Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
امیر جون . من چرا باید از کسی که تو کلن ما نیست و اون جوری راکت میزد طرفداری کنم آخه :دی
حالا نمیتونست ما رو معمولی بکشه رفت راکت برداشت :دی تو ناراحت نشو .
خوب یه ذره خیالم راحت شد . البته ما دوست داریم این 4 5 نفری که مرتب میایم و هماهنگ هستیم بیشتر به هم فکر کنیم تا خودمون .
راستی بچه ها میدونستید که کلن اول فقط 5 تا عضو داره ؟ ! :دی
واسه همین تیم مسابقات ما هم معلومه دیگه چون از 14 نفر فقط 4 نفر میان :دی بقیه یا 3 ماهه اصلا On نشدن یا 1 ماهه یا On میشن Killzone 2 بازی نمی کنن یا PS3 میفروشن یا بازی میفروشن و اینا :دی
از این لحاظ هم خیالم راحت شد که همین 4 5 نفر بسیم :دی

شما این مپ Radec Academy رو داغون کردین بابا بسه حالم بهم خورد:sick: به خدا مپ های دیگه هم هست.کلن به نظرم دوباره عضو گیری کنه بریم تو کار مسابقات;)

این دو سه ماهه ها رو با من بودا :دی
آره با خودت بودم :دی مثل تو کم نیست :دی
شما این مپ Radec Academy رو داغون کردین بابا بسه حالم بهم خورد:sick: به خدا مپ های دیگه هم هست.کلن به نظرم دوباره عضو گیری کنه بریم تو کار مسابقات;)
حسام جان بازیکن نیستش یعنی بازیکن حرفه ای که در اختیار کلن باشه نیست که من بخوام دوباره عضو بگیرم . بچه ها به غیر از اصلان و امیر و من و کیارش اصلا نمیان . رضا و محسن که نیستن و اینا . ما 4 تا هم که هر شب میایم مسابقه ای باشه میدیم و اینا :دی .
البته اشکالی نداره کسی نیاد ولی خوب تیم مسابقه قطعا اونایی هستن که هر شب میان از اول هر شب میان و خوب واقعا رنکشون هم خوبه . :smile:
Radec Academy هم با توجه به تعداد انتخاب شده و اینکه مپ مسابقه ها این مپ هست .

آرش اون بالای عکست چیه نوشتی leader of wild players ؟؟
امشب هم بد نبود ولی خیلی لگ داشتم قبلش خوب بود مثل اینکه با تو اینترنتت مشکل دارم . قابل توجه استاد بزرگوار امیر جان که مسئول ارشاد منه:امشب کم مردم هم اندازه ی تو تقریبا به جز دست اول که اونم به خاطر لگ بود که رفتم اومدم درست شد. کیسه خون هم انداختم. زیاد هم زنده کردم. آرش من و تو مثل اینکه همیشه اول بازی باید جلوی در بیس هامون هد شات شیم :cheesygri. جالب اینجاس جفتمونم هد شات میشیم.
راستی پس چرا هیچکس نمیاد؟ حسام جان هم که یه دست بیشتر نبود

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها من اومدم بدون killzone آخه ما بيت را عوض نموديم منم kz رو فروختم كه يك uc بگيرم هنوز وقت نكردم سرم شلوغه! سعي ميكنم زودتر بيام!
بعدشم شما الكي هي ميگيد مسابقه ميديم ولي هيچكاري نميكنيد...
آرش يه زماني بازي هارو بزايد كه منم بتونم بيام مثلا ساعت 2 بعد از ظهر :cheesygri

سلام
امشبم که مسابقه دادیم ساعت 1:30 نصفه شب:biggrin1:(خدا بگم آرش چی کارت نکنه)
تازه آقا وسط مسابقه برای من MSG میده میگه وحشی:biggrin1: ... آخه دولوسته !!؟
ولی عجب حالی داد ... دم اصلانم ویژ
البته آرش با این که تو از بیرون داشتی نگاه در می کردی بازم خوب بود (خوابیده بودی تخمه میخوردی :cheesygri :confused:)
آرش خودت زحمت replay رو بکش .. مرسی.

--------------------------------

در مورد تو هم کیارش بگم که آره نسبت به دیشب واقعا بهتر بودی;)

داداش اینو بهت بگم عددی نیستی که بخوای به ما درس بدی در ثانی تو توی زمین رادک راه خودتم نمی تونی بری حالا اومدی واسه ما .....

من فقط نمیدونم این محسن و رضا کجان . من خیلی سعی می کنم با این تیم میثم اینا یه مسابقه بزارم ولی هی طفره میره :دی
میگه نمیدونم از امیر خوشم نمیاد اون شب بهم فحش داد و اینا . البته بچه ها یه چیز رو هم بگم اون شب اول اصلان از طرف ما نارنجک انداز برداشت که دیگه حالا مهم نیست .
سعی میکنم امشب یه Match بزارم یه درس حسابی بهشون بدیم . به احتمال زیاد 4 به 4 بازی کنیم که تیممون میشه من و امیر و اصلان و کیارش . چون دقیقا همینا Online میشیم .
شب ساعت 9 به بعد این 3 تا که گفتم تو PSN باشند .
داداش اینو بهت بگم عددی نیستی که بخوای به ما درس بدی در ثانی تو توی زمین رادک راه خودتم نمی تونی بری حالا اومدی واسه ما .....

آرش اون بالای عکست چیه نوشتی leader of wild players ؟؟
امشب هم بد نبود ولی خیلی لگ داشتم قبلش خوب بود مثل اینکه با تو اینترنتت مشکل دارم . قابل توجه استاد بزرگوار امیر جان که مسئول ارشاد منه:امشب کم مردم هم اندازه ی تو تقریبا به جز دست اول که اونم به خاطر لگ بود که رفتم اومدم درست شد. کیسه خون هم انداختم. زیاد هم زنده کردم. آرش من و تو مثل اینکه همیشه اول بازی باید جلوی در بیس هامون هد شات شیم :cheesygri. جالب اینجاس جفتمونم هد شات میشیم.
راستی پس چرا هیچکس نمیاد؟ حسام جان هم که یه دست بیشتر نبود
آره دیگه یعنی لیدر چند تا آدم وحشی :دی اصلان و امیر :دی اصلان که اگر 20 روز دیگه هم بازی کنه میره تو 100 تا امیر هم 1 ماه بازی کنه همینطور واقعا خیلی خوبه اگر بتونن ادامه بدن منم در کنارشون هستم احساس امنیت کنن :دی تو هم بیا ما رو خوب کن :دی .
آره من و تو اولش هدشات میشیم ولی مهم بعدشه :دی
راجع به اومدن یا نیومدن بهتم گفتم که کلن اول دنیا فقط 5 نفره تیم مسابقه منم 4 تا 6 نفره . اگر هم نخواستیم مسابقه بدیم یا با ایرانیای دیگه Match میسازیم یا میریم این اجنبی ها رو قتل عام می کنیم :دی .
سلام بچه ها من اومدم بدون killzone آخه ما بيت را عوض نموديم منم kz رو فروختم كه يك uc بگيرم هنوز وقت نكردم سرم شلوغه! سعي ميكنم زودتر بيام!
بعدشم شما الكي هي ميگيد مسابقه ميديم ولي هيچكاري نميكنيد...
آرش يه زماني بازي هارو بزايد كه منم بتونم بيام مثلا ساعت 2 بعد از ظهر :cheesygri
به به محسن :دی خو من چیکار کنم رفتی پیش اجنبی ها :دی
ساعت مسابقه ها به وقت ایران همیشه از 9 به بعده . نمیتونم قبلش بزارم چون امیر میره سرکار . در ضمن مسابقه ها رو هم داریم میدیم تو این 2 روز 50 تا Valor گرفتیم :دی .
آرش بزار این PS3 لعنتی برسه منم میام.;)
KZ2 ریجن UC هم خریدم آمادست.
بابا برس دیگه اخه :دی تو به من قول دادی مهدی :دی
سلام
امشبم که مسابقه دادیم ساعت 1:30 نصفه شب:biggrin1:(خدا بگم آرش چی کارت نکنه)
تازه آقا وسط مسابقه برای من MSG میده میگه وحشی:biggrin1: ... آخه دولوسته !!؟
ولی عجب حالی داد ... دم اصلانم ویژ
البته آرش با این که تو از بیرون داشتی نگاه در می کردی بازم خوب بود (خوابیده بودی تخمه میخوردی :cheesygri :confused:)
آرش خودت زحمت replay رو بکش .. مرسی.

--------------------------------

در مورد تو هم کیارش بگم که آره نسبت به دیشب واقعا بهتر بودی;)

تو یکی ساکت شو میگم بیا برو بازی کن ناز میکنه ولی امیر یعنی واقعا این Killzone 2 خداست واقعا خداست . چه حالی میده از بیرون نگاه کنی بستنی میخوردم میخندیدم :دی بابا خیلی وحشید شما . وقتی میگم من سردسته یه مشت وحشیم بگو نه :دی احساس آرامش میکنم روبروی شما بازی نمی کنم :دی .
به حر حال خدایی من دارم زحمت خودمو میکشم براتون مسابقه بزارم . امشب ساعت 11 یه کلن رو اینوایت کردم یه کلن آلمانیه فرداش هم ساعت 10 یه کلن دیگه رو البته اگر چواب بدن .
به هر حال واقعا دیشب عالی بودید کلن شد 230 والوره :دی

یواش یه بار شصتت نره چشت کور بشی:evil:

به جا نیاوردم! اگر هم از بچه های کلن میثمی پس چرا میترسید مسابقه بدید .
تو این تاپیک هم یه بار دیگه ببینم از این پست ها بدی باهات برخورد میشه ها . مواظب باش .
بچه های ما امادن با کلن شما مسابقه بدن البته اگر کلنتون والور داشته باشه .
البته من نه PS3 میبینم در بساط شما و نه PSN ID . خودت رو معرفی هم میکردی بد نبود .

آخرین ویرایش:
2wfpu6b.png
......

اگه حرفی برا گفتن نداری بیخود
SPAM نده!! اگه خیلی ادعات میشه درست قرار بذار و بیا تو خود بازی ثابت کن!! نه اینکه بیای اینجا برای من شاخ بشی.

بچه ها این از Replay که خواسته بودید .
http://www.killzone.com/kz/tour_round_history.psml?kz_match_id=6094899&kz_file_id=5957239
امشب ساعت 10 و 11 مسابقه داریم . ساعت 11 فکر نکنم انجام بشه چون یه جورایی انگار کلن حریف هم عضو کم داره هم مستمر بازی نمی کنن که بخوان 4 نفرشون حاظر بشن .
به هر حال ساعت 10 هم یه مسابقه با یه کلن خفن داریم 4 به 4 . کسایی که بازی می کنن هم من و اصلان و امیر و کیارش . من دیگه توصیه نمی کنم هایتا باید هر 3 تاتون ساعت 30 : 9 PSN باشید .
امیر Tactician و اصلان هم Engineer و کیارش هم Medic . من هم Tactician وایمیسم تا هر موقع امیر خواست بتونه کلاسش رو عوض کنه و اونم Engineer وایسه . اصلان یه چیزی دیشب هم بازی رو نگاه میکردم درسته ضعیف بودن ولی تو باید از روبوت هات استفاده کنی اوتنا رو تو حیاط بزار . تیمی که بتونه حیاط رو مال خودش بکنه بازی رو برده .
من دیگه توصیه نمی کنم . دیگه تا 30 : 9 تو PSN باشید . Headset ها هم آماده .

بچه ها یه چیز دیگه این صفحه Homepage کلن ما تو سایت Killzone ه . اینجا برید میتونید ببینید که چه موقع به چه کلنی مسابقه داریم .
http://www.killzone.com/kz/clan.psml?kz_clan_id=5094
هر چی اطلاعات راجه به کلن بخواید اونجا هست .
من سعی می کنم هر شب 2 تا مسابقه بزارم ساعت های 10 و 11 که نه دیر باشه و نه زود .

آخرین ویرایش:
بچه ها این از Replay که خواسته بودید .
http://www.killzone.com/kz/tour_round_history.psml?kz_match_id=6094899&kz_file_id=5957239
امشب ساعت 10 و 11 مسابقه داریم . ساعت 11 فکر نکنم انجام بشه چون یه جورایی انگار کلن حریف هم عضو کم داره هم مستمر بازی نمی کنن که بخوان 4 نفرشون حاظر بشن .
به هر حال ساعت 10 هم یه مسابقه با یه کلن خفن داریم 4 به 4 . کسایی که بازی می کنن هم من و اصلان و امیر و کیارش . من دیگه توصیه نمی کنم هایتا باید هر 3 تاتون ساعت 30 : 9 PSN باشید .
امیر Tactician و اصلان هم Engineer و کیارش هم Medic . من هم Tactician وایمیسم تا هر موقع امیر خواست بتونه کلاسش رو عوض کنه و اونم Engineer وایسه . اصلان یه چیزی دیشب هم بازی رو نگاه میکردم درسته ضعیف بودن ولی تو باید از روبوت هات استفاده کنی اوتنا رو تو حیاط بزار . تیمی که بتونه حیاط رو مال خودش بکنه بازی رو برده .
من دیگه توصیه نمی کنم . دیگه تا 30 : 9 تو PSN باشید . Headset ها هم آماده .

بچه ها یه چیز دیگه این صفحه Homepage کلن ما تو سایت Killzone ه . اینجا برید میتونید ببینید که چه موقع به چه کلنی مسابقه داریم .
http://www.killzone.com/kz/clan.psml?kz_clan_id=5094
هر چی اطلاعات راجه به کلن بخواید اونجا هست .
من سعی می کنم هر شب 2 تا مسابقه بزارم ساعت های 10 و 11 که نه دیر باشه و نه زود .
درود.
آقا آرش من دیشب کلاسم Tactician بود:biggrin1: شاتگان هم غیر فعال بود!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or