Killzone 3 روانتر و با تاخیر کمتر.

TCSCELL

8
کاربر سایت
killzone3.jpg

Guerrilla Games به طرفداران KZ قول داد که سومین قسمت از این سری بسیار روانتر از قبل اجرا خواهد شد و همچنین مشکلات لگ در کنترلر که در KZ2 وجود داشت نیز برطرف شده است.
طی صحبت با EDGE کارگردان بازی آقای Mathijis de Jonge گفت:"در حالی که ما در حال افزایش و بررسی فریم ریت بودیم,من KZ3 را در حال اجرا در کنار KZ2 بررسی کردم و باید بگویم KZ3 بسیار روانتر اجرا میشود.این بار شما میتوانید به سمت کاورها سُر بخورید,به سرعت بیرون آیید و با خشونت به دشمن حمله کنید,بسیار روانتر و با تاخیر کمتر!ما سعی خود را کردیم تا با لحظات آزاردهنده ی کمی مواجه شوید."

او افزود:"KZ2 از لحاظ تکنیکی کمی مشکل در کنترل داشت که من فکر میکنم که حالا ما آن مشکلات را حل کردیم.مانند لگ زیاد در کنتلر.با حل کردن این مشکلات,کمی آن حس سنگینی که در کنترل سلاح حس میشد را از دست دادیم.ما سعی کردیم تا آن تجربه ی ناب را حفظ کنیم,اما اگر همچنان آن کند بودن را در کنترل حفظ میکردیم ممکن بود با خطر از دست دادن مخاطبانمان روبرو شویم و آنها را به سمت رقبایمان هدایت کنیم!"

در صحبت در مورد لوکیشنهای بازی Herman Hulst رئیس GG گفت:"یکی از پیشرفتهایی که نسبت به KZ2 داریم این است که اکنون هر مرحله ظاهر منحصر به فردی دارد.این بار مراحل بازی از جنگلهای هلگاست تا خرابه ها را شامل میشود و در پایان هم فضا!این یک تفاوت بزرگ با KZ2ـی است که 5 مرحله ی ابتدایی آن در محیط های شهری اتفاق می افتاد."

KZ3 به طور اختصاصی 22 Feb در US و 25 Feb در UK برای PS3 عرضه میشود.

به نظر میاد این دفعه خیلی بیشتر روی داستان و نحوه روایتش و ... کار شده :دی اون تریلر آخریه خیلی جالب بود !

من که تا همین امروز فکر میکردم اون محیط جنگل و اینا فقط یه حرف سرسری بوده و خبری ازش نیست ولی چون دوباره بهش اشاره کردن یعنی حتمآ وجود داره :دی حالا یا میخوان سورپرایز کنن , یا نسبت به محیط های شهری و قطبی و ... بی کیفیت تر هست و نشونش ندادن :دی

من KZ2 بازی نکردم ولی جالب ترین مرحله ای که ازش توی youtube دیدم یه جایی بود که تم زرد رنگ داشت (یادم نیست صحرا بود چی بود !) و باد می وزید و فکر کنم شن و ماسه هم تکون میخورد :دی شایدم به خاطر کیفیت بد ویدئو , شن و ماسه توش بوده (!) ولی هم از نظر هنری هم تکنیکی مرحله واقعآ زیبایی بود ! گویا حالت مخفی کاری هم داشت.

اون که بله تریلر جدیده کولاک بود .

راجب اون مرحله هم بگم دقیقا همون جوری هستش که فکرش رو میکنی شن و ماس ها تو هوا بودن که یه جو خیلی زیبا رو به مرحله داده بود یکی از بهترین مرحله های KZ2 بود فقط یه بدی داشت در صورتی که میخواستی آنلاین بزنی نباید جمعیت مپ کم باشن وگرنه هم دیگه رو شاید 10 دور هم میزدی نمیدیدین .:d

اون کیفیت بد you t فقط برات کیفیت بالای اون مرحله رو واقعا نمایش نمیده یکی از با کیفیت ترین مراحل بود من فقط میخوام بدونم ناتی داگ چه قدر بهتر از این مرحله KZ2 شن و .... درست میکنه .:d

من بیشتر از اینکه منتظر مرحله یا مراحل جنگلی بازی باشم منتظر مراحل فضایی هستم که ببینم چطوری هستش:دی دوستان به نظرتون امکان داره که این نسخه تو دو تا سیاره باشه؟ این قضیه های جدیدی که مثل فضا و جنگل رو شده مشکوکه:دی البته تو متن خبر گفته که جنگل هلگاست ها اما مگه سیارشون از لحاظ جوی داغون نیست پس چطوری گیاه سبز شده؟:دی به شدت مشکوک میزنه.

در ضمن مراحل روی هوا توی سیاره هلگاست ها هم داریم:دی تو تریلر E3 بود که یک چیزی نشون دادن و sev پشت این سفینه های روباز(:دی) ISA با چند نفر دیگه نشسته بود و به پایگاه دشمن و سفینه های دشمن که در تعقیبش بودن تیر میزد.

Helghan یه سیاره کاملا خشک با اتمسفر مریض و آلودست و احتمالا قسمتی از بازی توی Vekta خواهد بود. یه فرضیه دیگه هم میتونه باشه که هلگان ها و کلا اون هایی که بر سر تصاحب قدرت توی این منظومه بودند هنوز روی دیگر سیاره Helghan رو ندیدن، به هر حال شخصا محیط های Killzone 2 برای من اصلا تکراری نشد و علت اون هم Level Design فوق العاده بازی و همخوانی محیط بازی با داستان و نحوه پیشرفت اون بود.

در ضمن مراحل روی هوا توی سیاره هلگاست ها هم داریم:biggrin1: تو تریلر E3 بود که یک چیزی نشون دادن و sev پشت این سفینه های روباز(:biggrin1:) ISA با چند نفر دیگه نشسته بود و به پایگاه دشمن و سفینه های دشمن که در تعقیبش بودن تیر میزد.

همونی که Sev نشسته بود پشت ماشین گان و به حساب هلگاست ها می رسید ؟ :d

البته تو متن خبر گفته که جنگل هلگاست ها اما مگه سیارشون از لحاظ جوی داغون نیست پس چطوری گیاه سبز شده؟:biggrin1:

شاید اصلا تو هلگان نباشه ... مثلا یه محوطه تحت پوشش یا شاید یه سیاره مخفی و غیره :d

Helghan یه سیاره کاملا خشک با اتمسفر مریض و آلودست و احتمالا قسمتی از بازی توی Vekta خواهد بود. یه فرضیه دیگه هم میتونه باشه که هلگان ها و کلا اون هایی که بر سر تصاحب قدرت توی این منظومه بودند هنوز روی دیگر سیاره Helghan رو ندیدن،
آره آرش فرضیه اول به نظرم خیلی بهتر از فرضیه دوم هست و به نظرم خیلی بعید هست که با این همه تکنولوژی و فناوری تا حالا یک قسمت سیاره خودشون رو کشف نکرده باشند و یکهو تو این قسمت پیدا بشه. اما باید دید روند داستان چطوری پیش میره چون نبرد تو Vekta هم کمی دور از انتظار هست. البته تو تریلر آخری اگه دقت کرده باشید شاهد چند بازه زمانی بودیم چون قیافه شخصیت های اصلی مثل sev و rico در بعضی قسمت ها فرق می کرد.(منظورم مدل مو و ریش و اینا هست که نشون از گذر زمان میده)

شاید اصلا تو هلگان نباشه ... مثلا یه محوطه تحت پوشش یا شاید یه سیاره مخفی و غیره :d
داستان رو دیگه تخیلی نکن:دی من با نظر اول آرش که خودم هم بهش اشاره کردم موافق هستم.

داستان رو دیگه تخیلی نکن:biggrin1: من با نظر اول آرش که خودم هم بهش اشاره کردم موافق هستم.

باشه هر چی تو بگی :d ولی واقعا از حرفهای سازندگان میشه فهمید مراحل شدیدا متفاوتِ ، از محیط برفی بگیر تا جنگل و فضا ... احتمالا همونی که آرش میگه درسته یا بهتر بگم به واقعیت بازی نزدیکترِ .

نکته اینه که چرا حتی یه شات از این محیط های متنوع بیرون نیومده ؟
بعد از دیدن تریلر برای چندمین بار به برهان گفتم یکجایی چندتا گیاه و سبزه پیدا شده! مثل اینکه چشمام درست دیده بود!!!
اونجایی که این نیروی ISA جدیده رو توسط اون چیزای سبزرنگ میگیرند اگر دقت کنید جلوش چندتا چیز گیاه مانند هست! :d

نکته اینه که چرا حتی یه شات از این محیط های متنوع بیرون نیومده ؟:-?

شاید چون خیلی ها مثل من غر زدن که قبل از عرضه کیلزون 2 تقریبا همه جا و محیط های بازی رو تو عکس وتریلر ها دیده بودن واینبار اینا شعورشون رسیده که کل بازی رو قبل از عرضه به مردم نشون ندن

یعنی واقعا صحنه-های جنگل رو تو او تریلر آخری ندیدین ؟ :دی البته زیاد واضح نیست ولی نشون میده :دی دقیقه 1:08 تا 1:10 این صحنه رو نشون میده :دی ولی دوست نداشتم حس سنگینیه اسلحه حذف یا خیلی کم بشه :(

یعنی واقعا صحنه-های جنگل رو تو او تریلر آخری ندیدین ؟ :دی البته زیاد واضح نیست ولی نشون میده :دی دقیقه 1:08 تا 1:10 این صحنه رو نشون میده :دی ولی دوست نداشتم حس سنگینیه اسلحه حذف یا خیلی کم بشه :(
الان گفتی رفتم دیدم.این که بیشتر شبیه کله ی کچلی بود که چهارتا شوید مو توش دراومده باشه!!!:دی
فک نکنم جنگلهاشو هنوز نشون داده باشن!

البته تو متن خبر گفته که جنگل هلگاست ها اما مگه سیارشون از لحاظ جوی داغون نیست پس چطوری گیاه سبز شده؟

گفتن جنگل های Alien، حالا دقیق مشخص نیست چطوریه ولی یه دونه concept art از جنگلش اومده ولی چیز سبزی من توش نمی بینم
http://www.killzoneunit.com/kz/wp-content/uploads/2010/06/exploreHelghan.jpg

الان گفتی رفتم دیدم.این که بیشتر شبیه کله ی کچلی بود که چهارتا شوید مو توش دراومده باشه!!!:biggrin1:
به من چه اینا به محیط زیستشون توجه نمیکنن :دی ولی مطمئنم اون صحنه واسه جنگله :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or