Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام سلام ! من اومدم :دی
چه خبره اینجا گفتم الان بیام ترکوندین اینجا رو ولی باید خودم بالا سرتون باشم :دی
تو این شلوغی ها منم بالاخره دستم به ADSL رسید اومدم اینجا .
4 شنبه روز قبل از کنکور من از بعد از ظهر هستم تا 9 10 شب . :دی
بیاین . امیر عجب Rank یی گرفتی پسر من رفنتم تو باقالیا :دی از عید به این ور درست و حسابی نبودم :دی

سلام سلام ! من اومدم :دی
چه خبره اینجا گفتم الان بیام ترکوندین اینجا رو ولی باید خودم بالا سرتون باشم :دی
تو این شلوغی ها منم بالاخره دستم به ADSL رسید اومدم اینجا .
4 شنبه روز قبل از کنکور من از بعد از ظهر هستم تا 9 10 شب . :دی
بیاین . امیر عجب Rank یی گرفتی پسر من رفنتم تو باقالیا :دی از عید به این ور درست و حسابی نبودم :دی

سلام آرش
بابا حیف این Rank !!! توی این 2 هفته اصلان درست نتونستم بازی کنم ... ماشاا... اینترنتمون ترکونده .. در کل یه روز نتونستن درست بازی کنم.

خداکنه زودتر ردیف بشه بابا خسته شدم

سلام به همه

دوستان یک عضو جدید وارد کلن شده ... که اسم دوستمون کیارش هستش.

من از طرف خودم بهش کبریت میگم:biggrin1:

درضمن این کنکوری ها هم که امتحانشون رو دادن تموم شد ... ببینیم از امشب کیا میان بازی میکنن.

در ضمن من و آرش جان و اصلان بچه پرو قراره یه تغییراتی در اعضای کلن انجام بدیم که البته بیشتر این زحمات و کاراش به گردن آرش میوفته(یعنی فوش هاش رو آرش میخوره:biggrin1:)

دیگه همین!!

درود !
فوش هاش رو که همیشه من خوردم چه تو بازی چه تو سایت :دی .
کنکورمو دادم من که از هفته پیش هر شب بودم . الانم میام تا دیروقت بازی کنیم .
امیرجون بیا PSN بریم بترکونیم این اجنبی ها رو مثل دیشب همش در صدر بودیم :دی .
منم به کیارش تبریک میگم البته اگر به زودی هدست نخره Kick میشه چون اجباریه .
امیر PSN بیا :دی الان :دی
راستی یه چیز دیگه امیر از این به بعد هر موقع موقع بازی شد Headset ات روشن باشه نگی شارج نداره میخوام بهت فحش بدم میخوام بتونی از خودت دفاع کنی :دی .
اصلان تو هم همینطور Headset ها آماده باشه .

آخرین ویرایش:
آرش از این به بعد راکت رو از تو بازی حذف کن.

بابا دیشب این ... زبون نفهم پدر ما رو در آوردش .

در ضمن تایم بازی رو هم کمتر کن تا زودتز تموم بشه .
دستت درست.

مرسی آرش جان، امیر جان از کبریتتون :cheesygri.
حتما تا 3 یا 4 روز دیگه هدست رو جور میکنم. 15 تومنی خوبه؟
دیشب هم خیلی حال داد. فقط یه دست من رفتم الله اکبر بگم داداشم اومد بازی کرد تیم ترکید!!!!30 نفر کشت 50 بار مرد!!!!
امشب هستید باز؟
بقیه کجان پس؟
راستی من تو کلن همکار ندارم؟ (دکی)

آخرین ویرایش:
یه چند تا نکته و بهت بگم همین اول .
Headset رو که سریع تهیه کن یه Headset خوب بخر که صداتو خوب بشنویم .
یه چیزب دیگه بازی فقط BodyCount نیست که بری کیل بگیری و اول بشی تو اصلا مسائل دیگه رو رعایت نمی کنی و با قاعده بازی نمی کنی باید با بقیه هماهنگ باشی وگرنه هیچ فایده ای نداره حالا با 100 تا اختلاف امتیاز هم اول شو .
بهتره یه کم بری تمرین کنی مودهای دیگه رو یه چیز دیگه این که تو که Medic هستی باید خیلی کمتر از بقیه بمیری و از پشت بچه ها بازی کنی . تو اصلا از کیسه های خونت استفاده نمی کنی باید اونا رو توی تمام جاهای مپ به خصوصو جاهایی که حس میکنی تراکم زیاده بریزی رو زمین . پشت سر هم .
امیدوارم اینا رو رعایت کنی . امیر گفت بیارش تو کلن اگر نتونی هماهنگ بازی کنی شرمندت میشم کیارش .

یه چند تا نکته و بهت بگم همین اول .
Headset رو که سریع تهیه کن یه Headset خوب بخر که صداتو خوب بشنویم .
یه چیزب دیگه بازی فقط BodyCount نیست که بری کیل بگیری و اول بشی تو اصلا مسائل دیگه رو رعایت نمی کنی و با قاعده بازی نمی کنی باید با بقیه هماهنگ باشی وگرنه هیچ فایده ای نداره حالا با 100 تا اختلاف امتیاز هم اول شو .
بهتره یه کم بری تمرین کنی مودهای دیگه رو یه چیز دیگه این که تو که Medic هستی باید خیلی کمتر از بقیه بمیری و از پشت بچه ها بازی کنی . تو اصلا از کیسه های خونت استفاده نمی کنی باید اونا رو توی تمام جاهای مپ به خصوصو جاهایی که حس میکنی تراکم زیاده بریزی رو زمین . پشت سر هم .
امیدوارم اینا رو رعایت کنی . امیر گفت بیارش تو کلن اگر نتونی هماهنگ بازی کنی شرمندت میشم کیارش .

خوب آرش درست میگه کیارش جان.
البته منم قبلا بهت گفتم که بازیت خوبه ولی زیاد میمیری ... سعی کن تعادل داشته باشی.
هر 25 نفر که میکشی حداقل 10 بار بمیر.
در مورد کلاست هم که آرش بهت گفت ... البته این اصلان میرزا قشنگ خان هم وقتی اینجینیر وایمسته از این ربات ها نمی کاره یادش میره:biggrin1:

خوشابحالتون:((
بالاخره یکی حرف مارو زد.
یعنی پستی نیست تو همه صفحه های این تاپیک و تاپیک مسابقه CoD4 نخونده باشم. اون موقع ها که بچه ها replay مسابقه رو میذاشتن که از بالا نشون میداد, با همین dial up میرفتم دانلود میکردم نیگا میکردم.

باز خوبه تو PS3 داری.

این CoِD4 و KillZone2 بد بازیایی هستن.

خوش باشین جوونا.

خواهشا سوال رو پاک نکنید.
خواهشا بدون تعصب بگید.بین cod4 و killzone2 کدوم یکی برای بازیه online بیشتر حال میده؟
با اینکه هیچ ربطی به تاپیک نداره ولی من خیلی زیاد COD 4 بازی کردم و واقعا فوقالعاده بود .
هنوز هم در صدر بهترین های Multiplayer ه . ولی از 4 ماه پیش منی که هر شب COD 4 بازی میکردم و COD 5 یه ساعت هم دیگه بازی نکردم چون واقعا Killzone 2 یه چیز دیگست .
این بحث جاش اینجا نیست . ادامه ندید .

با اینکه هیچ ربطی به تاپیک نداره ولی من خیلی زیاد COD 4 بازی کردم و واقعا فوقالعاده بود .
هنوز هم در صدر بهترین های Multiplayer ه . ولی از 4 ماه پیش منی که هر شب COD 4 بازی میکردم و COD 5 یه ساعت هم دیگه بازی نکردم چون واقعا Killzone 2 یه چیز دیگست .
این بحث جاش اینجا نیست . ادامه ندید .
ممنونم از شما.پس با یه چیزه معرکه ای باید طرف باشیم.

درود
دیشب یه مسابقه دادیم 2 به 2 که 2 - 5 بردیم و کلن شد 200 Valor ه .
حالا میتونیم سر بیشتر از 10 Valor مسابقه بدیم . قرار بود امیر و اصلان با هم باشن و من نگاه کنم که امیر از دادن مسابفه سر باز زد :دی و تنبیه خواهد شد :دی .
اینم Replay بازی دیشب :
http://www.killzone.com/kz/tour_round_history.psml?kz_match_id=6065197&kz_file_id=5918519

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or