دهنت سرویس
یادش بخیر سال ۸۹خریدمش ۲۰تومن که چقدر با زحمت جمعش کرده بودم این ۲۰تومن روView attachment 228614View attachment 228615
مگه میشه این شاهکارو نگه نداشت. باید واسه ps4 و ps5 قابلیت پشتیانی از نسل های قدیمی میذاشت مثل ایکس باکس که بشه دوباره لذت برد از این بازیا.
فکر میکردم مشکله منهدهنت سرویس
هنوز به نظرم مولتی رو دستش نیومده.
کاش 2 رو دوباره بدن. اون موقع با نت آشغال پهنای باند 16 کیلوبایت بازی میکردیم مپ بالا 16 نفره رو نمیکشید لگ میشد. تیر میزدیم صدا هدشات (هنوز صداش رو یادمه، بهترین kill confirm تمام دوران ) 3 ثانیه بعد میومد با این حال چقدر عشق میکردیم. یادش بخیر
همین الان یه استریم توی یوتیوب دیدم که سرورای بازی کامل برگشته توسط یسری فن. اسکوربورد مچ رو دیدم ۲۵/۳۲ بود که چنتاش رفیقای خودم بود. پشمام ریخته هر چی سریع تر یک عدد دیسک کیلزون باید جور کنم و با یک خداحافظی از تمام شوترای مزخرف نسل ۸ به نسل ۷ مهاجرت کنم
فعلا خداحافظ
PSP ش که یکی از بهترین هاش بود به خاطر سخت افزارش از بالا ساخته بودن اما منیم که دوربین ایزومتریک خوشم نمی یومد باهاش حال کردمهمه killzone ها قشنگ بودن از نسخه ps2 تا آخرین نسخه
تنها نسخه بد بنظرم نسخه psp بود
PSP ش که یکی از بهترین هاش بود به خاطر سخت افزارش از بالا ساخته بودن اما منیم که دوربین ایزومتریک خوشم نمی یومد باهاش حال کردم
بدترینش نسخه 4 بود که پرونده این سری هم بست علتشم تعجیل و لانچ بودنش بود هر چند ولی سونی تخته ش کرد
البته نسخه 1 هم من زیاد حال نکردم زمان خودش
نسخه 2 هم که با اختلاف بهترینش هست
نسخه ویتا هم با اینکه متاش 78 شده اما یکجورایی ادامه نسخه 2 هست و من به شدت باهاش حال کردم به نظرم بهترین بازی ویتا هم هست و همچنان نمی دونم اون گرافیک نزدیک به شماره 2 که بهترین گرافیک پلی 3 بود برای اون دستگاه با 3 هسته 400 مگاهرتزی تونسته بودن بسازن جالبه که نسخه ویتا هم خون داینامیک داشت که حتی توی بازی های نسل 9 همچنان خیلی هاش ندارن هم اینکه فیزیکشم دقیقا همون نسخه پلی 3 ش بود حتی اجساد با خون ها 5 دقیقه طول می کشه تا محو بشن دیجیتال فاندری هم به شدت از این 2 نسخه از گرافیکشون تعریف کرده
کلا اون استاندارد خون با فیزیک با فی لترهای بازی بعد از این همه سال من همچنان ندیدم
به نظرم اگر کسی فن نسخه 2 هست حتما نسخه ویتاش رو امتحان بکنه پشیمون نمی شه
PSP از PS2 ضعیف تر بودخودت میدونی من طرفدار شدید psp ام
نظراتمم خوندی
عشق psp دارم
سخت افزار psp روی کاغذ هم بنویسی از ps2 قویتره
بخاطر همین کلی بازی برای ps2 اومد برای psp هم اومد
کنسولی که چند نسخه سایلنت هیل ، ۲ نسخه خدا جنگ ، مدال افتخار و ....... داره ضعیف نیست
خیلی دست کم گرفتی psp
فکر کنم psp با nintendo gameboy advance اشتباه گرفتی
بعد همچنین کنسولی کیلزونش
این باید باشه ؟
اتفاقا killzone 1 هم روی ps2 شاهکار بود
باید توقعت از ps2 در حد خودش و سخت افزارش و زمان کنسول و بازی باشه
بازم میگم از نسخه ۱ تا آخر killzone همگی عالین ، جز نسخه psp
نسخه vitaهم عالی بود با گرافیک خفن
عکسا گیم پلیش هم دوستان سرچ کنن تو گوگل کف میکنن
جیزس کرایست اینا رو از کجا میاری آخهسخت افزار psp روی کاغذ هم بنویسی از ps2 قویتره
اتفاقا از دید بسیاری من جمله خودم، کیلزون psp بهترین بازی این سری هستشبازم میگم از نسخه ۱ تا آخر killzone همگی عالین ، جز نسخه psp