم هوامو داشت :دی
یه چند بار شانسی آرشو نفله کردم حال کردم :دی
در کل از همه ممنون امشب در این افسردگی یه حالی بهم دادید :دی

مرسی آرش
کلی حال کردم هرچند یک دقیقه هم نمیتونستم زنده بمانم :دی از کیارش عزیز هم ممنون هم خیلی خوب بازی میکرد هم هوامو داشت :دی
به من هم خوش گذشت. قابلی نداشت میثم جان. وظیفمه دکی ام دیگه. بازم بیا بازی کنیم. البته من کاره ای نیستم.
راستی صدام بچه ها خوب میومد؟
آرش آخرش که رفتیم با خارجی ها یارو یا اسکیت بازی میکرد یا تله پورت میشد انقدر لگ داشتم دیگه گذاشتم رفتم. این ماه باید 256 بگیرم نمیشه اصلا

آخرین ویرایش:
Lord Anubis ظهور میکند! lol
:biggrin1:
....................
آرش من بعنوان یک nOoBz خالص و از نوع خرگوشی!! پیشنهاد میکنم در تورنمنت ها شرکت کنیم... معروف هم میشیم :)

آقا منم کابل خریدم واسه اینترنت PS3 بالاخره بعد از غیبت صغری از فردا میام
امیر بیا فقط با خودت لگ نیار :دی
مرسی آرش
قربون تو میثم خیلی حال دادی افتخار دادی همه چی کلا :دی
شانسی نبود زدی ترکوندی ما رو دیشب :دی بازم بیا میثم اگر مسابقه نداشته باشیم هر شب اینجوری بازی می کنیم .
Lord Anubis ظهور میکند! lol
:biggrin1:
....................
آرش من بعنوان یک nOoBz خالص و از نوع خرگوشی!! پیشنهاد میکنم در تورنمنت ها شرکت کنیم... معروف هم میشیم :)
من به عنوان لیدر یک مشت وحشی با این نظریه مخالفم البته معروف که میشیم ولی برابر با نابودیمون هم میشه .
تورنومنت ها واقعا مزخرفه الان دلیلشو بهت میگم . تو به عنوان ورودی و ثبت نام تو اون تورنمنت مثلا 10 والور میدی اینو که میدی تو این تورنمنت 8 تا کلن هست که جایزه تیم دوم 40 والوره یعنی فقط اگر 4 تا بازیو ببری فقط 30 تا والور میبری . یا یه جا دیگه اگر 10 تا والور ورودی بدی 4 تا تیم باشند جایزه تیم اول 16 تا والوره پس عملا کاریست بی خاصیت :دی
دیشب که دو تا مسابقه داشتم جفتش Waiting For Respond بود که جواب ندادن احتمالا کلن فعالی نبودن . من دوباره امشب واسه 10 با یه کلن قوی میزارم که احتمال اینکه جواب بدن زیاد باشه .

امیر بیا فقط با خودت لگ نیار :دی

قربون تو میثم خیلی حال دادی افتخار دادی همه چی کلا :دی
شانسی نبود زدی ترکوندی ما رو دیشب :دی بازم بیا میثم اگر مسابقه نداشته باشیم هر شب اینجوری بازی می کنیم .

من به عنوان لیدر یک مشت وحشی با این نظریه مخالفم البته معروف که میشیم ولی برابر با نابودیمون هم میشه .
تورنومنت ها واقعا مزخرفه الان دلیلشو بهت میگم . تو به عنوان ورودی و ثبت نام تو اون تورنمنت مثلا 10 والور میدی اینو که میدی تو این تورنمنت 8 تا کلن هست که جایزه تیم دوم 40 والوره یعنی فقط اگر 4 تا بازیو ببری فقط 30 تا والور میبری . یا یه جا دیگه اگر 10 تا والور ورودی بدی 4 تا تیم باشند جایزه تیم اول 16 تا والوره پس عملا کاریست بی خاصیت :دی
دیشب که دو تا مسابقه داشتم جفتش Waiting For Respond بود که جواب ندادن احتمالا کلن فعالی نبودن . من دوباره امشب واسه 10 با یه کلن قوی میزارم که احتمال اینکه جواب بدن زیاد باشه .
البته داشتم تو سایت کیلزون ول میچرخیدم تورنمنت هایی بودن که جایزه شون زیاد بود ولی خوب ورودیش هم خیلی زیاد بود به بودجه ی ما نمیرسید.

ارش شما مسابقات میزاری به هیشکی نمیگی تورنمت هم شرکت نمیکنی بعد توقع داری هر شب بچه ها جمع بشن .برای من که زیاد نمیام بازی کردن 4-4 تو یه مپ خیلی تکراری شده یه انرژی دوباره ای به کلن بده و بچه ها رو جمع کنیم بریم مسابقه و تورنمنت;)

Clan Banner

درود
اول و آخر این پست باید از دوستای خوبم تشکر کنم لپشونو ببوسم :دی که واقعا برای کلن و من و همه زحمت کشیدند وقت گذاشتند و این بنر ها رو طراحی کردند .
اینا رو میلاد عزیز ( sm4 ) و مهدی عزیز ( Avenger ) و امیر حسین عزیز که واقعا از اول شکل گرفتن کلن برامون بنر درست کرد اون بنر عید نوروز و اینا :دی ( ‏Insomniac )
من همه بنر هایی که عزیزان درست کردن به ترتیب میزارم تا ببینید و انتخابش با خودتون .

1246164028.jpg

1246122435.jpg

1246250575.jpg

1246248865.jpg

1246271598.jpg

358t2ue3214wl3gzrssh.jpg

1246325929.jpg

1246326420.jpg

نظر من روی دو تا پایینی هاست ولی هر چی جمع بگه :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟